Pokaż pełną wersje : Bitwa dwóch magów o Korone.
Sorry, że wszystko w jednym obrazku ale hostować mi się nie chciało :P
http://img286.echo.cx/img286/6843/bitwaokorone4cv.jpg (http://www.imageshack.us)
Mam nadzieję, że się podoba.
Comments plz!
nawet, nawet
Małe niedopracowania ale ok
Poćwicz sobie wklejanie!
tam gdzie na drugim obrazku masz obrazenia z sd powinna byc ta czarna kropka na ludziku wklejona ogolnie historyjska nawet ciekawa chociaz krotka i malo akcji
Smoczy Druid
26-06-2005, 13:52
A skad masz te wyglady ?Bo mi sie wydaje ze z tibi gg bo tam mozna zmieniac na cos takiego.A co mialo znaczyc to:
Sorry, że wszystko w jednym obrazku ale hostować mi się nie chciało czyzby OTServer ?
Mi sie bardzo podoba. Zauwazylem, tylko 2 istotne bledy..
1. tamten mowi auc, ze sd go nie bolalo i stracil juz czesc hp a sd jescze leci w jego strone.
2. korona lezy na czyms przypominajacym przepasc. Po prostu nie wiadomo co to jest...
Shanhaevel
26-06-2005, 14:36
A skad masz te wyglady ?Bo mi sie wydaje ze z tibi gg bo tam mozna zmieniac na cos takiego.A co mialo znaczyc to:
czyzby OTServer ?
<PLASK- to było walnięcie dłonią w czoło> Wiesz w jakim jesteś dziale? Nie? O. Otóż to jest dział FAKE'I. W nim daje się przerobione zdjęcia lub od zera. -.- A hostowanie oznacza umieszczanie obrazków na serverze. [/PLASK] 10 GO TO 20
Bardzo banalne, ale wykonanie nawet dobre. Pomysł straszliwie oklepany - wymyśl coś lepszego. Ale wykonanie ładne - postarałeś się, więc more plz.
Dla mnie bąba, Rób dalej, ale jakaś inna fabuła!
Wielki MarIuSzzo
26-06-2005, 16:35
Czasem po tym jak mag dostal z sd/"pioseneczki" nie powinna sie pod nimi pojawic krew?
Pozatym jak juz powiedzial Adi mag mowi, ze go zabolalo a sd jeszcze leci w jego strone.
Czasem po tym jak mag dostal z sd/"pioseneczki" nie powinna sie pod nimi pojawic krew?
Pozatym jak juz powiedzial Adi mag mowi, ze go zabolalo a sd jeszcze leci w jego strone.
Zapomniałem o krwi, a co do sd... to jest jak w real Tibi. Jeszcze SD leci a obrażenie już jest. Przypatrz się kiedyś
Co do korony-
Jest nad przepaścią, aby żaden z magów nie mógł się tam dostać. To taki wątek fabularny B)
Xan Arcanist
27-06-2005, 18:35
Jest nad przepaścią, aby żaden z magów nie mógł się tam dostać. To taki wątek fabularny B)
To po co walczą jak i tak jej niezdobędą? :p
Evul Tibian
27-06-2005, 19:16
Fabula az zapiera dech w piersiach -.-'
Fabula 1/10
Wykonanie 4/10 [poniewaz jest to OTS Editor wg. mnie]
Takie sobie... podoba mi sie ten czar co mag 2 spiewa xD
Fabula az zapiera dech w piersiach -.-'
Fabula 1/10
Wykonanie 4/10 [poniewaz jest to OTS Editor wg. mnie]
To tutaj się zdziwisz, misiu kolorowy. To jest rozpakowany SPR.
Wiem- dajesz takie oceny, bo mnie nie lubisz. Nie martw się- wyrośniesz ze złośliwości (chyba, że masz to uwarunkowane genetycznie- to nie da rady)
Fajne a nutki i piosenka najlepsze :)
No komentujcie! Coś mało tych komentarzy!
-calmerian-
29-06-2005, 15:33
Jak dla mnei to troche ta korona żle umieszczona. Gdybyś ją umieścił np. na jakims ołtarzu, kolumnie był by o wiele lepszy efekt. :)
Hehehe ;];] nice. Spoko pomysł i wykonanie good xD
Ja tu robie ***anego fake przez godzine a tutaj tak dużoooo komentów... X(
:crusader: More comments or die! :crusader:
To jest forum czy blog internetowy. Jak chcesz mieć dużo komentarzy to zrób se bloga. A co do fake- Ładny. Ładnie wklejone itp. Troche krótkie :( ale założe się, że następne będą lepsze. No i piosenka rox! (wogóle Ivan rox, a jak ktoś nie lubi to niech się schowa!:P)
O bże ale dużeeee napisy 8o O! nawet na czerwono! 8o
Luuudzieee to co że malo komentów!Brawo,jak otwieraleś OTS 45 minut a reszte robileś to się wyslileś stary!(Nabijasz posty i tyle)
O bże ale dużeeee napisy 8o O! nawet na czerwono! 8o
Luuudzieee to co że malo komentów!Brawo,jak otwieraleś OTS 45 minut a reszte robileś to się wyslileś stary!(Nabijasz posty i tyle)
Człowieku- czy do ciebie nie dociera to co mówie? TO NIE JEST ****A OTS! Chcesz na mnie najechać, bo mam lepsze fake od ciebie, tak? I JESZCZE RAZ POWTARZAM- TO NIE JEST OTS!!
Chyba za chwile rozpęta się tu pierwsza wojna forómowa B) .
A fake ogólnie spox.
P.S Wierze ci że to nie jest ots.
Człowieku- czy do ciebie nie dociera to co mówie? TO NIE JEST ****A OTS! Chcesz na mnie najechać, bo mam lepsze fake od ciebie, tak? I JESZCZE RAZ POWTARZAM- TO NIE JEST OTS!!
Jeżeli chcesz zrobie ci lepsze!A fake ladne i starannie zrobione.Ok wierze ci że to nie OTS ale nie krzycz od razu!Ocena:
Wykonanie:7/10
Fabubula:5/10
razem:6/10
@Down: Bylo by milo gdybyś się zamknąl.
Było by miło, gdyby się troche więcej tych komentów pojawiło...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.