Pokaż pełną wersje : <instrukcja>vampy w tombach -ankh, dla poczatkujacych sorcow
jak w temacie, nic dodac nic ując, film nagrany dla mojego przyjaciela, ktory niedawno kupil pacca, ma sorca na 30 lvl i nie wie co i jak. solowanie vampow i 1 necro. have fun. moze sie komus przyda.
http://rapidshare.de/files/2615784/vampy.rec.html
kszychu13
27-06-2005, 09:50
ladny filmik napewno sie przyda dla poczatkujacych sorkow lub drutow:)
sorcerer-rudy
27-06-2005, 09:57
ladny filmik napewno sie przyda dla poczatkujacych sorkow lub drutow:)
ej kszychu jak sie robi zeby zamiast www.rapidshare.de pisalo np klik?bardzo prosze niech mi ktos pomoze!nikt mi nie pomoze ???dlaczego:(:(
Venderer
27-06-2005, 10:32
@UP/EDIT
W tym temacie powinieneś raczej zkomentować filmik....(A do krzycha zagadaj na PW;))
---------
Fajny filmik! Miałeś farta z tym (pierwszym?) bonebeastem... DS był na deep red xD... L00t troche c***owy... Ale filmik ładny, napewno się przyda ;)
@offtopic
Czemu expiłeś bez eq?
@top
Filmik bardzo fajny. Przyda mi się.
@offtopic
Czemu expiłeś bez eq?
@top
Filmik bardzo fajny. Przyda mi się.
re up @. a po co mi eq? same klopoty przez nie są:
sorc cierpi an chroniczny brak pakownosci, od 27 lvla kiedy to moge sumowac monki sellnalem all eq i nie nosze, zamiast eq pakuje runy, a cale hity przyjmuje na siebie sumon. jesli cos sie rpzerzuci (jak to mialo miejsce kiedy vamp na mnie poszedl..) to 2x sd, ew. vita i nic mi nie moze zrobic.
Nie wyglada to na jakis super exp -.-
Kasa moze byc praktycznie tylko z V-Shielda albo BoH [ile trwa spawn necro na którym huntowała tamta ekipa?]
Miejsce nie jest zle, ale nie dalbys rady bez DSów? ^.-
re up @. a po co mi eq? same klopoty przez nie są:
sorc cierpi an chroniczny brak pakownosci, od 27 lvla kiedy to moge sumowac monki sellnalem all eq i nie nosze, zamiast eq pakuje runy, a cale hity przyjmuje na siebie sumon. jesli cos sie rpzerzuci (jak to mialo miejsce kiedy vamp na mnie poszedl..) to 2x sd, ew. vita i nic mi nie moze zrobic.
A co z atakiem jakiegoś PK?
@edit
Zapomniałem, że grasz na non-pvp;)
Nie wyglada to na jakis super exp -.-
Kasa moze byc praktycznie tylko z V-Shielda albo BoH [ile trwa spawn necro na którym huntowała tamta ekipa?]
Miejsce nie jest zle, ale nie dalbys rady bez DSów? ^.-
moze dlatego ze to hunt a nie exp?tam sie chodzi po vamp shieldy i spike swordy, ew. cos z Necro(fila)...tyle ze resp nie za szybki...za to plate army z bone best masowo leca...w ciagu godzinki spokojnie 2-4 wyciagasz:D
Maximus89
27-06-2005, 18:45
Bardzo dobrze zrobiony film ktory na pewno pomoze kazdemu magowi i druidowi(ja z tego filmu kiedys skorzystam :) ). Jak bedziesz mial kiedys czas to mozesz nagrac jeszcze jakies inne filmy tego typu :cup:
@up. czemu nie... dzis mam mu zamiar nagrac scaraby na ankh i smoki na edron .. moze zamieszcze:P
Super filmik oby wiecej takich bylo na forum
Ps. Zrob inne jak mozesz wlasnie smoki na edron i cos jeszcze bo dobrze ci to wychodzi
Kirin-Tor
29-06-2005, 23:21
A co z atakiem jakiegoś PK?
@edit
Zapomniałem, że grasz na non-pvp;)
Hahhaha Dobre!! :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.