Lucifer
27-06-2005, 14:15
Przez ostatni czas staralem sie pisac na tym forum, pomagac nowicjusza, czasem wkleic jakis SS czy podroczyc sie ze znajomymi ale mam dosyc.
To forum to jedno wielkie bagno gdzie nieskonczone ilosci debili zadaja nieskonczona ilosc jeszcze bardziej debilnych pytan (zamiast uzyc ipcjii szukaj). NIe wystarczy napisac jednemu kretynowi, a kazdemu z osobna bo jeden baran z drugim w zyciu sie nie domysli.
Ponadto szkoda mi tych wartosciowych forumowiczow ktorzy musza czytac to cale scierwo i uzerac sie z baranami.
Debilu!!!...tak do ciebie wlasnie mowie.
Ty ktory spamujesz na forum debilne pytania w stylu:
- sorc, druid, knigcht czy pal
- jakie skille na jakiego potwora
- jak wklejac screeny
- gdzie expic
- gdzie znajde jakiego potwora
rusz glowa wreszcie i pomysl bo to ****a nie boli i nie wdrazaj cisgle w zycie prawdziwego powiedzenia "JAK WSZYSTKO ZAWIEDZIE TO PRZECZYTAJ INSTRUJCJE"
Kiedys sie zastanawialem dlaczego mody czasem jakd tak po niektorych, a teraz ze spuszcona glowa przyznaje im racje. Jestesmy tylko ludzmi i cierpliwosc kiedys sie konczy. Moja sie wlasnie skonczyla wien na zakonczenie powiem
Adnini i Mody,
Jedzcie z tymi ktorzy na do zasluguja ile wlezie.
To forum to jedno wielkie bagno gdzie nieskonczone ilosci debili zadaja nieskonczona ilosc jeszcze bardziej debilnych pytan (zamiast uzyc ipcjii szukaj). NIe wystarczy napisac jednemu kretynowi, a kazdemu z osobna bo jeden baran z drugim w zyciu sie nie domysli.
Ponadto szkoda mi tych wartosciowych forumowiczow ktorzy musza czytac to cale scierwo i uzerac sie z baranami.
Debilu!!!...tak do ciebie wlasnie mowie.
Ty ktory spamujesz na forum debilne pytania w stylu:
- sorc, druid, knigcht czy pal
- jakie skille na jakiego potwora
- jak wklejac screeny
- gdzie expic
- gdzie znajde jakiego potwora
rusz glowa wreszcie i pomysl bo to ****a nie boli i nie wdrazaj cisgle w zycie prawdziwego powiedzenia "JAK WSZYSTKO ZAWIEDZIE TO PRZECZYTAJ INSTRUJCJE"
Kiedys sie zastanawialem dlaczego mody czasem jakd tak po niektorych, a teraz ze spuszcona glowa przyznaje im racje. Jestesmy tylko ludzmi i cierpliwosc kiedys sie konczy. Moja sie wlasnie skonczyla wien na zakonczenie powiem
Adnini i Mody,
Jedzcie z tymi ktorzy na do zasluguja ile wlezie.