zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pacc visą electron

Kubek
27-06-2005, 10:45
Mam pytanko - mam vise electron i chce sobie kuic pacc, ale na stronce pisze, że można kupować kartami "Visa, Mastercard, American Express, JCB and Diners Club", i teraz pytanie :
Czy visa electron to poprostu odłam od "zwykłej" visy, czy to jest oddzielna karta. W skrócie, czy visa elektron kupie sobie pacc (samemu ofkors)

Norrin
27-06-2005, 10:47
Visa to zupełnie inna karta niż Visa Elektron.
Visa jest kartą kredytową, a Visa Elektron płatniczą.
Visą Elektron nie zapłacisz za Pacc. A przynajmniej z mojego konta nie było to możliwe.

morwi
27-06-2005, 10:47
nie(10znakow)

Kubek
27-06-2005, 10:56
To pozostaje mi kupic pacc'a na allegro, czy jest jeszcze jakaś szansa?

morwi
27-06-2005, 11:00
zaplac kumplowi a on ci kupi z karty(no oczywisciejak ma). ja tez kupilem z allegro i wszystko dobrze bylo....

Norrin
27-06-2005, 11:03
Znajdz kogoś ze znajomych kto ma jakieś e-konto. [Inteligo np] a nie zapłacisz więcej niż dokładnie tylko ile wynosi rownowartość Euro w złotówkach po kursie dnia z NPB ;)

Mac796
26-07-2005, 16:20
Znajdz kogoś ze znajomych kto ma jakieś e-konto. [Inteligo np] a nie zapłacisz więcej niż dokładnie tylko ile wynosi rownowartość Euro w złotówkach po kursie dnia z NPB ;)

To jakim cudem on mi kupi paca z inteligo jak tez ma Vise Electron?

avadez
26-07-2005, 17:04
Moim zdanie wplac na konto tibia.pl kase ;)

morwi
26-07-2005, 17:08
To jakim cudem on mi kupi paca z inteligo jak tez ma Vise Electron?

a czy on powiedzial cos o karcie visa electron?-.-

Mac796
26-07-2005, 20:27
a czy on powiedzial cos o karcie visa electron?-.-

O ile sobie dobrze przypominam to konto iteligo ma wlasnie taka karte bo ja taka mam. Do wyboru masz Visa electron i visa elektron z sercem.

Norrin
27-07-2005, 11:29
O ile sobie dobrze przypominam to konto iteligo ma wlasnie taka karte bo ja taka mam. Do wyboru masz Visa electron i visa elektron z sercem.

Kart do wyboru masz wiele, w każdym koncie. Sęk w tym, że samo konto umożliwia zakupy przez internet!!! I to jest w tym istotne.
Mówiąc o tym, że Visa Elektron jest nieakceptowana miałem na myśli to, że ta właśnie karta jest kartą płatniczą a nie kartą kredytową jakie obsługuje Element 5. Moją Visą elektron nie można było a to pewnie ze względu na rodzaj mojego rachunku bankowego, które ma zero styczności z internetem.

Mac796
27-07-2005, 19:10
Kart do wyboru masz wiele, w każdym koncie. Sęk w tym, że samo konto umożliwia zakupy przez internet!!! I to jest w tym istotne.
Mówiąc o tym, że Visa Elektron jest nieakceptowana miałem na myśli to, że ta właśnie karta jest kartą płatniczą a nie kartą kredytową jakie obsługuje Element 5. Moją Visą elektron nie można było a to pewnie ze względu na rodzaj mojego rachunku bankowego, które ma zero styczności z internetem.

Sam powiedziales pare postow wyzej zeby znalazl sobie kogos np z inteligo. To jakim cudem zaplaci ci z inteligo jak tam tylko masz Karte Visa Electron.
Moze by sie ktos wypowiedzial ktos z tym kontem kto kupil paca przez to konto.