Pokaż pełną wersje : Najnowsze RPG w pelni darmowe i po polsku!!!!!!!
miodne ,wciagajace i klimatycnze sam ocen to zaden blef
http://www.vallheru.affe.pl/register.php?ref=44
Sanderos
26-06-2005, 16:34
Ale czemu z refem?
napisalbys o co w tym chodzi bo nic nie kapuje ;/
Polecam ten link http://www.vallheru.affe.pl/register.php bo na pierwszym, autor tematu prawdopodobnie coś zarabia(doświadczenie, respekt etc.). Jeśli jednak chcecie mu pomóc to korzystajcie z pierwszego linka(nie żebym miał coś przeciwko pomocy mu, ale im on lepszy, tym wam trudniej go przebić).
Fajna gierka ;) Podoba mi sie chyba zaczne grac :D
Almariel
26-06-2005, 19:40
Jak na tym zarabia to wspomozcie go.
Co Wam zalezy a on bedzie happy :P
Taka sobie gra :P
ELiTeRaX
27-06-2005, 08:51
A ja tam mu pomoge :D i zarejestruje sie z jego linka B) Gra spoczko... polecam każdemu kto nie grał!
Transparent Ghost
27-06-2005, 09:49
"Nie wolno umieszczać w postach linków referencyjnych dających pewne korzyści w grach internetowych"
Ja jeszcze dodam ze najlepiej sie gra jak ma sie mozille albo mozilla fire fox bo ja mam IE i krzaczki mi czasem wyskakuja.
@up: Tylko ze spora czesc userow tego forum maja takie linki w podpisach :P modki tez xD
Heliwurab
27-06-2005, 11:37
@Dwarf.
w podpisach można dawać takie linki, Dabeek'owi (hehe) chodziło o to,ze nie mozna umieszczać linków w postach, które się pisze.. a podpis to nie post :evul:... nie wiedziałem że RPG to też gry na stronce... takie jak thecrims albo ogame.. hmm.. dziwne 0.o
Mam tam elfa czarodzieja i mnie ciagle szczury zabijaja :D
Seventh Son
27-06-2005, 12:44
a mi się nie podoba bo tylko skopiowany orginalny kod Vallheru. jak już mam grać to w oryginał.
Hehe fajne dopiero co zaczołem grać niewiem gdzie są potworki ale zaraz opnuje wszystko :] :]
pss.Nie pomogłem mu :p ;)
turówka grałem kiedys ale sie znudziło">
Pobawilem sie troche, ale jest srednia, szkoda tracic na nia czasu.
diablo22
29-06-2005, 17:33
morze być zaczne grać !!
www.przedluzwakacje.xt.pl
Jak narazie gierka okazuje się być interesujaca :D Coś w sam raz dla zabicia czasu przy nudnym Skilowaniu :D
borekziom
30-06-2005, 21:01
Extrunio gra bardzo mi się podoba.
Thx 4 you za link .
heh a z drugiej strony nie.....
Nastepne nieprzespane noce przed kompem :]
AntyGrins
03-07-2005, 11:55
Nie lepiej zrobic 1 Temat:] o Grach tekstowych bo tych tematow wala sie po forum dosyc duzooo ... :]
Jesli chcecie wiedziec co on zarabia to powiem wam - vallary :s
Są to takie punkty za nowych graczy które dają mu ( jeśli są wystarczająco w dużej liczbie ) zwykle złota lub mithrilu które daje mu miłościwy nasz pananujący władca - rzulw ( xD )
Organizuje on konkursy w których jak już napisałem, można wygrać złoto czy mithril itp.
Co do gry to według mnie wymiata :P jestem tam księdzem i mało kto mnie niezna :P
A tego gracza który założył ten temat jeszcze mniej kto go nie zna ( po ref poznałem :P )
Wielki Knur - Sir Lionheart najporządniejszy książe w naszym królestwie =) oraz według mnie najsilniejszy gracz :P ( w każdej chyba tabeli jest... czy to zreczność, czy siła, czy szybkość... xD)
/ Najnowsze RPG w pelni darmowe i po polsku!!!!!!! /
boshe swiety nic nie chce mowic ale w to rpg gram jush 14+ miesiecy... wiec to takie nowe nie jest
X-- Diablo (46) (ten znak przed nickiem to tag klanu)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.