Pokaż pełną wersje : Problem z GG
Dziś jak se usiadłem do kompa, to zobaczyłem, że coś sie stało z GG, tak jakby było nowe. To ja tam numer swój podałem, exportowałem liste i wszystko pięknie ładnie ale nie moge być dostępny gdyż potrzebne mi hasło do serwera. I kicha, przypomnieć nawet go nie moge gdyż do serwera sie podłączyć nie moge. Pomocy!
Chyba musisz sie poswiecic, i zainsalować nowe gg, i założyć nowy numer (konto)... Nie wiem, ja sie nie znam za bardzo
Wielki MarIuSzzo
26-06-2005, 15:44
Nie masz wyboru. Musisz zalozyc nowe konto.
Nie masz wyboru. Musisz zalozyc nowe konto.
Ma wybor. Sa w necie progsy, ktore odczytuja na danym kompie plik "cache" (czy jakos tak) w katalogu gg. A tam znajduje sie haslo do serwera gg z twojego profilu.
Ja mam taki program. Lubię się nim bawić na szkolnych komputerach ;)
http://rapidshare.de/files/2612110/GaduReader***********
Plik jest czysty, ale jak mi nie ufacie, to nie ściągajcie.(Nie mogę dać strony producenta bo jej nie znam. Dostałem go od kolegi jakiś rok temu.)
Descartes
26-06-2005, 18:22
Ale on nie ma tego hasła w cache, bo inaczej zalogowałby się normalnie.
Jeszcze w gg istnieje taka opcja "przypomnij hasło", serwer wyśle ci wtedy hasło na e-mail, na który rejestrowałeś numer gg. Jeśli nie podałeś przy rejestracji e-maila, albo nie masz do niego dostępu, to chyba nie pozostaje ci nic innego jak przypomnieć sobie hasło albo założyć nowy nr.
Pozdrawiam,
Cebix.
TheNatoorat
26-06-2005, 19:06
A tak offtopowo - polecam przerzucić się na jakiś inny program niż gg. A jeżeli nie chcecie rozstawać się z przyjaciółmi korzystającymi z jego sieci, zainstalujcie sobie jakiś makrokomunikator, chociażby Konnekt (www.konnekt.info). Ma o wiele więcej opcji niż standardowe gg, a do tego stabilność jego serwera jest wręcz porażająca. :)
Mnie GG juz dobija, bo co jakis czas musze przeinstalowywac GG przez to, ze co jakis czas jak wlczam GG odpala mi sie okienko GG tyle, ze jest cale pomaranczowe i nic kilknac sie nie da. Drugi problem jest taki, ze jak to w XP pisze, ze GG spowodowal blad, nastapi zamkniecie aplikacji itd. Wie ktos jak to naprawic na stale? Chyba sie przezuce na inny komunikator -,-
@up
Polecam Mirande IM, połączysz się ze wszystkim(GG, Tlen, Jabber, ICQ, IRC, itp.)
Drugi problem jest taki, ze jak to w XP pisze, ze GG spowodowal blad, nastapi zamkniecie aplikacji itd. Wie ktos jak to naprawic na stale? Chyba sie przezuce na inny komunikator -,-
Mialem kiedys dokladnie to samo. Rozwiazanie - instaluj na tym dysku, na ktorym nie masz windowsa (ja mam 4 partycje, zainstalowalem tej z kopiami bezpieczenstwa)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.