zaloguj się

Pokaż pełną wersje : wszyscy spamerzy z tego forum - czytac

Lucifer
27-06-2005, 14:15
Przez ostatni czas staralem sie pisac na tym forum, pomagac nowicjusza, czasem wkleic jakis SS czy podroczyc sie ze znajomymi ale mam dosyc.
To forum to jedno wielkie bagno gdzie nieskonczone ilosci debili zadaja nieskonczona ilosc jeszcze bardziej debilnych pytan (zamiast uzyc ipcjii szukaj). NIe wystarczy napisac jednemu kretynowi, a kazdemu z osobna bo jeden baran z drugim w zyciu sie nie domysli.
Ponadto szkoda mi tych wartosciowych forumowiczow ktorzy musza czytac to cale scierwo i uzerac sie z baranami.

Debilu!!!...tak do ciebie wlasnie mowie.

Ty ktory spamujesz na forum debilne pytania w stylu:
- sorc, druid, knigcht czy pal
- jakie skille na jakiego potwora
- jak wklejac screeny
- gdzie expic
- gdzie znajde jakiego potwora

rusz glowa wreszcie i pomysl bo to ****a nie boli i nie wdrazaj cisgle w zycie prawdziwego powiedzenia "JAK WSZYSTKO ZAWIEDZIE TO PRZECZYTAJ INSTRUJCJE"

Kiedys sie zastanawialem dlaczego mody czasem jakd tak po niektorych, a teraz ze spuszcona glowa przyznaje im racje. Jestesmy tylko ludzmi i cierpliwosc kiedys sie konczy. Moja sie wlasnie skonczyla wien na zakonczenie powiem

Adnini i Mody,
Jedzcie z tymi ktorzy na do zasluguja ile wlezie.

sir Tifejo
27-06-2005, 14:38
Ekhm...nie Ty pierwszy i nie ostatni zakaldasz taki temat. Debile zawsze byli i zawsze beda, Twoj temat tego nie zmieni. Spodziewam sie ze w niedlugim czasie ten tamet zostanie zamkniety.
Ich to nie interesuje ze sa przyklejone tematy, opcja szukaj czy to ze dostana pare pkt albo nawet bana - co z tego - zaloza sobie nowe konto albo pojda na inne fora z textami "tibia.pl to najwieksze badziewie jakie widzialem!11!1".

Bobi
27-06-2005, 14:39
I myślisz, że ten temat coś zmieni? Nie wymagaj rzeczy nierealnych. Gdyby modkowie i admini mieli banować (chyba o to Ci chodzi w słowie "jedzcie")każdego za takie pytania to wymarła by połowa forum. Niektórym osobom łatwiej jest napisać nowy temat niż poszukać, nawet jeśli pytanie jest banalne...
@up:
Dosłownie 5 sekund przedemną :).

kocur_bury
27-06-2005, 14:47
ładny temacik założyłeś....
taki w stylu, "jestem de best, a wy nie"...
żałuje że tu wlazłem..., wolałbym już oglądnąć te "spamowe" tematy tych "debili"
za to niezłą mam z Ciebie polewkę x)

rainm
27-06-2005, 14:54
@up n/c

mnie sie podoba, lubie czytac co ludzie ciekawego wyskrobia, sporo oj sporo w tym racji, a tak wogle to ten temat nie jest poto by cos zmienic tylko by pokazac jaka sytuacja panuje na tym forum, ja tez juz mam dosc widoku strony na ktorej polowa topicow jest usunieta przez to ze ktos nie potrafi szukac,
z drugiej strony wiekszasc z nich to moze byc newbie na tym forum i nie znac sie na zasadach, zaraz powiece "niech najpierw czytaja regulamin" ale jak slusznie zauwazyl tworca tematu wiekszasc z nich stosuje metode "JAK WSZYSTKO ZAWIEDZIE TO PRZECZYTAJ INSTRUJCJE

Hieyan
27-06-2005, 15:36
Kiedyś napisałem sugestie do modków i adminów, by nad okienkiem gdzie się wpisuje tytuł posta, był taki napis czerwonymi literami w stylu "Zanim napiszesz tego posta, sprawdz czy ktoś już o tym nie pisał! Użyj obcji szukaj!"
Według mnie to dobry pomysł, a jeden z modków źle mnie zrozumiał i skasował to, bo myślał, że mi chodzi o to, by się jakieś okienko otwierało dodatkowe i tam to pisało... "Ludzie by to odrazu wyłączali i ignorowali"... A większa część ludzi którzy tworzą konto na tym forum nie czytają regulaminu i tworzą takie noobowskie tematy.

Knight Simon Dark lord
27-06-2005, 15:47
a może lepiej zrobić by każy użytkownik forum miał w podpisie "zanim zadasz
pytanie poszukaj" by było cieżko to nie zauważyć jak całe forum by to miało

Hawk
27-06-2005, 15:55
Ja miałem dobry pomysł... zrobiłem temat: "Tu wklejamy gołe baby" a to był FAQ... niestety kochany Raul to usunął --'

Raul
27-06-2005, 17:06
Ja miałem dobry pomysł... zrobiłem temat: "Tu wklejamy gołe baby" a to był FAQ... niestety kochany Raul to usunął --'
Przykro mi, ale nie widzę sensu w FAQ z linkami do FAQ i poradników.