SQsek
27-06-2005, 19:33
Nie wiem, czy słyszeliście o generacji gadu-gadu. Ja dowiedziałem się niedawno przez przypadek, wchodząc na stronę gadu-gadu. Powstaje tam coraz więcej grup o tibii. Ja należę do najliczniejszej - Grupa o tibii (http://generacja.gadu-gadu.pl/group.php?gid=784) i zapraszam was tam. Swoją drogą nie widzę sensu popularyzacji Gadu-Gadu w ten sposób. Zamiast ulepszać komunikator zrobili moim zdaniem kolejną bezsensowną stronkę w sieci. Powstają setki, o ile nie tysiące grup, każdy się zapisuje, a nikt zabardzo nic nie pisze na forach ;) Smutne ...
Jeśli temat o tym już był, albo uważacie go za bezsensowny, to proszę was szanowni MODkowie i ADMini o skasowanie ;)
edit: z 30 osób mnie obejrzało, a odpisał tylko 2-letni bezdomny hehehe ;) ale i tak to najpopularniejszy mój temat :D
Jeśli temat o tym już był, albo uważacie go za bezsensowny, to proszę was szanowni MODkowie i ADMini o skasowanie ;)
edit: z 30 osób mnie obejrzało, a odpisał tylko 2-letni bezdomny hehehe ;) ale i tak to najpopularniejszy mój temat :D