Pokaż pełną wersje : Szukam dobrego miejsca do expienia koło Carlin...
Konstantynopol
20-03-2004, 15:47
...jestem Palkiem, 13 lev, 4 lev magiczny, chodze narazie tylko z wluczniami(niestac mnie na czar straly ani na strzaly :P )... Prosze powiedzcie mi gdzie moge szukać.
moim zdaniem powinienes pozbierac na czar conjure arrow np na trollach a potem to niedaleko carlin jest takie miejsce z ghulami mozna spokojnie na nich expic ale to trza strzaly miec
Wez daj se spokoj z carlin, idz do ab - pelno polakow, pelno trolli.Miejsce do odbicia sie od stanu "bez-kasy" :D
Mindileth
20-03-2004, 21:25
Jeśli już się uparłeś na to Carlin, to proponuję iść na Foldę.
wjskatecrew
20-03-2004, 22:23
ze tak powiem alleluja folda żądzi . ja najwieej z rttamtąd przyniosłem 4 k w złocie i ok 300gp w osprzecie . i na dodatek exp nabija się pieknie
moze i na foldzie miło jest ale mi to nie pasi na pietr -2 schodzic tylko po -1 se latam ale nie wazne bo ja jak se tam chodzilem to znalazlem miejsce gdzie sie 2 minosy za drzwiami szwendały a przed drzwiami stala tabliczka a na niej pisalo : DO NOT ENTER PROTECTION ZONE co tam jest?
Proponuje (jeżeli to już ma być niedaleko carlin) bugi pod carlin oraz trolle w krypcie koło carlin oraz gobliny i amazonki oczywiście na cały ten złom ze spear-ami. Jeśli jednak chcesz troche dalej od carlin to proponuje dwarfy i ww.
----
We suck more ! And that's guaranteed.
Moim zdaniem najlepsze miejsca dla palla koło carlin to gl(ghost land),albo mols(mize of lost soul)ale jak masz ten 13 lv to narazie trolki i amazony.Na powyżej wymienione miejsca powinieneś ruszyć gdzies tak na 25lv+.
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn
Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag
<na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k>
Dragon Revleed/lv12/secura/skills 48/45/paladyn
tak tylko ze o molsts to nienajciekawsze żeczy słyszałem :( podobno tam warlocki chodzom a tak przy okazji to jest troche głupio bo ja jak jestem w elvenbone to minoguard to dla mnie pryszcz a taki orc warrior moze mi czasem niezle dokopac i wtedy mam
- 1 uh (koledzy mi robiom 8) )
Oryginalnie dodany przez Wufei
(...) znalazlem miejsce gdzie sie 2 minosy za drzwiami szwendały a przed drzwiami stala tabliczka a na niej pisalo : DO NOT ENTER PROTECTION ZONE co tam jest?
Jak będziesz miał odpowiedni klucz, to możesz tam wejść. W środku jest parę minosków, jeden archer, ze 4 bugi, a jak weźmiesz ze sobą destroy field i kilof i poszukasz, to być może uda Ci się trafić do podziemnego miasta minotaurów :>
to jak to som dwa miasta minotaurów?? bo wiem ze jadno to jakos w podziemiach przy thais jest a tak pozatym to ktos kiedys gdzies na pisal ze na foldzie na pietrz -1 som tylko zwykle minosy :P
re: Zamkniete minosy na Foldzie
Na 13 lvl nie radze tam wchodzic (o mino archer Raynold zapomnial wspomniec).
A tam gdzie kazal szukac kilofej to juz zupelnie odradzam - jest dziura w jedna strone a wyjscie dosyc daleko (na Senaja) a po drodze spore sily zlorzone z roznych minosow.
re: MotLS
Na niskim lvl to bardzo dobre miejsce, pierwsze dwa poziomy zawieraja duzo troli, wilkow, troche amazonek i rootwormow. A zeby dojsc do czegos niebezpiecznego (3 poziom) to trzeba:
- nakombinowac sie sporo (destroy field, znalezc ukryty przelacznik itp)
- miec ponad 30 poziom (exp gate).
wow dzieki naprawde mi pomogłeś :) ale amazony występują jeszcze gdzies indziej w tym molts oprucz tego mijesca na północ od carlin (pod ziemią) ?(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.