Pokaż pełną wersje : Necro & Drags H U N T (lvl up)
Gohan Demon
25-06-2005, 18:23
Wbralismy sie z kumplem na necro
http://www.megaupload.com/?d=109I40PX
(loot:2 Conjurer wand,3 Clerical mace,kasa)
No i drags hunt na edron,wbilem tam 44lvl :p
http://www.megaupload.com/?d=1886Q7E2
Comment plx :)
Severino
25-06-2005, 19:27
Odrazu informuje, że tam nie ma Keyloggow.
@Edit.
O raju zmień serwer, bo ten jest taki wolny....
Wielki MarIuSzzo
25-06-2005, 19:54
Tak wogule to jak sie z tego sciaga? Bo w innym temacie pisalo, ze mam poczekac i kliknac na Download~, tylko, ze mi sie nic takiego nie pokazuje.
btw. Co jest z rapid~?? Chcialem wzucic filmik, klikam na upload, czekam jakis czas i powinno mi na dole pokazac link do niego, jednak tak sie nie dzieje.
Zeby sciagnac, na poczatku trzeba odczekac chwile az zacznie sie odliczenie, kiedy sie zacznie trwa przewaznie ok.40-45 sekund... po tym czasie pojawi sie Download klikamy i sciagamy ;] u mnie transfer leci ok 30kb/s wieczorem wiecej...
Gohan Demon
25-06-2005, 20:12
Rapidshare jest cos zepsute,bo tez nie moglem wrzucic filmikow dlatego dalem na megaupload
@down
thx :) No wiesz...niemoge zamiescic 1 czesci bo Kalyn niechce jej pokazywac xD moze go przekonam...
Bibek third
25-06-2005, 20:58
Dragi nawet nawet i gratki lvlu :) (loot nie dopisal za bardzo).
A teraz necro.... z tym kumplem to kompletna porazka haha (ale gratz dla niego za odwage i wytrwalosc)... zamiesc 1 czesc :D no i gratz lotu, calkiem ladny. Szkoda ze bohow nie bylo :(
Filmiki fajne i za ogól gratz. No teraz musisz cos zorganizowac np. dle bo mi strasznie nudno ciagle na tym pohu.
Bibek daj se luzu B) Każdy ma swój pierwszy raz :D :D Mi akurat nie wyszedl . . . :D :D Nastepnym razem bedzie lepiej . . . :evul: :evul: a 1 czesci nie bedzie :p :p Nie zgadzam sie :p :p a co do filmu to sciaga sie szybko i warto obejrzec, zlewa jest :D :D Moze i dlugi ale co kawalk sie cos dzieje ;) Naprawde Polecam B) B)
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.