zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwny miecz

Raimel Reaktywacja
27-06-2005, 14:58
Znalazłem dziś miecz ale nie ma opisanych ataku i obrony. Wiecie do czego służy ten miecz? Pomóżcie pLXXXXX

Wielki MarIuSzzo
27-06-2005, 14:59
A moze bys tak zdjecie nam pokazal??

Raimel Reaktywacja
27-06-2005, 15:00
Nie uzywam hakerskich programów do robienia screenów więc nie moge dać zdjęcia. Powiem tyle. Ten miecz jest dziwny

ANALIZER
27-06-2005, 15:01
A jest napisana nazwa ??

Xali Dragna
27-06-2005, 15:02
Sztućce .... ??
Nic innego mi nie przychodzi do glowy ...

Raimel Reaktywacja
27-06-2005, 15:03
Wieśniaku wejdź sobie na www i popatrz znooborzały noobie! xD
Wieśniak to sobie do starego powiedz. Ten miecz się nazywa "Blade"
Jak ktoś chce moge nagrać filmik

Wielki MarIuSzzo
27-06-2005, 15:04
LOL. Hackerskich?? Wejdz tutaj (http://www.tibia.pl/index.php?i=4), bezpieczny program do robienia ss.
A jak sie tego boisz, to zawsze mozesz print screen i do painta.

Mikelp
27-06-2005, 15:30
Programy do robienia screenow nie sa hakerskie. Bez screena nikt ci nei odpowie i think.

Warzyw the Master
27-06-2005, 15:40
Prawdopodobnie chodzi tu o Djin Blade. ALe skoro nie ma statystyk nie ma pewnosci. SS please. B)

Hieyan
27-06-2005, 16:07
@up
Djin Blade jest w spisie mieczy i są podane statystyki...
Pewnie sobie znalazł jakiś miecz narysowany w dziale grafiki i teraz...

@topic
A ja znalazłem dziś stolca, nie wiem do czego służy bo nie ma opisanego ataku i obrony...
Ktoś kto nie skojaży sobie tego z tibią uzna cię za chorego psychicznie

@edit
Przypominam, sobie tego gościa... On kiedyś napisał nowy temat, by opisać to, że szedł w Thais, ktoś zlurował tam cave rata i ten szczurek zabił go. (Omg ale newb) Nie przejmujcie się nim. On chyba chory na coś jest...

Raul
27-06-2005, 17:09
Może Ci chodzi o złamany miecz? (".)

Marcin of shadow
27-06-2005, 17:32
Najpierw daj ss-a a potem sie pytaj!!!

Karrith
27-06-2005, 18:44
on sobie z was jaja robi, bo to taki noob, znam go niestety...
to jego kolejny idotyczny i bezsensowny temat..pewnie sie najaral i teraz tak sie zachowuje

tassin
27-06-2005, 18:45
skoro gosc sie boi wlaczyc painta i wcisnac print screen bo go shaczy to na proponuje zamknac temat bo takie gdybanie nie ma sensu.

Caer
27-06-2005, 18:48
Brak mi słów... dlaczego wszyscy go wyzywają, a nawet chwile nie pomyślą o czym on mówi?:>

Gromnjir
27-06-2005, 18:52
moze to broken sword...

Hieyan
27-06-2005, 19:14
A może to spike sword...
A może...
A morze jest szerokie i głębokie...
Kto wie co powstało w umyśle tego dzieciaka? To jest jego kolejny post w którym okazuje to, że jest idiotą... Pomyślcie sobie, że nie wiecie co to Tibia i przeczytajcie to, co on napisał...

A i jeszcze, do autora tego:
Wyrwij, wypal, zalep klawisz Print Screen, bo cie shakują :D :D :D

Sir RFI
27-06-2005, 19:29
@up
Djin Blade jest w spisie mieczy i są podane statystyki...
Pewnie sobie znalazł jakiś miecz narysowany w dziale grafiki i teraz...

@topic
A ja znalazłem dziś stolca, nie wiem do czego służy bo nie ma opisanego ataku i obrony...
Ktoś kto nie skojaży sobie tego z tibią uzna cię za chorego psychicznie

@edit
Przypominam, sobie tego gościa... On kiedyś napisał nowy temat, by opisać to, że szedł w Thais, ktoś zlurował tam cave rata i ten szczurek zabił go. (Omg ale newb) Nie przejmujcie się nim. On chyba chory na coś jest...
A może to spike sword...
A może...
A morze jest szerokie i głębokie...
Kto wie co powstało w umyśle tego dzieciaka? To jest jego kolejny post w którym okazuje to, że jest idiotą... Pomyślcie sobie, że nie wiecie co to Tibia i przeczytajcie to, co on napisał...

A i jeszcze, do autora tego:
Wyrwij, wypal, zalep klawisz Print Screen, bo cie shakują :D :D :D

Hahahaha dobre , dobre ;) A co do wykonawcy tematu - pokarz nam ten miecz na screnie (trzymaj go w ręce , wystaw na depo lub trzymaj w otwartym bp i kliknij przycisk "Print Screen" a kolejnie otwórz "Paint" ( start/akcesoria). Ok , otworzyłeś paina i teraz w menu poszukaj "Wklej" , a gdy wkleisz to zapisz obrazek w postaci jpg , a kolejnie go do nowego posta wrzuć i bendzie po sprawie.

Hieyan
27-06-2005, 19:44
@up
Już który raz ktoś cytuje moje posty i mówi "hehehhe dobre :D :D "

Hahahaha dobre , dobre ;) A co do wykonawcy tematu - pokarz nam ten miecz na screnie (trzymaj go w ręce , wystaw na depo lub trzymaj w otwartym bp i kliknij przycisk "Print Screen" a kolejnie otwórz "Paint" ( start/akcesoria). Ok , otworzyłeś paina i teraz w menu poszukaj "Wklej" , a gdy wkleisz to zapisz obrazek w postaci jpg , a kolejnie go do nowego posta wrzuć i bendzie po sprawie.

1. lepiej w .png
2. Jeszcze musisz umieścić na photobucket.com (naprzykład...)

Venderer
27-06-2005, 20:02
To mi smierdzi prowokacją -,^... GOściu napisał jakąś pierdołe i 50% ludzi czyt. temat głowi się co to jest, druga połowa go wyzywa lub prosi o screena a pozostała 1/3 ma ten sam problem -,-...

PRoponuję olać sprawe puki koleś nie zainstaluje "hakerskich" programów do screenów i raczy nam pokazać to ostrze lub przyzna się do robienia jajec.... -,-

Marcin of shadow
27-06-2005, 20:10
@Venderer

Dobrze mowisz

Jak widac stworzyciel tematu przestal sie owym tematem interesowac mysle ze mozna zamknac temat...

Hieyan
27-06-2005, 20:10
@2up
Dokładnie. To nie jest jego pierwszy taki post! Dziwie się, czemu jeszcze bana nie dostał

Pacek
27-06-2005, 20:27
jeśli ten gość ma naprawde 17 lat to ja chyba ryby zaczne łowić, marna prowokacja do kłutni na forum, temat wydaje sie być do zamknięcia a ten co napisał ten temat do zbanowania

evilKRIK
27-06-2005, 21:18
Wszystkie programy które nie ułątwiają samej rozgrywki, nie naruszają klijenta tibi i nie zmieniają sposobu łączenia z Cip Soft nie są hakerskie -.- (do screenów radze UOSU z tibia.pl) On chyba chce nas sprowokowac wmawiając ze znalazł ostrze miecza wypadające z faraonów....

Karat Akus
27-06-2005, 21:26
no stary wysiliłeś śie nie dająć zdjęcia