Pokaż pełną wersje : Party Mode
Jak się wyłacza party mode?
Acid Drink
20-03-2004, 20:57
prawy przycisk myszki na kogos i "intensywe party" lub jak ktos juz to zrobil to join to party
Mi chodzi oto, jak się WYŁĄCZA
I tak off topic:
Coś nakliknąłem(na forum) i mam teraz takie wielgaśne litery. Jak mam zrobić żeby wszystko wróciło do normy??
THX za odpowiedzi
Acid Drink
20-03-2004, 21:15
aaa
wiec z tego co pamietam jak zniknie ci agresor klikasz na siebie prwy przycisk myszy i wciskasz live party
rowerek33
20-03-2004, 21:17
Oryginalnie dodany przez Jazio!
Mi chodzi oto, jak się WYŁĄCZA
I tak off topic:
Coś nakliknąłem(na forum) i mam teraz takie wielgaśne litery. Jak mam zrobić żeby wszystko wróciło do normy??
THX za odpowiedzi
Przecież koleś Ci dobrze jak sie wyłącza, a co do tych wielkich liter w przegladarce wybierz > Widok>Rozmiar tekstu>Średnia.
Kurde, wszystkie strony mam takie z wielkimi literami... Pmóżcie, plz..
Edit:
Sorry za tego posta, ale jak go dodawałem to jeshcze nie bylo tego u góry.
Mi chodzi oto, jak się WYŁĄCZA Muszisz się wylogować.
Czy exp dzieli się jak ktoś ma party i walczą z potworami? Tak było na HB naprzyklad.
@gangrel666
Po pierwsze - LOL Chyba dawni nie grałeś w tibie, że coś takiego mówisz.
Po drugie niestety nie ;( a szkoda. Bo tak jak sie idzie z różnymi profesjami na hunta to jest niesprawiedliwy podział expa. Weź ktoś napisz do cipów taką prozycje z tym party żeby było jak w hb (nie umiem Niemieckiego)
@Jazio!
Weź w internet explorer w pasku Widok - Rozmiar tekstu... :))
jak wy sobie ten podzial expa wyobrazacie?? np. zrobie sobie party z kumplem on bedzie expil na guardach a ja runki robil. troche to bylo by nie fair i bylo by bardzo duzo przypadkow levelowania postaci (jak np w cygnusie ale ty w troche inny sposob)
Naszczescie kretynski pomysl cipow z duel mode zostal poprawiony(nie trzeba sie juz wylogowac aby zniknal party) i mozna sobie spokojnie trenic. Co do podzialu expa to tez glupi pomysl...
Czary Misio
21-03-2004, 19:00
Ej jak ti jest o party mode to mam pytanko o co dokladnie w tym chodzi i co ono daje na świecie not PvP ?(
Odpowiem mi ktoś ? :/
ekhm! party mode wylanczamy tak jak wlanczamy :P
tez prawym przyciskiem na tego gostka z którym wlonczyles
a tak wogole to co to daje bo sam niewiem :rolleyes:
Do czego sluzy party mode na serwerach Non Pvp?
pytanie a jak ciepne zakenciem podczas party to bende pk jak mój kumpel sie przekręci??
pytanie a jak ciepne zakenciem podczas party to bende pk jak mój kumpel sie przekręci??
nie nie bedziesz,party mode dziala w tym wzgledzie tak jak stary duel mode. nie dostaje sie "upomnienia" jak sie zabije kogos podczas party mode.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.