Pokaż pełną wersje : Draconia ?
www.tibia.pl--->mapa respawnu numer 95
Draconia:
Poziomy wyżej: Skeleton, Ghoul, Demon Skeleton oraz Dragon Lord.
Na powierzchni: Scorpion, Skeleton oraz Ghoul.
Pod ziemią: Dragon.
no to juz podpada czesciowo pod QS bo tam quest jest...
Dostać się tam nie jest łatwo... Przechodzi się tam przed HG (Hell Gate). Po drodze dsy, ghoule, stalkery itp. itd. Radze Ci poszukać na www.tibia.org.pl . Tam widziałem zdaje się artykuł o tym jak się dotać na Draconie...
Knight Simon Dark lord
27-06-2005, 15:52
nie ma stalkerów przynajmniej jak szlismy na questa to nie było żadnego
@up:
Może są może nie ma... Jakoś mi się skojarzyło :). Jak się palłem to sry.
B) www.tibia.org.pl tam jest wszystko a w ogóle ile grasz w tibie i nie wiesz co to jest draconia :D :D :D
Noob plx :P B)
Evul Tibian
27-06-2005, 23:02
no to juz podpada czesciowo pod QS bo tam quest jest...
Questy sa na calej na calym kontynencie i poza nim, i co nie mozna gadac o roznych miescach? Czy jak rzue haslo Amazon Camp to tez bede pod qs podpadal?
@topic
dostaniesz sie tam poprzez Hells Gate
Questy sa na calej na calym kontynencie i poza nim, i co nie mozna gadac o roznych miescach? Czy jak rzue haslo Amazon Camp to tez bede pod qs podpadal?
@topic
dostaniesz sie tam poprzez Hells Gate
nah, ale ten quest jest na zamku a zamek jest na calej wyspie-.-
Na Draconi są Dragi, DLe, Mumie, DSy, Ghoule, Scorpy, Szkielety. Po drodze na Draconie do zabicia są Ghoule, Szkielety, DSy<potrzebna niewidka>. Mam gdzieś filmik z drogą na Draconie, jak chcesz to PM me.
@QS
Zgodze się z Evul Tibian'em, to nie będzie QS jak mu się pokaże droge na Draconie, chyba, że wejście na zamek i co tam trzeba zrobić.
@up
Jest jeszcze slime
Co do drogi...Dopoki nie powiesz mu skad wziasc klucze i do ktorych drzwi one tam sa to raczej mozna pokazac droge :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.