zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Generacja Gadu-Gadu

SQsek
27-06-2005, 19:33
Nie wiem, czy słyszeliście o generacji gadu-gadu. Ja dowiedziałem się niedawno przez przypadek, wchodząc na stronę gadu-gadu. Powstaje tam coraz więcej grup o tibii. Ja należę do najliczniejszej - Grupa o tibii (http://generacja.gadu-gadu.pl/group.php?gid=784) i zapraszam was tam. Swoją drogą nie widzę sensu popularyzacji Gadu-Gadu w ten sposób. Zamiast ulepszać komunikator zrobili moim zdaniem kolejną bezsensowną stronkę w sieci. Powstają setki, o ile nie tysiące grup, każdy się zapisuje, a nikt zabardzo nic nie pisze na forach ;) Smutne ...

Jeśli temat o tym już był, albo uważacie go za bezsensowny, to proszę was szanowni MODkowie i ADMini o skasowanie ;)

edit: z 30 osób mnie obejrzało, a odpisał tylko 2-letni bezdomny hehehe ;) ale i tak to najpopularniejszy mój temat :D

Hieyan
27-06-2005, 19:56
Też należe do tej grupy:D
Nick - Zbocian

Wierzba Ziom
27-06-2005, 20:14
Niezle SQsQ tez sie tam zapisze :) :)

Ognisty Drutek
27-06-2005, 20:18
Kurde. Nie wiedziałe, że coś takiego istnieje :P. Na pewno się tam zapisze ;)
Tylko jak?

Tasior
27-06-2005, 20:25
Ale radość na gadugadu.pl jest forum!! Zwołajcie CNN, BBC,TVN 24, TV puls -.-

LOLO
29-06-2005, 17:48
Też sie do tej grupy zapisałem i zachencam do zapisywania się :)

Badzo
29-06-2005, 19:01
Sory, ale poziom dyskusji jest boski...
Ja gram na Harmoni Royal palkiem mam 41lvl(ciongle rośnie)

Siema ja dołonczyłem do tej grupy ponieważ zobaczyłem temat na tibia.pl może jeszcze troche ludzi dołonczy do grupy

jacy z was ***żda wersja jaką podaliscie zawiera keyloggera a strona haha hack you noob plx, pewnie macie po 10 lvle -.-

Sorki, to nie dla mnie ;>

Chociaż pozostałe posty są w miare :>