PDA

Pokaż pełną wersje : Armageddon

teamki
20-03-2004, 12:55
Słyszałem, że Cipy mają wprowadzić nowe zaklęcie dla pacc "Armageddon". Czy to tylko plotki, czy ktoś coś wie na ten temat?

Bebilon
20-03-2004, 19:27
Pomysl to nie realne?!
To tak jak by do tibi wprowadzono telefony komurkowe, najnowsze spamchody itp. To wogle by nie pasowalo ;/

Entar Srebrna Tarcza
20-03-2004, 19:45
plotka, po co komu armageddon jak jest "Exevo gran mas vis"?
a jesli chodzi o prawdziwy armageddon to wystarczy zatrudnic kilku sorcow z w/w zakleciem i powiedziec rzeby na raz rzucili
zapewniam ze nie beda potrzebne zadne inne zaklecia
Pozdro all

Mindileth
20-03-2004, 21:37
Jeśli dobrze pamiętam to na samej górze wieży z czarami (w NAMM) jest koleś, który sprzedaje coś, co gość określa jako "armageddon spell" (który dopiero ma tam być). Nie pamiętam dokładnie, ale to coś takiego było :)

GuteK
20-03-2004, 22:30
Oryginalnie dodany przez Mindileth
Jeśli dobrze pamiętam to na samej górze wieży z czarami (w NAMM) jest koleś, który sprzedaje coś, co gość określa jako "armageddon spell" (który dopiero ma tam być). Nie pamiętam dokładnie, ale to coś takiego było :)

Sorry mind ale my chyba jestesmy dwa przeciwienstwa :))
Armageddon spell to jest czar (gfb) lol :] nie mooff mi , ze istnieje taki czar prosze moderatora o zamkniecie tego posta !!!!!!! :baby:

GuteK
20-03-2004, 22:31
Oryginalnie dodany przez GuteK
Oryginalnie dodany przez Mindileth

Armageddon spell to jest czar (gfb) lol :] nie mooff mi , ze istnieje taki czar prosze moderatora o zamkniecie tego tematu SORKI !!!!!!! :baby:

Mindileth
20-03-2004, 22:33
Oryginalnie dodany przez GuteK
Jasne, bo ty chyba w ogóle nie wiesz o czym gadasz.

Armageddon spell to jest czar (gfb) lol :]
LMFAO!

nie mooff mi , ze istnieje taki czar
Płyń na edron i idź na ostatnie piętro wieży z czarami, tam jest jakiś npc albo tablica z napisem, że tam będzie jedyny czar armageddonu.

prosze moderatora o zamkniecie tego posta !!!!!!! :baby:

Posty się zamyka? XD

Mathayus
21-03-2004, 11:14
ultima explosion to cos jak armagedon

Sephiroth
21-03-2004, 17:42
Ehhh... od LAT na najwyższym poziomie magicznej wieży na Edronie jest tabliczka "the one and only Armageddon spell, currently looking for teachers" co w wolnym tłumaczeniu brzmiało by "jedyne i niepowtarzalne zaklęcie Armageddon, obecnie szukamy nauczycieli" i jakoś do tej pory nic z tego nie wynikło... jak na mój gust po prostu żart CIP'ów, albo jakiś niewiarygodnie skomplikowany quest... chociaż stawiam na to pierwsze.

Edit: thx Lefty, mi się nie chciało specjalnie na edron iść.

Adaras
21-03-2004, 19:08
@Gutek
Bez obrazy,...ale nie Quotuj już żadnych postów Mindiletha, bo widzę, że wypisujesz tutaj niezłe bzdury a w każdym temacie Mind celną ripostą Cię zamyka, więc nie widzę powodów, dla których miałbyś to robić dalej.

@Mathayus
A może Ultima Online ? =p

Ontopic: Nie jestem PACC'em, ale sądzę, że to jest "urozmaicenie" CIP'ów takie jak SS na Rooku, przyszły czar w planowanym Update, lub tylko zwykła plotka.

Zamor1
23-03-2004, 18:09
Nuje przejmusj sie tym shizem :)) Ale ja tez nie wieze zeby wprowadzili czar armagedon. Mozliwe. Jak wprowadzili nowe potwory np.Djinn,orc warlorditp. to moga posunac sie dalej :P

Lord Tomekk
23-03-2004, 20:54
Ciekawe co on by dawał. Może GFB na całą Tibię :)).
Szkoda ,że niema czaru takiego jak Earth Quake czyli na małym obszarze powstaje trzęsienie ziemii :D
Tylko ciebie nierzuca a inni sami chodzą :))

Gewof
23-03-2004, 21:17
Oryginalnie dodany przez Zamor1
Nuje przejmusj sie tym shizem :)) Ale ja tez nie wieze zeby wprowadzili czar armagedon. Mozliwe. Jak wprowadzili nowe potwory np.Djinn,orc warlorditp. to moga posunac sie dalej :P

Sory za off topic.

Orc Warlord juz jest w grze i mozna go spotkac w zamku na orc forest.

Lefty
24-03-2004, 02:37
Tak jak Sephiroth powiedział...

http://img34.photobucket.com/albums/v104/Leferty/Armageddon.jpg