Pokaż pełną wersje : Dwarven hell and Lich solo.
Nie wiem co można wiecej na tibi robic wiec ... trzeba stracic troszke uhow :D
Oglądajcie i oceniajcie... aha i jak macie jakies pomysly na hardcore to piszcie :P
oto link : http://www.megaupload.com/?d=20ML0Z6O
:cup: :cup: Gratz Filmik ladny a te lich kopie takze wielkie gratz dla tego pana !!
Eeee... jak z tego czegos sciagnac bo nigdzie nia ma do klikniecie download ?
Edit: Czekam 2 min i nic...
Eeee... jak z tego czegos sciagnac bo nigdzie nia ma do klikniecie download ?
Tam pisze Please wait 30 seconds...poczekaj chwile i kliknij w tym miejscu na download.
troche głupi server to ściagania z niego filmów nie dośc że trzeba długo czekać (ja 45 sec.) to transfer nie ejst zbyt dobry
jak ściągne dam edita
DJ Wedkarz
26-06-2005, 09:50
Wielkie gratz :cup: szkoda ze nie udal ci sie ten dwarven quest ale i tak jestes bardzo odwazny trza bylo wziasc ludzi.Z lichem poszlo ci niezle, pierwszy raz widze film z lichem. Fajnie ze to danubia tez tu gram :) Czekam na wiecej twoich fajnych przygod Cya.
Wow! Geomancery mocno biją :) Najlepszy był ten lich.
raziel1992
26-06-2005, 10:13
no,no gratz zsolowania licha :) szkoda,że nie wyszedł ci dwarf quest,no ale te geomancery według mnie za szybko się uhają :p
Wielkie Gratz ! Filmik spoko... :)
Sir Emilio
26-06-2005, 11:14
dwarven hell ci sie nie udalo...
wiem ze bardzo szybki resp jest ale tam knightem to raczej z explo i gs bys mogl walczyc...
a co do licha gratz tylko nie rozumiem po co puzniej pobiegles po drugiego...
grzysztof
26-06-2005, 11:14
ten megaupload nie dziala na wszystkich przegladarkach , u mnie w operze nie widac przycisku na ktorym sie czas odmierza
Sir Emilio
26-06-2005, 11:20
to odpal na internet explorer ...
Hehe .. ciesze się że wam sie podoba ^^ , a do nastepnego licha polazlem bo chcialem zobaczyc co tam dalej jest ale juz sie zrespil to dalem sobie spokuj :P ...
P.S jak wymysle jeszcze jakies ciekawe solo to zrobie i wloze na tibi.pl :P
a odnosnie tej strony z ktorej trzeba sciagac .. to meczylem sie 3 dni zeby gdzieś wlozyć ten filmik, az wreszcie sie udalo bo inne servery cos mi nie dzialaja ;/
co polozyles na talerzu przed teleportem do licha? scarab coin? czy cos innego?
Nom scarab coin .... to taka zaplata ;] za teleport ^^
wiem :} ale nie bylem pewny czy zawsze to sie kladzie :P
Waziutki
28-06-2005, 11:18
Wielki gratz za te że podjąłeś sie tego questa, bo z quardami i soldkami sobie poradzilbys bez problemu, ale geomancery za szybko sie lecza. A ten lich solo to fajny wyczyn. Gratz
ja mam pytanko ty polozyles na to coś scarab coinsa i cię tam teleportowało ?
Bongozzpl
28-06-2005, 12:20
troche głupi server to ściagania z niego filmów nie dośc że trzeba długo czekać (ja 45 sec.) to transfer nie ejst zbyt dobry
jak ściągne dam edita
Jak dla mnmie to predkosc jest za***ista , a czas czekania podobny do rapishare.
@film: Za duzo geomancerow zlurowales ; p
Van Torque
28-06-2005, 22:43
Filmik fajny =]
_aNeptiS_
28-06-2005, 23:09
dwarven hell ci sie nie udalo...
wiem ze bardzo szybki resp jest ale tam knightem to raczej z explo i gs bys mogl walczyc...
a co do licha gratz tylko nie rozumiem po co puzniej pobiegles po drugiego...
To sam wykonaj cfaniaku..
To sam wykonaj cfaniaku..
on wyrazil opinie ktora jest sluszna dwarf hell mu nie wyszedl to bylo widac a gs exlo hmmy gfb przydatne sa zawsze tam. Chcac zabic 1 geo zlurowal 6 pod wejscie wiec uwazasz ze wyszlo mu to.......grow up
pomysl troche na 5 magicu explo ? 8o
Nie no filmik spox ale z tym lichem to miales fuksa :P Nic nie summonowal. Ja dzis bylem tam i tez chcialem zsolowac ale podbiegl ghost, vamp, i lich summonowal 2 beasty wiec nie mialem czego szukac xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.