zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jade

Drabina
26-06-2005, 10:17
Ten Fake będzie przypominał klimaty mitologi lub genesisu Tibii (tak ocenili do pierwsi widzowie :D ) Teksty I imiona będą wymieniane przed fakem, i przyporządkowane do outfitów (jeśli pojawi się nowy bohater) tekst będzie pisany również na stronie a więc..Start :D
(Jade-Biały Outfit
Dovey-pies)

"Jade była ulubienicą bogów. Zapraszali ją do swych podwodnych królestw, częstowali życiodajną energią świata. Dziewczyna była im pomocna w wielu sprawach, to właśnie w nagrodę za jej zasługi, pomoc i dobroć otrzymała tą wyspę. Jest jej bezwzględnym władcą-jeśli zapragnie-na drzewach pojawią się dorodne owoce, a morze gościnne, z tą wyspą rozzstąpi się na wznak. Tu nigdy nie jest zimno ani nie pada śnieg."

"Bezkresna laba-odliczanie do świątecznych przrygotowań"
http://img227.echo.cx/img227/4601/map18bb.jpg
Jade:Ahhh..Jak dzisiaj kwiaty pięknie pachną..Prawda Dovey..A morze jest Krystalicznie czyste..nawet mandoilna jakoś jest ładniejsza.
Dovey:WOOOF WOOF !! To może sprawdźmy czy kości są też takie smaczne... Albo czy szczury się napchały ??
http://img227.echo.cx/img227/1222/map21vs.jpg
Jade:Ohhh..byłabym zapomniała <expecto"pig> proszę.
Dovey:Wooooooof!! Nigdy w życiu nie jadłem tak dobrej świni!! Mniam..
Jade:Coś mi mówi że dzisiaj wszystko jest za idealnie
<<Udają się do domu>>
http://img297.echo.cx/img297/1046/map30go.jpg
Jade:a więc to były zakłócenia czaso-przestrzeni. Po prostu poczta od Tibianusa lub z królestwa podwodnego
<<Treść Listu>>
"Ukochana Jade!
Jak wiesz
wkrótce nadchodzą święta
Mamy zamiar cię odwiedzić
zatem..przygotuj się."
Jade:Ale będzie..
Dovey:WOOOF..ale będzie..
Jade: Dovey,zrób na wsypie inspekcje, na święta ma być wszystko I-D-E-A-L-N-E."

Wiem że dno den, ale to w koncu jakis fake jest nie :p
ale nie jedźcie aż tak mocno..poprostu nie miałam za dobrego pomysłu :(

sekator
26-06-2005, 10:23
Nie takie złe ale by było 50% lepsze gdyby były litery tibijskie ;/
Wykonanie 6/10 fabuła 8/10
down jeżeli pierwszy fake to co on tu robi??Do pierwszych Fake'ów

Drabina
26-06-2005, 10:27
Nie takie złe ale by było 50% lepsze gdyby były litery tibijskie ;/
Wykonanie 6/10 fabuła 8/10

Nad literami pomyśle, choć byłoby to bardzo niewygodne, z powodu takiego że jeżeli miałby wyglądać naprawdę profesjonalnie, to trzeba by było te piksele odliczać, i robić kilka razy tekst na tym samym obrazku bo będą dłuuugie tekxty :]
ps. my first fake :confused:

-Thorim-
26-06-2005, 10:52
Nawet spoko fake mi się podoba nie wiem jak innym jak bym miał oceniać to dałbym ocenke 8\10

Arco
26-06-2005, 11:00
zgadzam się z sekatorem...

PS.
przyznam szczeże że podobał mi się ten 1-wszy pic. ^^

Jankes123
26-06-2005, 11:26
Fake mi sie podobal lecz fabyla troche płytka
Jeźeli to 1 fake to NICE

:D:D

Jankes...

Bielik
26-06-2005, 11:29
Fajne. Mi się podoba.

Ale jak zawsze ocenię na końcu. :]

Galileo
26-06-2005, 13:23
imho opwiesci moglbys pisac bo nawet dobrez ci to wychodzi ale co do fake to klapa, zacznijmy od tego ze to nie sa fake tylko screeny, a co do tego jeszcze robione w edytorze a nie na normalnym ots, zrob cos sam, ale zupelnie sam to moze byc good ;]

Pramus
26-06-2005, 14:40
Opowiesc jest fajna, ale Fake mi sie nie podoba. Napisz sama opowiesc w dziale tworczosc. Mysle, ze wtedy bedzie dobrze oceniona... Powiedz mi jedno, dlaczego teksty sa przed obrazkami, a nie na obrazkach??

Irux
26-06-2005, 16:40
W sumie to nawet nawet, rób więcej, tylko z literami tibiańskimi!

Drabina
26-06-2005, 20:23
1. robione w edicie, ale za to ile czasu zajęło :D ( tak szczerze mówiąc to nawet edit nie taki łatwy a z otsem byłby problem.
2.Litery na obrazku to dość żmudna praca, a wracając do grafiki-znasz stronkę na której ją znajdę ?? bo krzyżyki na gamigo.de nie za bardzo mnie zachęcają ;)

Evul Tibian
27-06-2005, 00:08
Wszystko fajnie ale to OTS

Rybak Validus
27-06-2005, 02:52
Bardzo fajnie niewazne czy ots czy normalny fake i tak bardzo ladnie wykonane masz talent a litery z takom ilosciom tekstu psuly by to
ME HUNGRY more more Xd

Oerta
27-06-2005, 07:49
Ładne to nawet tylko czemu nie ma tibijskich liter?To bardzo bniża ocenę twojej pracy:
Wykonanie:6/10
Pomysł:8/10
Razem:7/10

P.S.Masz fake conweter?(programik do pisania liter tibijskich)jeżeli nie to tu załączam:[fake conveter (http://tibia.pl//forum/showthread.php?t=32806) (przeleć troche postów to znajdziesz.)A jeżeli masz to może się komuś przyda.

KoZioL
27-06-2005, 08:17
Nie no supr ferji ja moge tylko tyle powiedzieć more plx plx plx

Bardzo ładne ale jak już wcześniej było wspomniane jak by były litery ... ale rób wiecej ;)