Pokaż pełną wersje : 1st anni na arcanni :)
lukimuki
25-06-2005, 18:39
Hail!
Dzisiaj rano moi koledzy po fachu (:P) wykonali annihilatora z powodzeniem. :]
Big GRATZ dla nich !!!!!!!
Oto film:
http://www.megaupload.com/?d=45U44D9
18:56 Damoon: jak tak bedziecie sprawdzac te macro
18:56 Damoon: to wam uhow braknie
18:56 Damoon: ;/
(...)
18:56 Arris: uhanie ustawiles na jakie
18:56 Arris: klawisz
18:56 Arris: ?
(...)
18:56 Vorith: masz ten od falaina?
18:57 Arris: mowiles ze masz suita
Mogliby chociaż udawać, bezczelni:>
19:13 Vorith: 0000 te problem jest
19:16 Vorith: 00000000000000000000000000000000
19:16 Vorith has left the party.
:D:D chyba mackro sie popsulo
Szatyneczka
25-06-2005, 19:11
wlasnie zasysam :D
@down: Dzieki. To przez to ze uzywam opery i nie widzialam tego please..... ;)
hehe, ladnie to tak auto uh uzywac ;P, co za wstyd! ;)
EDIT:
@up
Czekasz 30 sek i klikasz "Click here to download" ;)
niewiem czemu nie mogę znaleźć 'click here to download'
@Luki
Kto Ci pozwolil umiescic ten film na forum? :/
tigitall
25-06-2005, 22:07
hehe super filmik arcania rox!! Hail DPFT! Hail tibia! Hail arcania! B)
heh... jak dojdziecie do 100 lvl bedziecie robic anihilatora to stawiam 100 zl ze tez na macro pojedziecie.. pozatym to forum jest takie ze tylko zle strony filmu umie komentowac.. wypominacie tibia gg, mc, boty i *** wie co a sami uzywacie ~~ gratz arris, falain i ares ;) sorry for your death vorith~~
@luki.. po co wystawiles tutaj ten film ?
Film giit tylko szkoda tego pallka. Sam niedługo wyruszam na ANI i jestem pal.. Jakoś to będzie B)
Leszczyq
25-06-2005, 23:25
Rehost
http://rapidshare.de/files/2598159/anhilator_arcania.rec.html
Gz panowie widac temu gosciowi Tibia Suit siadla :P, a jednak programik zawodny
Telupeje
26-06-2005, 01:02
heh... jak dojdziecie do 100 lvl bedziecie robic anihilatora to stawiam 100 zl ze tez na macro pojedziecie..
Ja sie moge o ropa zalozyc.:)
pozatym to forum jest takie ze tylko zle strony filmu umie komentowac..
I bardzo dobrze! Ciekawsza dyskusja!xD
wypominacie tibia gg, mc, boty i *** wie co a sami uzywacie ~~ gratz arris, falain i ares ;) sorry for your death vorith~~
Sralalalala
@luki.. po co wystawiles tutaj ten film ?
Bo jak on nie wystawi, to ja wystawie-.-
Niech sie dowiedza jakie nooby z polaczkow sa;)
I ja nie potrzebuje jakiegos pozwolenia od Dulibka;)
A co do filmu to GZ lamerskiego zgona xDDDDDD
Moja babcia po pijaku by sie uhnac zdazyla xDDDDDD
iiiiiiiii...GZ Ares xd
Argh... świetny bot. Tylko palkowi się coś zwaliło ;]. Nic tylko gratulować umiejętności... bota oczywiście :p
Mimo iż jestem retired - Annihilator rox lepsze filmiki sa tylko z demon helmet
Btw... wczoraj pierwszy demon quest na Galanie poszedl skład :
-Xisso rp 100 + : :)
-Konda 100 Ms
-Oen 110+ Ek B)
@up
imo Demon quest i Annihilatory są nudne... a prostego powodu... są ZBYT WTÓRNE... już 10x bardziej wole filmiki z PK :)
BTW: może ktoś wrzucić ten filmik na rapidshare? bo na megaupload coś nie teges ;/
Nie chce sie sciagac tylko jest "Retrieving download details.." i nic X(
Jankes123
26-06-2005, 12:01
Gratuluje ...
:D:D
Widać było że tamtemu typowi macro siadlo... :/
ale tak to spox :D:D
Jankes...
Oj Luki, Luki... Bylo powiedziane ze ten film ma zostac tylko w obrebie DPFT? Bylo... jak widac ciebie to ominelo...
1) Te comentarze byście sobie darowali.
2) Znam tylko 1 człowieka co recznie zrobił tego quest na 155 lvl...
3) Bynajmniej jednego nie używam co u was jest nałogiem... mówie o tibiagg. Każdy wie że obawiam się haków i że zasuwam z light wandami po ziemi ciekawe ilu z was się może tym poszczycić.
4) Istnieje coś takiego jak szacunek.
Btw. Full respect dla aresa który poszedł po ciało mówie to bo uznawany jest za nooba... ale dla mnie pokazał klase.
Dwa nie wiem czemu ale polacy szukają tylko "sensacji" nic prócz obelg nie potrafią chodź jestem dumny że na Arcanii jest tyle polaków w top 10.
A po deadzie tylko hiszpanie pomogli mi się pozbierać (chodzi o morale) bo polacy tylko do obelg się ograniczają... cóż sorki jeśli to są powierzchowne wnioski gram w tą grę dopiero 8 miesięcy...
Vorith ma racje. Jeździcie po nich, że użyawają macro itd. Ale szacunek sie należy za to, iż podjeli sie próby wykonania tego questa. Trzem sie udało, a tobie Vorith uda sie nastepnym razem, wielki respekt, i tak masz najlepszy level na Arcanii. WIELKIE GRATULACJE.
H~A~I~L~~~~A~R~C~A~N~I~A
czaro_16
26-06-2005, 19:24
jestem ciekawy bo nigdzie nie ma napisu "dowland"
Cala Tibia.pl wszedzie macro i macro. Krytykujecie ich tak a sami w wiekszosci niemaciie nawet polowy tego co oni osiagneli. Juz widze jak wy robicie tego questa bez macro AHuaEHAUieuia. noobs plz
Vorith następnym razem będzie lepiej :)
Btw trzeba się wkoncu wybrać po Demon Helmet :)
/Damoon
ale *******ocie polskie nooby
poszeld na anhi z***al mu sie bot i *** niejego wina mogl kazdemu sie z***ac
nastepnym razem zrobi wiekszy lvl i pojdzie ;p
tak gadacie ze bot bot zrob ktos z was chociaz 100lvl palkiem to dopiero piszcie
a wlasnie niewiem czemu ares jest uwazany za nooba ?
tez bym na d-helmet poszeld ale jeszcze pare lvlkow :P
/Ca'fuze
gratuluje ale są dwa ale
1)Vorith-jak mogłeś nie wiedzieć że stone skin amulet chroni tylko od hitów z broni(czy z łapy)on nie chroni od magii-.-
2)przepraszam że szczerze wątpie ale jak jeden z was co robił anni ma tylko 1 ownera to będzie dobrze;p ale to zjawisko na skale światową:)
Wymi@t@cz
27-06-2005, 08:44
Fimik super ale z tym Macro troche przesadzili :D
Gratz panowie, piekny quest.
btw. Vorith jestes moim idolem wsrod palow :)
HAIL ~~~~ARCANIA~~~~
Master Knight de'Vere
27-06-2005, 11:05
Nie wiem czym tu sie tak podniecać kolesie wszyscy na bocie jechali bo jak można zakładac might ringa w momencie gdy sie uhasz to ja nie wiem... Gdyby zrobili bez botów to ok ale tak to poprostu lamerstwo...
Delmicjusz :P
27-06-2005, 13:08
@up
Ciekawe jak Ty będziesz robił Ani~ ?! (Jeśli będziesz)
Gratz dla 3 pierwszych posiadaczy SCA na Arcanii ;)
Ku*** jak to sciagnac? Rehost podany wczesniej nie dziala!
Retrieving download details... To jedyne co widze...
Master Knight de'Vere
27-06-2005, 15:11
@up
Ciekawe jak Ty będziesz robił Ani~ ?! (Jeśli będziesz)
Gratz dla 3 pierwszych posiadaczy SCA na Arcanii ;)
Jak bym robił to nie używałbym takich shit'ów! Jest sporo osób które robia questa normalnie i jakoś udaje im sie go zrobić nie używając botów, macro etc. I nie wiem czego tu gratulować tego , że kolesie zrobili Ani~ na bocie?! To jest taki wielki wyczyn?!
po 1 zeby robic ani best botow itp trzeba miec duzo wiekszy lvl po 2 tak jak juz wielu tutaj mowilo na palcach mozna zliczyc osoby ktore graja w 100% legalnie i maja chociaz 50 lvl a co dopiero 100... po 3 jezeli sie chce miec good lvl itp niestety ale w tych czasach trzeba oszukiwac
gz wykonania ani~~
serio respekt dla aresa bo malo kto by wrocil
a P.S uwazam ze duzo ludzi uwaza aresa za nooba (co jest moim zdaniem idiotyczne bo skoro on jest nobem to kim sa gracze gorsi od niego??a jest ich baaardzo duzo) za deda chyba w wojnie z DW nie pamietam juz
Taki Sukces to gówienko i tyle , jak można miec satysfakcje z tego iż dzięki programom ktoś coś osiągnął . Całkowity brak szacunku dla tych ludzi , Vorith masz nauczke nie ufaj programom , jedyny plus dla Aresa za to ze poszedl po ciało kolegi dla niego słowa chwały i otuchy . Popracujcie nad swoją uczciwością jednak kolejnej szansy zrobienia anni nie będziecie już mieli ......
Wierzba Ziom
27-06-2005, 22:35
Wow niezle szkoda ze wasz kolega deadnol :]niezle sie zachowaliscie wracajac po jego cialo :) gratz wykonania :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.