Pokaż pełną wersje : Takich ludzi powinno..
Maxi skywarien
26-06-2005, 21:10
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ sorka za bluzgi ale ****a co to za ludzie zwierzeta tak serca chyba nie maja obejrzyjcie zaden keylogg bedziecie plakac sry ze nie zwiazane z Tibia ale tibia to nie nasze zycie cale
PROSZE ALL OBEJRZYJCIE A POZNIEJ PISZCIE!
Maxi skywarien
26-06-2005, 21:12
Ehh zwierzeta placza i zyja z odrabanymi nogami itd... obejrzyjcie i jeszcze ****e to na futro robia ****a:/
EDiT dla niektorych zwierzeta sa bez skór i dalej zyja jesli nie wytrzymacie wylaczcie
Edit 2 @ a na koniec pokaz futer setki zabitych zwierzat powinni zamknac tego autora....
Nie wiem co napisać...
Jak można być tak bestialskim w stosunku do żywych istot, to właśnie takich "ludzi" powinno trzymać się w klatkach/pokojach bez klamek...
Brak słów...
Koronowany rycek
26-06-2005, 21:17
****a mać co za*******one szmaty, przerpaszam ale nie wytrzymałem!
Jacek_2_0
26-06-2005, 21:21
Po co umiesciles ten film??
nie no ****a przeciez tego nawet nie mozna slowami opisac! tak traktowac zwierzeta:(
Po co umiesciles ten film??
po co? po to zebys sie pytal-.- nie widzisz juz nic poza tibia?-.-
a co to za zwierzeta szopy??
Sk....yn chetnie bym mu palce poucinal...
Maxi skywarien
26-06-2005, 21:27
Nie palce tylko rece bym uciol...
Edit @ nie wazne ze dostalem punkty KARNE ALE CO MNIE TO NIE WIEM JAK WY ALE WY TYLKO TIBIA,TIBIA PO ZA TIBIA NIC NIE WIDZICIE! poswiecilem swoje punkty ktore wlepil mi Magus dla zwierzat!
Druidek of secura
26-06-2005, 21:28
Film straszny, ale byście widzieli reakcje mojego taty....NIe wiedziałłem że jest do tego zdolny ale zaczął tak klnąć że ustawa nie przewiduje....A tego SKUr*iela który te biedne zwierzeta rozbijał o ulice włożył by buta w dupsko, że by mu nosem wyszedł...
Omg
Nie... Niewiem co powiedzieć. Z chęcią poodcinał bym temu gościowi paluszek po paluszku, potem rączki, nóżki i go zostawił na pożarcie sępów...
Ja nie wytrzymałem całego fimu... Padłem gdy to zwierzę żylo, a nie miało już skóry...
Teraz mnie na żygi zbiera
mi tylko glos idzie a filmiku niewidze xS
Omg
To Jest Okropne! Z Takimi LudŹmi To Do WiĘzienia!
no niby do wiezienie, ale za kilka lat(czy ile tam) wyjdzie i dalej bedzie to robil;/
Nic dzisiejszy świat, ludzie na wszystkim chcą zarobić. Zabija parę jakis "homikow" i $ lecą. Ciekawi mnie gdzie są ludzie w takich momentach, ktoś to nakrecil, czemu go jakos nie powstrzymal nie zglosil tego do odpowiednych sluzb.
Koronowany rycek
26-06-2005, 21:32
mi tylko glos idzie a filmiku niewidze xS
Lepiej żebyś nie widział.To film o mocnych nerwach..
Maxi skywarien
26-06-2005, 21:33
Up x2 @ poniewaz serca nie ma i chce zarobic $$ i sprawia to mu jeszcze przyjemnosc
PROSZE MODERATORA ABY NIE KASOWAL TEGO TEMATU BARDZO PROSZE
Jacek_2_0
26-06-2005, 21:36
po co? po to zebys sie pytal-.- nie widzisz juz nic poza tibia?-.-
lol gdy bede chcial ogladac takie filmy wejde na odpowiednie strony.
kszychu13
26-06-2005, 21:36
zeby ten s****iel sobie nogi polalam tego mu zycze
on jest inny on mysle ze zwierzeta nie czuja robi to dla paru nedznych euro
juz bym wolal po smietnikach grzebac niz zabijac niewinne zwierzeta jeszcze w taki sposob
jak kto napisal wczesneij: "brak slow"
Jaga_Goloc
26-06-2005, 21:37
o boze ;/ zygac mi sie chce ;( tego sie nie da opisac!! to poprostu bez karne mordowanie za kase ;( czego to ludzie nie zrobią dla kasy X(
lol gdy bede chcial ogladac takie filmy wejde na odpowiednie strony.
1.po pierwsze napisal jaki to jest film wiec nie musisz go ogladac ani nawet czytac tego tematu.
2.ale nie chce sie z toba klocic bo to nie jest temat do tego;/
Psycho Mantis
26-06-2005, 21:39
Jeżeli Magus wlepił Ci karniaki to ja też poprosze , bo umieściłęm ten film pare tygodni temu ale moj temat został usunięty a punktów nie dostałem -.- Hail moderator
Nie prszypuszczalem nawe że są tacy ludzie.
Łańcuch na jaja i do kamieniołomu za****
@2up
Rózni są moderatorzy... Niektórzy dają punkty, niektórzy nie...
Raz jeden za zadługi podpis dostałem 6 pkt. a drugi raz tylko mi kazał zmienić
Maxi skywarien
26-06-2005, 21:43
No niech mi moderator da bana jeszcze tylko 3 warningi po 1 punkcie i na 60 dni wole poswiecic punkty dla zwierzat ! =) jezeli mod skasuje to to raczej on nie ma serca :< nic nie zaszkodzi ze to nie jest o Tibii i wiem ze polowa tego forum nic nie widzi poza Tibia
Master_Gepoxo
26-06-2005, 21:43
****a mac najchetniej to ja bym im tak zrobil... To co oni robia nie ma okreslenia c***e ***ane ****a. Pozabijac c***ow...
>Sory za przeklenstwa ale nie wytrzymalem<
o ile sie nie myle jest to forum o tibii, a ten dzial to filmy z tibii..
nie mowie ze nie jest to straszny film i, ze jestem az tak nieczuly ze nie obchdozi mnie los tych stworzen, lecz powinno byc to predzej w dziale OWION nish tutaj, i wydaje mi sie ze przeniesienie tego tematu bylo by dobrym wyjsciem.
Maxi skywarien
26-06-2005, 21:44
A ja prosil bym zeby tu to zostalo bo pOLOWA NIE ZAGLADA NA NIC WIECEJ OPROCZ fake'ow zdjec i filmow
Z początku chcialem cię nabluzgać że taki temat do filmów tibijskich dajesz...ale jak obejrzałem to tego s****iela, po***ańca, ***usa, popierzonego debila, c***owatego dręczyciela zwierząt chciałem na***ać tak jak on skrzywdził zwierzęta...:( Niemal że się poryczałem, choc nie powinienem ;( Całego filmu nie obejrzałem bo jak obciął im żywcem nogi...to po prostu...trudno to opisać. Brawo, może ten film wywoła jakieś reakcje u różnych fundacji itp.
@offtopic sorry za nadużycie autocenzury ale...krew mnie zalewa
@Tytuł tematu
Takich ludzi powinno sie smażyc żywcem, wykastrować, obciac nogi, rece, pozbawić go fiuta itp....
No niech mi moderator da bana jeszcze tylko 3 warningi po 1 punkcie i na 60 dni wole poswiecic punkty dla zwierzat ! =) jezeli mod skasuje to to raczej on nie ma serca :< nic nie zaszkodzi ze to nie jest o Tibii i wiem ze polowa tego forum nic nie widzi poza Tibia
Jesli myslisz ze jak poswiecisz swoje punkty karne na czesc tych zwierzat to sie cos zmieni to jestes niepowazny albo po prostu smieszny. Nie bedziesz edytowal postow to sie dorobisz bana a zwierzeta i tak beda ginely dla kasiastych pan.
ja słysze sam dzwięk ale to chyba dobrze bo nie ejstem pewnien czy chciałbym obejrzeć ten film .......
Angel of Death
26-06-2005, 22:05
Jak włączyć ten filmik :S ?
nie wiem co napisac najchetenie teraz bym s****ial tych ***ow na filmie :( X(
to jest nie ludzkie X( :( X( :(
Anastazy
26-06-2005, 22:06
Ja jestem wyjątkowo wrażliwy na zwierzęta. Wyłaczyłem film już po trzaskaniu o ziemie. Takich ludzi sie powinno powybijać i nie powinno im sie ucinać rąk tylko rzucać nimi jak oni rzucali tymi zwierzętami. X(
Wytrzymalem 50 sekund i sie caly trzense.To przesada!Jak tak można ,ludzie bez litości.
Baryla_89
26-06-2005, 22:07
Takiego c**la je**nego co się tak znęca na tymi zwierzętami to wziąć tylko i wykastrować poobcinać ręce i nogi do piachu z hamem!!!!!!!!!!
Venderer
26-06-2005, 22:08
o żesz ****a mać-,-.. Jaki s****iel ja *******e!!! Takich ludzi to na golasa miodem wysmarować i powiesić na rękach na drzewie, tak żeby koniuszki stóp dotykały ziemi.... Niehc go robale żywcem zeżrą...
Zaraz usunąłem ten film żebym go już nie obejżał bo ****a niedobrze mi....
P.S. Skąd żeś to wyrwał??? O,O O takie coś chyba nie jest łatwo...
Blos Tius
26-06-2005, 22:11
Co za popier.... ludzie na tym filmie o kur.......!!!!!!!!!
Kozi_leus
26-06-2005, 22:17
Wstrząsające ....... najgorsze jest to , że ci ludzie nic sobie z tego nie robią , zabijają zwierzęta jakby robili sobie kanapki , normalka dla nich . Nie mają sumienia ... Widocznie w ich kulturze , takie coś to normalka ...... Cóż biedne zwierzęta giną aby Kasiaste szmaty typu Jenifer Lopez mogły sie ubrać w ładne futro .... Obejrzałem cały film , choć gdy zobaczyłem jak facet staje na szopa (?) i go przygniata , a to biedne zwierze wciąż oddcyha , myślałem , że rozniose monitor . Radze nie oglądać ... dla ludzi o słabych nerwach.
Ayde Shoron
26-06-2005, 22:19
Jak można być takim człowiekiem co żywcem zdziera skure ze zwierzęcia, które czuje i dalej żyje... Przecież to nieludzkie. Ja jak bym takie coś wogóle gdzieś na Rl zobaczył to bym po nocach spać nie mógł, a jak wogóle taki człowiek "działa" co sam morduje takie małe zwierzątka... Czy aby nie zjada go sumienie?? :(
Maxi skywarien
26-06-2005, 22:20
natknolem sie na to na Tibia.gery.pl :P autor (tego filmu ) to totalny debil zwierzeta takie mialy tortury..
tego nie da sie opisać, to co ni tam robią, mozna nazwac zaspokoajaniem swych dzikich rządz na pieniądze, i zaspokojenie chorej psychiki
Ps. a to wszytsko by jakieś paniusie miały sie w co ubrać
ja *******e... wyciaga z klatki i **** w ziemie...ja *******e bieze i na zywca ze skóry ****a ttlko z shotguna w leb
Brak słów...Takich ludzi powinno sie za lewe jajo przez prawa nogawke na drutach wysokiego napiecia wieszać....biedne zwierzątka....pierwszy raz czuje takie wspolczucie dla innej istoty...naprawde ;(...moze sie wydawac ze tam takie zwierzeta co to tam jest umra i nikt nie bedzie sie przejmowal....ale tacy ludzie sa po prostu chorzy....a jakbym zlapal takiego s****iela kiedys? Powiesil za jaja pod sufitem i obdarl go ze skory? To co? Poszedlbym siedziec a facet dostal by Bóg wie ile pieniedzy odszkodowania....
Hemp Gru
26-06-2005, 22:29
Po komentarach wole nie oglądać tego filmu
davidos14
26-06-2005, 22:30
koszamar te zdjecia D hehe <lol2> ale co mi tam :o znacie jakas fajna stronke z humorem??
Pawik :>
26-06-2005, 22:31
Po tych komentarzach nawet nie będe tego filmiku ściągał,poprostu takich ludzi jak oni to albo powinno sie rozstrzeliwać albo powiesić za jaja i niech dynda na drzewie.Poprostu tacy j***** ludzie wszystko zrobią dla pieniędzy ,co za s******** ,że tacy ludzie są na świecie :(
obejrzałem dokońca obrywanie zwierząt na wpół żywych niejest miłym widokiem walenie ich o podłoge też chyba nie a później gdy zwierze mrógneło i okazało się że żyje ,a gośćiu mu odcioł nogi i obdarł ze skóry żywcem myślałem że się rospłacze...life is brutal.... , a no i zapomniał bym o deptaniu ich po głowie żeby sie udusiły ,dlaczego tych zwierząt nie zabito tylko obdarto żywcem ? proponuje obedrzeć ich zeskóry ,żywcem ciekawe czy to też im się spodoba ...
Maximus89
26-06-2005, 22:42
Nie obchodzi ze ze dostane za to bana ale musze to powiedziec. SKU*WYS*NI!!!! Takich powsadzac do klatek i tez na zywaca poobdzierac ze skury!!!!!
Obejzalem caly. Ciezko wytrzymac bez wzruszenia ;( Mam nadzieje ze ten film dotrze do jak najwiekszej liczby ludzi. Rozeslijcie do znajomych na gg
:o Nie obejzalem filmu calego bo nie moglem wytrzymac.
K****A jak ja bym takiego zlapal i zaczal o ziemie zucac a potem zywcem skure sciagac P******Y C**J za przeproszeniem... Nie ma na takich ludzi nawet slow... ;( Jak mozna tak postepowac ze zwierzetami ja p******e
(Przepraszam za bluzgi ale naprawde nie moglem wytrzymac :()
Diamentowe Ostrze
26-06-2005, 22:45
s****..... to zwierzatko jeszcze zylo jak on obcinal mu lapy:( to straszne ze ludzie takie rzeczy potrafia robic:(
*******one Suki Za***ane ( Sram Na Bana ) Bylbym Tam To Bym Im Czaski Polamal. ****y Niemyte Sie Znecaja Nad Mniejszymi Bym Mial Tylko Noz To Bym Pociachal Na Plasterki *****ow ***anych
malypietroo
26-06-2005, 22:48
(przepraszam za bluzgi) Ja***le, szok, k****a szok. Kaflarze Po***ni, Ch***e, po****sy, Skur***y. Jak bym takiego dorwal, to bym tak dlugo za odbyt ciągnol az bym sie do jezyka dostal, po czym powiesił bym Ch**ja za jego własne jelito na akacji, i trzaskalbym nim o kolczasty pien, odciolbym jaja na zywca, odpilowal rece i nogi tempą i zardzewiałą piłą...Wytrzymałem do momentu kiedy pokazali malutkiego szopa(chyba) leżącego na ziemi i oddychającego, a ten jeden Su***syn naciął mu futerko na nodze( po czym pewnie zdarł, ale tego już nie oglądałem)
Lucker Graja
26-06-2005, 22:50
ku### zaje##łbym takich na miejscu z żywymi ziwerzętami tak postępować gdybym wiedział kto to sam bym tam pojechał i za####ł jak szmate .
Marth Eldo
26-06-2005, 22:53
Ludzie sa naprawde chorzy ....
czego nie zrobia dla kasy....... wziąść nóż i ich tak ze sory po obdzierać i lapy i nogi pocuinac ... !!!!
Wiem dużo na ten temat.
Zwierzęta są zabijane tylko dla futer.
Czasami pozyskiwane są też "nużki" do szycoryków i tych innych rzeczy.
KAŻDY TAKI ZWIERZAK TO SĄ GROSZE !TO JEST NAJGORSZE!
Powinni wnieść ustawe która by zabraniała by zabijanie zwierząt z których robione są futra.
Jak narazie to mnie na rzygi zbiera :P
Naprawde brzydze sie takich ludzi ....
Ale i oni muszą zyć , lecz można znaleźć inną prace !
Walić mode ....
Co Za Idioci!! Nie Moglem Na To Patrzec!!! :?/:(
Ja pie**ole to jest takie strzaszne ze tego sie nie da oladac doczekalem moze do 4 minuty i urywki potem tylko po prostu sie nie da, ku**a te zwierzeta bezbronne az plakaly bylo widac to jak zrobili zblizenie na jego oczy wlasnie po tym juz nie moglem, po prostu barbazynca, kolesia powinni do gazu dac albo jego tak wypatrzoszyc, polamac kregoslup, udusic, zadeptac, ale tam w chinach <bo to chyba tam bylo> to jest na porzadku dziennym. Rzeczywiscie tutaj dobry text: "Ludzkosc to wirus ktory toczy ta planete". Czlowiek zabija wszystko WSZYSTKO !!! Nawet samych siebie. Omg takie ladne te szopy a on im ucina lapki NO KUR*A JEMU TAK OBCIAC JAJA!! WSADZIC WIDELEC DO OKA I TAKIE PODOBNE RZECZY !!! NIECH SIE POCZUJE JAK ONE. No normalnie mam teraz mieszanke smutku, wspolczucia i KUR*ICY NA TEGO PO*EBA!!
Sir Duet
26-06-2005, 23:00
Co za ***any pedał c*** niedorobiony ciekawe jak by stara c***a ocinala i skure z dupy zrywala ciekwe jak by sie poczól brak slów na S****ieli :( X( ;(
Gohan Demon
26-06-2005, 23:02
Ja *******e po***ani ludzie ;( Te zblizenia na ich oczka kiedy byly no ten wiecie ;( boshe przeciez to gorzej niz straszne :baby:
Kryptonics
26-06-2005, 23:05
ehh..brak słów poprostu.Jakie s****ysyny w dupe *******one na kopcu kreta przez spleśniałego bażanta,****y co uciakły ze skrobanki z roz***anej chaty szmaciaża z Uzbekistanu.Takich to tylko powinni za*******ić ****a w pysk s****ysynów w dupe ***anych ****y ***ane.*******one ***ane ********y ****a rodzice ich na*******ali prętem w kołysce i ****a im tak s*******oło psychike.****a żadnych skrupółów.Jego powinni tak za*******ić o tą glebe.*******onego s****ysyna.
Arrasekt
26-06-2005, 23:11
Brak.... Mi.... Słów...
Tak kocham zwierzęta, a tu coś takiego... :(
ODRADZAM OGLĄDANIE.
Ludzi którzy brali w tym udział zrzuciłbym z 10 piętra . Brak mi słow po prostu to było straszne nie wiem jak tak można traktowac bezbronne zwierzęta. Ci ludzie zasługują na najwyższy wymiar kary to było okropne......Na taki widok można tylko gorzko zapłakac
Elrendell
26-06-2005, 23:19
ja pie****e.... :( :( :( :( :(
Gromnjir
26-06-2005, 23:20
najgorszy jest sposob w jaki je zabijano. obdzierali z nich skory gdy byly jeszcze zywe, to jest nienormalne (pomijajac juz samo zabijanie)
Dark Blondi
26-06-2005, 23:23
Nie widze filmiku ale jak slysze po komentach to ****a ja *******e....:(
@up: jak nie widzisz, to co komentujesz?
jezeli mod skasuje to to raczej on nie ma serca
Mam serce, dlatego tylko zamknę. Z tematu robi się bluzganie na lewo i prawo i idiotyczne komentarze. Jak chcecie coś konstruktywnego zrobić, to się zapiszcie do Ligii Ochrony Przyrody czy do jakiejś organizacji. A jak chcecie nawzajem sobie poprzeklinać na tych, co tak męczą te zwierzęta, to się wymieńcie numerami gg i pobluzgajcie sobie - na gg nie ma autocenzury.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.