zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Stalker

Tellepizza
28-06-2005, 11:25
Mam pytanko. Ide sobie do Triangle tower troszke poexpic. Dochodze do pietra z dsami, stalkerami i ghulami. Wybijam wszystko, otwieram ciala, a tutaj ze stalkera katana wypadła :cyclops: Albo to jakiś prezent od bogów :P albo na tibia.pl przeoczono, że ten najlepszy miecz na rooku (no, może p-dagger jest lepszy) wypada jeszcze z naszego niewidzialnego koleżki :]

De'sH
28-06-2005, 11:34
aaaaaaaaaaaaaaa straszne! wypadla ci kataaaaaaaaana aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! i to ze stalkera omfg... bez kitu straszne masz jakiegos farta idz na raty to moze bogowie ci mpa zesla >.<

Tellepizza
28-06-2005, 11:41
@up
No mowie ci teraz se normalnie tą katanę w domku poloze albo pojde z nią na demony -.-

A tak powaznie to chce zeby na tibia pl bylo coraz mniej blędów, bo trochę już w tibię gram, a raz przez taki błąd dedłam (trucizna -berserker)

Tasior
28-06-2005, 11:53
Zaskocze cie, przygtuj się:
Tibia.pl team to ludzie! i jak reszta ludzkości mają prawo do błędu.
A wogule to nie ten dział i jest nawet przyklejony temat o tym !!

morwi
28-06-2005, 12:03
no w sumie jak chcesz zeby bylo mniej bledow to ten temat powinien byc w innym dziale...( tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (3 oglądających)
Wasze uwagi na temat strony. Co robimy dobrze, co źle, a co chcecie zobaczyć oraz z czym macie problemy.)

De'sH
28-06-2005, 12:15
wlasnie;] ktos mnie uprzedzil... inny dzial to raz, 2 wlasnie wypadlo mi mpa z rata musze sie pochwalic! <sic>

Tasior
28-06-2005, 12:26
@up
mpa z rata? phi. Mi z deera wypadło DSL alea jak łowiłem to wyrzuciłem do wody ;/(na rooku oczywiście)