Pokaż pełną wersje : Armageddon
Słyszałem, że Cipy mają wprowadzić nowe zaklęcie dla pacc "Armageddon". Czy to tylko plotki, czy ktoś coś wie na ten temat?
Pomysl to nie realne?!
To tak jak by do tibi wprowadzono telefony komurkowe, najnowsze spamchody itp. To wogle by nie pasowalo ;/
Entar Srebrna Tarcza
20-03-2004, 19:45
plotka, po co komu armageddon jak jest "Exevo gran mas vis"?
a jesli chodzi o prawdziwy armageddon to wystarczy zatrudnic kilku sorcow z w/w zakleciem i powiedziec rzeby na raz rzucili
zapewniam ze nie beda potrzebne zadne inne zaklecia
Pozdro all
Mindileth
20-03-2004, 21:37
Jeśli dobrze pamiętam to na samej górze wieży z czarami (w NAMM) jest koleś, który sprzedaje coś, co gość określa jako "armageddon spell" (który dopiero ma tam być). Nie pamiętam dokładnie, ale to coś takiego było :)
Oryginalnie dodany przez Mindileth
Jeśli dobrze pamiętam to na samej górze wieży z czarami (w NAMM) jest koleś, który sprzedaje coś, co gość określa jako "armageddon spell" (który dopiero ma tam być). Nie pamiętam dokładnie, ale to coś takiego było :)
Sorry mind ale my chyba jestesmy dwa przeciwienstwa :))
Armageddon spell to jest czar (gfb) lol :] nie mooff mi , ze istnieje taki czar prosze moderatora o zamkniecie tego posta !!!!!!! :baby:
Oryginalnie dodany przez GuteK
Oryginalnie dodany przez Mindileth
Armageddon spell to jest czar (gfb) lol :] nie mooff mi , ze istnieje taki czar prosze moderatora o zamkniecie tego tematu SORKI !!!!!!! :baby:
Mindileth
20-03-2004, 22:33
Oryginalnie dodany przez GuteK
Jasne, bo ty chyba w ogóle nie wiesz o czym gadasz.
Armageddon spell to jest czar (gfb) lol :]
LMFAO!
nie mooff mi , ze istnieje taki czar
Płyń na edron i idź na ostatnie piętro wieży z czarami, tam jest jakiś npc albo tablica z napisem, że tam będzie jedyny czar armageddonu.
prosze moderatora o zamkniecie tego posta !!!!!!! :baby:
Posty się zamyka? XD
Mathayus
21-03-2004, 11:14
ultima explosion to cos jak armagedon
Sephiroth
21-03-2004, 17:42
Ehhh... od LAT na najwyższym poziomie magicznej wieży na Edronie jest tabliczka "the one and only Armageddon spell, currently looking for teachers" co w wolnym tłumaczeniu brzmiało by "jedyne i niepowtarzalne zaklęcie Armageddon, obecnie szukamy nauczycieli" i jakoś do tej pory nic z tego nie wynikło... jak na mój gust po prostu żart CIP'ów, albo jakiś niewiarygodnie skomplikowany quest... chociaż stawiam na to pierwsze.
Edit: thx Lefty, mi się nie chciało specjalnie na edron iść.
@Gutek
Bez obrazy,...ale nie Quotuj już żadnych postów Mindiletha, bo widzę, że wypisujesz tutaj niezłe bzdury a w każdym temacie Mind celną ripostą Cię zamyka, więc nie widzę powodów, dla których miałbyś to robić dalej.
@Mathayus
A może Ultima Online ? =p
Ontopic: Nie jestem PACC'em, ale sądzę, że to jest "urozmaicenie" CIP'ów takie jak SS na Rooku, przyszły czar w planowanym Update, lub tylko zwykła plotka.
Nuje przejmusj sie tym shizem :)) Ale ja tez nie wieze zeby wprowadzili czar armagedon. Mozliwe. Jak wprowadzili nowe potwory np.Djinn,orc warlorditp. to moga posunac sie dalej :P
Lord Tomekk
23-03-2004, 20:54
Ciekawe co on by dawał. Może GFB na całą Tibię :)).
Szkoda ,że niema czaru takiego jak Earth Quake czyli na małym obszarze powstaje trzęsienie ziemii :D
Tylko ciebie nierzuca a inni sami chodzą :))
Oryginalnie dodany przez Zamor1
Nuje przejmusj sie tym shizem :)) Ale ja tez nie wieze zeby wprowadzili czar armagedon. Mozliwe. Jak wprowadzili nowe potwory np.Djinn,orc warlorditp. to moga posunac sie dalej :P
Sory za off topic.
Orc Warlord juz jest w grze i mozna go spotkac w zamku na orc forest.
Tak jak Sephiroth powiedział...
http://img34.photobucket.com/albums/v104/Leferty/Armageddon.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.