Pokaż pełną wersje : Opcja szukaj
Angel of Death
27-06-2005, 21:51
Może by opcje szukaj zaznaczyć na czerwono pogrubić albo w bardziej widocznym miejscu umieścić ? bardzo dużo tematów jest tworzonych bo ktoś nie poszukał, część pewnie nie wie że takie coś istnieje.
Byćmoże by to coś pomogło. Jestem za tym, żeby spróbować. Myślę jednak, że jeśli ktoś nie chce to nie zobaczy ;)
Evul Tibian
27-06-2005, 22:34
proponuje aby nie trzeba bylo klikac aby rozwinac tylko zeby ramka byla odrazu na wierzchu
Jak ktos jest glupi to i to mu nie pomoze, trzeba by chyba podstawic hiperlacze do szukaj w miejsce 'nowy temat' albo 'odpowiedz'.
Angel of Death
27-06-2005, 23:41
@up Dobry pomysł :)
TheNatoorat
28-06-2005, 08:21
@topic: Mi się takie rozwiązanie podoba. Pierwsza rzecz, na jaką wszyscy zwracaliby uwagę byłoby "Szukaj". Można także wprowadzić liczbę "szukań" w profilu - taki licznik dobrego usera.
@Magus:
Wszyscy by szukali, jednak postów byłoby "nieco" mniej. ;)
Załozyłem kiedyś podobny temat (sugestie) , tylko chodziło o nim o to, by był napis przypominający o tym, by szukać...
Najlepiej byłobygo umieścić nad ramką "tytuł". Tytuł trzeba wpisać, więc każdy by go zauważył... Nistety temat został źle zimpretowany, i został zamknięty...
Tez bym byl za tym aby uwidocznic jakos ta opcje, pewnie licznik nupowatych tematow by zmalal:)
Angel of Death
04-07-2005, 00:25
Może jednak w końcu wprowadzić ten pomysl w życie :> dobijają mnie 10-ątki tematów z pytaniami na które można zlaleźć odpowiedź używając Szukaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.