Pokaż pełną wersje : Dziwny miecz
Raimel Reaktywacja
27-06-2005, 14:58
Znalazłem dziś miecz ale nie ma opisanych ataku i obrony. Wiecie do czego służy ten miecz? Pomóżcie pLXXXXX
Wielki MarIuSzzo
27-06-2005, 14:59
A moze bys tak zdjecie nam pokazal??
Raimel Reaktywacja
27-06-2005, 15:00
Nie uzywam hakerskich programów do robienia screenów więc nie moge dać zdjęcia. Powiem tyle. Ten miecz jest dziwny
ANALIZER
27-06-2005, 15:01
A jest napisana nazwa ??
Xali Dragna
27-06-2005, 15:02
Sztućce .... ??
Nic innego mi nie przychodzi do glowy ...
Raimel Reaktywacja
27-06-2005, 15:03
Wieśniaku wejdź sobie na www i popatrz znooborzały noobie! xD
Wieśniak to sobie do starego powiedz. Ten miecz się nazywa "Blade"
Jak ktoś chce moge nagrać filmik
Wielki MarIuSzzo
27-06-2005, 15:04
LOL. Hackerskich?? Wejdz tutaj (http://www.tibia.pl/index.php?i=4), bezpieczny program do robienia ss.
A jak sie tego boisz, to zawsze mozesz print screen i do painta.
Programy do robienia screenow nie sa hakerskie. Bez screena nikt ci nei odpowie i think.
Warzyw the Master
27-06-2005, 15:40
Prawdopodobnie chodzi tu o Djin Blade. ALe skoro nie ma statystyk nie ma pewnosci. SS please. B)
@up
Djin Blade jest w spisie mieczy i są podane statystyki...
Pewnie sobie znalazł jakiś miecz narysowany w dziale grafiki i teraz...
@topic
A ja znalazłem dziś stolca, nie wiem do czego służy bo nie ma opisanego ataku i obrony...
Ktoś kto nie skojaży sobie tego z tibią uzna cię za chorego psychicznie
@edit
Przypominam, sobie tego gościa... On kiedyś napisał nowy temat, by opisać to, że szedł w Thais, ktoś zlurował tam cave rata i ten szczurek zabił go. (Omg ale newb) Nie przejmujcie się nim. On chyba chory na coś jest...
Może Ci chodzi o złamany miecz? (".)
Marcin of shadow
27-06-2005, 17:32
Najpierw daj ss-a a potem sie pytaj!!!
on sobie z was jaja robi, bo to taki noob, znam go niestety...
to jego kolejny idotyczny i bezsensowny temat..pewnie sie najaral i teraz tak sie zachowuje
skoro gosc sie boi wlaczyc painta i wcisnac print screen bo go shaczy to na proponuje zamknac temat bo takie gdybanie nie ma sensu.
Brak mi słów... dlaczego wszyscy go wyzywają, a nawet chwile nie pomyślą o czym on mówi?:>
Gromnjir
27-06-2005, 18:52
moze to broken sword...
A może to spike sword...
A może...
A morze jest szerokie i głębokie...
Kto wie co powstało w umyśle tego dzieciaka? To jest jego kolejny post w którym okazuje to, że jest idiotą... Pomyślcie sobie, że nie wiecie co to Tibia i przeczytajcie to, co on napisał...
A i jeszcze, do autora tego:
Wyrwij, wypal, zalep klawisz Print Screen, bo cie shakują :D :D :D
@up
Djin Blade jest w spisie mieczy i są podane statystyki...
Pewnie sobie znalazł jakiś miecz narysowany w dziale grafiki i teraz...
@topic
A ja znalazłem dziś stolca, nie wiem do czego służy bo nie ma opisanego ataku i obrony...
Ktoś kto nie skojaży sobie tego z tibią uzna cię za chorego psychicznie
@edit
Przypominam, sobie tego gościa... On kiedyś napisał nowy temat, by opisać to, że szedł w Thais, ktoś zlurował tam cave rata i ten szczurek zabił go. (Omg ale newb) Nie przejmujcie się nim. On chyba chory na coś jest...
A może to spike sword...
A może...
A morze jest szerokie i głębokie...
Kto wie co powstało w umyśle tego dzieciaka? To jest jego kolejny post w którym okazuje to, że jest idiotą... Pomyślcie sobie, że nie wiecie co to Tibia i przeczytajcie to, co on napisał...
A i jeszcze, do autora tego:
Wyrwij, wypal, zalep klawisz Print Screen, bo cie shakują :D :D :D
Hahahaha dobre , dobre ;) A co do wykonawcy tematu - pokarz nam ten miecz na screnie (trzymaj go w ręce , wystaw na depo lub trzymaj w otwartym bp i kliknij przycisk "Print Screen" a kolejnie otwórz "Paint" ( start/akcesoria). Ok , otworzyłeś paina i teraz w menu poszukaj "Wklej" , a gdy wkleisz to zapisz obrazek w postaci jpg , a kolejnie go do nowego posta wrzuć i bendzie po sprawie.
@up
Już który raz ktoś cytuje moje posty i mówi "hehehhe dobre :D :D "
Hahahaha dobre , dobre ;) A co do wykonawcy tematu - pokarz nam ten miecz na screnie (trzymaj go w ręce , wystaw na depo lub trzymaj w otwartym bp i kliknij przycisk "Print Screen" a kolejnie otwórz "Paint" ( start/akcesoria). Ok , otworzyłeś paina i teraz w menu poszukaj "Wklej" , a gdy wkleisz to zapisz obrazek w postaci jpg , a kolejnie go do nowego posta wrzuć i bendzie po sprawie.
1. lepiej w .png
2. Jeszcze musisz umieścić na photobucket.com (naprzykład...)
Venderer
27-06-2005, 20:02
To mi smierdzi prowokacją -,^... GOściu napisał jakąś pierdołe i 50% ludzi czyt. temat głowi się co to jest, druga połowa go wyzywa lub prosi o screena a pozostała 1/3 ma ten sam problem -,-...
PRoponuję olać sprawe puki koleś nie zainstaluje "hakerskich" programów do screenów i raczy nam pokazać to ostrze lub przyzna się do robienia jajec.... -,-
Marcin of shadow
27-06-2005, 20:10
@Venderer
Dobrze mowisz
Jak widac stworzyciel tematu przestal sie owym tematem interesowac mysle ze mozna zamknac temat...
@2up
Dokładnie. To nie jest jego pierwszy taki post! Dziwie się, czemu jeszcze bana nie dostał
jeśli ten gość ma naprawde 17 lat to ja chyba ryby zaczne łowić, marna prowokacja do kłutni na forum, temat wydaje sie być do zamknięcia a ten co napisał ten temat do zbanowania
evilKRIK
27-06-2005, 21:18
Wszystkie programy które nie ułątwiają samej rozgrywki, nie naruszają klijenta tibi i nie zmieniają sposobu łączenia z Cip Soft nie są hakerskie -.- (do screenów radze UOSU z tibia.pl) On chyba chce nas sprowokowac wmawiając ze znalazł ostrze miecza wypadające z faraonów....
Karat Akus
27-06-2005, 21:26
no stary wysiliłeś śie nie dająć zdjęcia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.