Pokaż pełną wersje : Secura-Trening
Reformator
20-03-2004, 11:44
Jak można szybko i skutecznie wytrenować palka na secura? Jest to świat non pvp i nie wiem jak tam w ogole mozna trenować :( Help plz!!!
Mozna trenowac - na potworkach! :)U palla to jest fajne ze u niego expienie to praktycznie to samo co trenowanie...a jak juz chesz trenowac "hardcore" ;) to bierz spiry w lape i na dwarfy :p
Ja paladyna trenowałem biorąc full def i atakując trole. I tak doszło mi sam nie zauważyłem do 34 dista. Potem trenwałem z ludzmi, ale można jeszcze kupić sobie monka do treningu, ale dla mnie to strata kasy :P
Bezimienny
20-03-2004, 13:33
Oryginalnie dodany przez Jedi
Ja paladyna trenowałem biorąc full def i atakując trole. I tak doszło mi sam nie zauważyłem do 34 dista. Potem trenwałem z ludzmi, ale można jeszcze kupić sobie monka do treningu, ale dla mnie to strata kasy :P
Przeciez mowa o swiecie Secura - czyli non PvP. Nie zaatakujesz tam ani czlowieka ani monka czy ghula.
Czytanie ze zrozumieniem - jak mawiaja modki :rolleyes:
@topic
Jedyne sluszne rozwiazanie to zmieniac potworki na coraz lepsze wraz ze wzrostem skilli i levelu. Mozna zaczac od trolli, poprzez jakies tam roty i orci warriory, skonczywszy na cyklopach.
No cuż skilluj na potworach !! Przeciesz jak sam wspomniałeś jest to świat PvP więc znajdujesz sobie jakieś ciekawe ustronne miejsce gdzie mało typa chodzi i do roboty (proponuje dwarfy, roty, ww itp.) no to tyle .
----
We suck more ! And that's guaranteed.
Jeśli mas niższy distance to faktycznie możesz trenowac na rotwormach albo na minosach, ale problem tworzy się wtedy gdy na przykład ma już dystance 60-65 a shielding 45-50, bo wtedy wszystkie słabsze potworki padają szybko, cyce są jeszcze troszeczkę za mocne. Dlatego gram na Lunarze :)
Mathayus
21-03-2004, 13:59
Help wez potwora i w niego wal ze spearow
----------------------------------------------------------
edit By Magus:
Ale odkrywcze......Moze dodaj cos od siebie a nie po innych powtarzasz....nieladnie.
Super Elite Knight Funekib
21-03-2004, 19:19
Ja jestem knightem i niemam problemu z treningiem.
A ci radze chodzić na dwarfy i rotwormy i zabijać ich jak najwięcej i jak najwolniej a jakby co to możesz porozmawiać,
Funekib
Knight
67/66
Secura
Reformator
21-03-2004, 21:18
Dzięki Wszystkim za odpowiedzi jest mi dużo łatwiej :D
THX All.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.