Pokaż pełną wersje : Nooby na Securze...
TyMoN Of secura
25-06-2005, 14:20
Okazuje sie ze nie tylko low lvle to nooby X( Ale tesh high lvle to nooby
Kumpel Siedzial Sobie w Dragon Lair ( Venore ) No i reszte zobaczycie na filmiku ;) Comments Plx ;)
http://members.lycos.co.uk/wacus87/expzlodziej.rec
25-06-2005, 14:43
jest taki sposob , jak zabijac sie nie da to sie przeszkadza :o
Jest jeszcze jedna mozliwosc. Mogl on kupic ta postac...
TyMoN Of secura
25-06-2005, 15:40
Jest jeszcze jedna mozliwosc. Mogl on kupic ta postac...
Kopnij sie w lep i powiedz jak bylo ok ??? :evul:
25-06-2005, 16:49
Prawda jest taka, ze Lucek narazil sie wielu osobom, za co mial spore wpisy w BlackList. jednak systematycznie stara sie je teraz usuwac.
Zgodnie z zasadami Blaclisty osobe ktora ma conajmniej trzy czaszki mozna przesladowac i truc jej zycie jak sie to tylko da - oczywisice zgodnie z oficjalnymi zasadami Tibii (np. nie wolno jej blokowac).
Jednak, problem sie pojawia gdyz obecnie Lucek ma tylko dwie czachy, wiec ci co mu przeszkadzali robili to niezgodnie z zasadami Blacklisty i sami moga sie na niej za to znalesc.
Niestety wiecej sie teraz wypowiedziec nie moge bo nie znam wiecej szczegolow sprawy. Jednak informacje jakie tu przedstawilem sa sprawdzone i pewne.
Tuhamiid
25-06-2005, 17:02
Hehe skad ja wiedzialem ze to bedzie Don Jocke.On nie tylo Luckowi tak on kazdemu sie wbija na spawna i przeszkadza **** -.-
Edit: Kurde oni mi sie zawsze mylą ;)
TyMoN Of secura
25-06-2005, 17:08
Hehe skad ja wiedzialem ze to bedzie Don Rikard.On nie tylo Luckowi tak on kazdemu sie wbija na spawna i przeszkadza **** -.-
Edit plx Don Jocke nie Don Riikard ;)
25-06-2005, 17:38
Ehm... Co chwile na tym servie ktoś komuś przeszkadza, kradne loota , expa etc... Szkoda słow na tych noobów, poprostu Secura schodzi na psy...
malo powiedziane jak byscie chcili moge dacf z secury muj filmik z demonoa jak h-lv nam respa kradly i blokoawly blokera -.- potem jakis 100+lv mnie haknol -.-
no-pvp sux
raziel1992
25-06-2005, 19:27
jak można grać na no-pvp ja nie rozumiem np taki 8 lvl podchodzi do cachero i jedzie po nim jak chce ,a cachero co zrobi? zablokuje mu resp z rotami? n/c :p
TyMoN Of secura
25-06-2005, 19:35
malo powiedziane jak byscie chcili moge dacf z secury muj filmik z demonoa jak h-lv nam respa kradly i blokoawly blokera -.- potem jakis 100+lv mnie haknol -.-
no-pvp sux
Pamietam to Pokazywales mi Filmik z tym ale co zrobic jak napisaliscie Reporta na bl-a Nie zostal uwzgledniony .....
Hmm. Ciekawe w jaki sposob Lucy ma sword fightning 97, skoro w statsach na tibia.com ma tylko 93?? (moze mam jakiegos buga)
Po drugie było nawet na forum, ze Lucy sharinguje konto itp.
Wiec sie nie dziwie.
TyMoN Of secura
25-06-2005, 21:02
Hmm. Ciekawe w jaki sposob Lucy ma sword fightning 97, skoro w statsach na tibia.com ma tylko 93?? (moze mam jakiegos buga)
Po drugie było nawet na forum, ze Lucy sharinguje konto itp.
Wiec sie nie dziwie.
Wiec jak ja bym napisal ze przeproszeniem ze jestes idota to tesh bys sie nie dziwil ???..... :baby: :D
Po pierwsze nie jestem idiata. Po drugie Lucy sam sie przyznal, ze sharinguje to konto ze swoim synem.
Tymon badź obiektywny, a nie tylko chronisz mu dupe, skoro i tak wiesz, ze nie jest czysty.
raziel1992
25-06-2005, 21:05
ostatnio widziałem na securze 40 elder druida co ma 80 mlvl,ale co mu z tego jak i tak nie może człowieka przykacić :p
Heliwurab
25-06-2005, 21:12
jak można grać na no-pvp ja nie rozumiem np taki 8 lvl podchodzi do cachero i jedzie po nim jak chce ,a cachero co zrobi? zablokuje mu resp z rotami? n/c :p
Poprostu, zignoruje go, bo tak zachowują się wykształceni ludzie.
Film zara obejże i może dam Edita[w taki sposób nie nabijam postów :P ]
TyMoN Of secura
25-06-2005, 21:34
Po pierwsze nie jestem idiata. Po drugie Lucy sam sie przyznal, ze sharinguje to konto ze swoim synem.
Tymon badź obiektywny, a nie tylko chronisz mu dupe, skoro i tak wiesz, ze nie jest czysty.
A czy to jest Zabronione ?? Nie udowodnia mu tego wiec ??-.-
A przyznal sie zeby miec swiety Spokoj wiec wiecej ...
A czy to jest Zabronione ?? Nie udowodnia mu tego wiec ??-.-
A przyznal sie zeby miec swiety Spokoj wiec wiecej ...
LOL? Przeczytaj Tibia rules, a pozniej moze sie wypowaidaj na forum.
Sharing jest ZABRONIONY.
TyMoN Of secura
25-06-2005, 23:24
LOL? Przeczytaj Tibia rules, a pozniej moze sie wypowaidaj na forum.
Sharing jest ZABRONIONY.
Znam Zasady pewnie lepiej od ciebie ale Dobra :)
Btw. Lmao Co do Buga W jego Skillach ... Jakbys nie wiedzial Jak sie zaklada Sword Ringa to dodaje do Skilla.. B) B)
gdybys od poczatku ogladal uwaznie film to bys zobaczyl ze ma skile takie jak w statsach a po zalozeniu ringa ma wieszke wydaje mi sie ze urodziles sie przez buga ;( bardzo mi przykro z tego powodu
Mozobun on Secura!!!
26-06-2005, 10:13
No to jak mowisz ze miales buga i z ringiem czy bez ringa masz 97 skila to ok.... B)
hehehe :D jak bedzie mi sie chcialo to potem wstawie jak kolejne nooby nam zabraly demony oczywiscie secura i h-lv
Znam Zasady pewnie lepiej od ciebie ale Dobra :)
Btw. Lmao Co do Buga W jego Skillach ... Jakbys nie wiedzial Jak sie zaklada Sword Ringa to dodaje do Skilla.. B) B)
Stary ty mi nie mow nic o skillach, bo co do tego to wiem lepiej. U mnie nawet bez ringa mial mial 97 o.0. Poki co to pewnie mialem buga, ale czy z ringiem, czy bez mial 97.
gdybys od poczatku ogladal uwaznie film to bys zobaczyl ze ma skile takie jak w statsach a po zalozeniu ringa ma wieszke wydaje mi sie ze urodziles sie przez buga ;( bardzo mi przykro z tego powodu
Co do mojego urodzenia to sie odpi****l. obrazam Cie? - Nie, wiec sie odwal.
Mozobun to samo.
Sir Emilio
26-06-2005, 11:10
no wiec czyms se zaslurzyl
watpie zeby ludzie typu Bysiu przeszkadzali sobie od tak sobie...
TyMoN Of secura
26-06-2005, 11:24
no wiec czyms se zaslurzyl
watpie zeby ludzie typu Bysiu przeszkadzali sobie od tak sobie...
Co do Bysia to ja wole sie nie odzywac to jest "kolega" Lucka ale jak bylo widac olał go ...
@raziel1992 [czy jakoś tak..]
Sonek [40 lvl 80 mlvl] to drugi char jakiegoś 100+ [i to duzy plus do 100] który chyba ma zamiar zdobyć najwyższy mlvl... nie jedzie na macro bo szkoda by bylo knighta, tylko chla niewiarygodne ileści mana fluidów...
Morał: "nie grasz na Securze --> nie wiesz --> nie odzywaj się"
TyMoN Of secura
26-06-2005, 23:26
Up Plx Niech Kazdy Zobaczy ten Film... ;)
jak bedziecieie chcielii to moge zaraz walnac tu film z demon hunta jak jakies nooby na 100+ sie *******aja kradna expa blokuja blokera i kradna loota tak jest tylko na secura :)
POLSKA THE BEST
27-06-2005, 11:15
moze i don huziumuziu niewiem jak tam sie zwie kradnie mu loot i expa ale niech Lucefer troche poczeka to przestana "moze" kiedys im to sie znudzi napewno :p
Heliwurab
27-06-2005, 11:33
pivope.. wiesz co? ten filmik juz jest na forum i pewno większość juz go zauważyła.. nie musisz się puszyć że go możesz dać.. bo on i tak był tu już wczoraj.. herosie [chociaż, mogę się mylić.. ale raczej nie :evul: ]
Malutki Palladino
27-06-2005, 15:37
Wiekszych noobkow to chyba nie widzialem O.o i do tego 123 ek. Ale co on im takiego zrobil??
TyMoN Of secura
28-06-2005, 00:19
Wiekszych noobkow to chyba nie widzialem O.o i do tego 123 ek. Ale co on im takiego zrobil??
Zrobil im to ze duzo gra itd zawsze jest pierwszy na all respach i to ich w****ia....
no-pvp sux
" Jezyk Polska Byc Bardzo Latwa "
Jak mogl Cie haknac? Dales mu passy?
Moze wyskoczyly mu passy jak mu na battle wszedles?
Ludzie zastanowcie sie co piszecie, to forum schodzi na psy a nie Secura.
" Jezeli Juz Dawno Nie Zeszlo "
" Jezyk Polska Byc Bardzo Latwa "
Jak mogl Cie haknac? Dales mu passy?
Moze wyskoczyly mu passy jak mu na battle wszedles?
Ludzie zastanowcie sie co piszecie, to forum schodzi na psy a nie Secura.
" Jezeli Juz Dawno Nie Zeszlo "
po1- Gdybys byl mondrzejszy to bys wiedzial ze ludzie nietlyko hakuja jak maja passy istnieje takie cos jak dobry keylogger .. niekazdego keyloggera wykryje anty.vir
po2- kazdy robi jakies bledy ja np niepatrze na to bo mnie to 1 slowem *******i :) wiec sram na to co ty otym myslisz ;]
@heliwurab
nie ostatnio niebylo tego filmu :0 byl jakies 3 miechy temu :P ale bylo malo postow jak dobrze pamietam to bylo przy tym napisane ze h-lv na secura to nooby :P szkoda ze to non-pvp hihihi :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.