Pokaż pełną wersje : prosze was pomurzcie !
pazamos8
27-06-2005, 08:18
cześć dzisiaj rano wchodziłem na tibie i pisze rze konto skakowane :( co zrobic ;( ;( :( :baby: wczoraj jak wlonczyłem w pełni działało :( prosze was pomurzcie morze dacjie jakąś postać slaba ;( nr i chasla wysylajcie pod nr gg : 3263531 prosze !! zaginoł 24 knight k-arm. k-legi itp.
buhahahahahhahahaha
jak moze byc napisane ze postac jest po hacku?a teraz chcesz jeszcze postac od nas?O.o. kup sobie slownik albo cos....
Największą dla Ciebie pomocą byłboby kupienie słownika ortograficznego...
Fajnie to musi wyglądać; wchodzisz na tibie i pisze "Your account has been hacked" :D :D :D
Shein Silvershadow
27-06-2005, 09:48
A może jemu chodziło, że konto jest
skasowane
Your account has been deleted.
Jakbyś podał swój nick, to by było wszystko jasne...
cześć dzisiaj rano wchodziłem na tibie i pisze rze konto skakowane :( co zrobic ;( ;( :( :baby: wczoraj jak wlonczyłem w pełni działało :( prosze was pomurzcie morze dacjie jakąś postać slaba ;( nr i chasla wysylajcie pod nr gg : 3263531 prosze !! zaginoł 24 knight k-arm. k-legi itp.
Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...Ty glupoli szukasz? Czy ludzi na twoim poziomie? Aw...to prawie to samo...
o boshe ... jaka to straszna historia !! :D
ludzie i zwieracze świata całego ... wszyscy !
wysyłać mu numery i hasła swoich kont !
już sam Jezus mówił !
-wspomuszta rodaka w potżebie !!!!!!1
****a jak zaraz tu walne jakiegos shiza to normalnie chyba kompa glowa rozwale >.< Jak mozna byc TAKIM IDIOTA zeby napisac: "RZE" ??!! Pazamos8 powiedz mi BLAGAM, "rze" to byla prowokacja :(
Spokojnie panowie, on jeszcze nie wytrzeźwiał po wczorajszym.
Jak wróci do normy do mu się konto odkakuje.
Carl Fry
27-06-2005, 10:46
najlepsza pomoca dla ciebie bedzie to jak po wakacjach do szkoly na j.polski zaczniesz chodzic albo slowniki przestudiujesz (watpliwe;p).
niestety szkoda mi takich ludzi jak ty.... zalosne... z takimi problemami na forum..omg.. (ciekawe jak tam twoi nauczyciele xD)
jakby kazdy zakladal tematy typu "a mama mi dzisiaj niezrobila kaszanki z miodem, pomUSZcie bo nieFiem co SIem dzisiaj" to co bys pomyslal??:P
*bledy celowe :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.