Pokaż pełną wersje : O dragonach...
Witam! Mam jedno pytanie, czy znacie moze jakas dobra taktyke na 3 smoki na pohu? Wiem, ze jest sposob na nieuzycie ani 1 uha / vity. Wiem, bo sam widzialem, ale bylo to dawno i zapomnialem. Prosze o odpowiedz.
Bofedojo
20-03-2004, 21:19
Przede wszystkim jaka profesja, podaj tez skille i lvl. Masz zamiar bic je solo?
Mindileth
20-03-2004, 21:21
Ja royal pallkiem na 45 lvlu biegłem do nich, i po kolei je wylurowywałem, nawet jeśli 3 naraz się rzucą to one są wolne i zgubisz je. Czasem bez vity schodziło :)
Naj lepiej z hmm albo innej runki.
Mam 25 lvl i 68 distance. Wtedy widzialem palladyna na 30 lvlu, co mu bez leczenia wychodzilo :P ( aha i na lunarze ta sztuka nigdy mi nie wychodzi - mam 39 royall palladyna i 81 dist, schodza mi 2 uhy :/ )
Bofedojo
20-03-2004, 21:31
Na takim lvlu nie pokonasz ich bez leczenia... Ale jesli chcesz taktyki to najlepiej zgob 2 i bij 1.
e gdzies pisało że demony i behemoty som tylko dla pacców ale nie moge tego znalezc (na foruM) i niewiem czy to prawda bo mi kolega mówil ze bez paca behemota bil a demony to chyba tez dla zwyklych som ?(
Co za okropny offtopic... :/ Wzięty pod lupę, jeszcze nie upomnienie
o boże...
Trzeba mieć farta...
jak nie rzuca gfb, i jak się nie nawiniesz na f-wave'a to masz bez uha / vity
ew. niech Ci ktos wyciąga i niech on traci uhy.
Pozatym, huntowanie na pohu na smoki to popaprany pomysł, idź lepiej koło venore... a jeszcze lepiej na edron.
Na pohu jak będziesz szedł w kierunku północnym od smoków możesz trafić na GSa, albo i 2...
co może powodować sytuację w której będziesz "między młotem a kowadłem"
nie chcesz tracic uhow? pozostaje magic shield inaczej sie nie da.
hueheu, dzis bylem na pohu i udalo mi sie, podtrenowalem do 73 i jazda xD, trzeba caly czas isc na skos, i zostalo mi lacznie 210 hp na 25 lvlu :D
Stary... nie gadaj że stałeś na wprost smoka i przyjmowałeś z jego gęby każdego f-wave'a...
Chyba logiczne jest żeby robić palkiem uniki.
@djr
omg... to bilans strat many jest lepszy jak sie exurasz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.