Pokaż pełną wersje : Dwarf Guardy
Niedługo nabiję moim sorciem 27 level i będe mógł przyzywać Monka, z którym będę mógł szaleć na guardach. Mam kilka pytań odnośnie ich.
1. Jakie hity będą mi walić przy moim eq: Steel Helmet, Blue Robe, Tower Shield, Skull Staff, Plate Legs, Leather Boots?
2. Ile i jakich runów mam wziąć?
3. Czy moglibyście zamieścić mapkę na jakich piętrach i w jakich kopalniach one są i ile na raz by mnie atakowało?
Szukałem, ale nie znalazłem.
Karat Akus
28-06-2005, 12:14
Super będziesz summonował monka. Ale napisz jeszcze jakie masz skille.
B_O_B_E_K
28-06-2005, 12:22
expilem z monkiem(nawet 2) kiedys tak chyba na 4 poziomie.Jakos mi sie zabardzo nie podobalo :( a co do dmg jakie ci beda robic.....guardy sa glupie i glupio wala,raza wogole hity po 10 gora 20 albo wogole nie trafiaja :),
a czasami ***ia jak jakies matoly nawet po 100 w takim eq jaki masz, :D
a tak pozatym nawet spoko sie expi tylko z lotem,wywalaja ciagle te battle hammery, niby dobrze ale to sie szybko nudzi,
w sumie dasz se rade :p
@up
Niewiem jak ci sie może loot taki jak bh może znudzić? Przecież sie opłaca go skupywać...
B_O_B_E_K
28-06-2005, 12:34
@up
fajnie by bylo jak by odczasu do czasu rzucil stell helmet albo cos takiego B)
co do oplacalnosc no racja 120 gp w sklepie piechota nie chodzi :D
Xan Arcanist
28-06-2005, 12:36
Niedługo nabiję moim sorciem 27 level
A po co sorcowi skille?? X( X( Ja je moge podać: 18/18 lub mniej. Piecierz to sorc!!!!
po co sorcowi/drutowi skille?
topic:
ja ci powiem tak;] jak expielm swoim palkiem na guardach w crown secie z kusza, to guardy walily mnie po ~70, jesli do mnie dochodzily, no i mysle ze ty tez nie bedziesz stal i czekal az do ciebie przyjdzie tylko sie ruszal, wes runki, przydadza sie gfb i powinienes sobie radzic, jak juz bedziesz mial wyzszy lvl kup bp ihow i summonuj monka i orca leadera ;]
A po ile plecaków z każdego rodzaju runów mam wziąć ze sobą?
Weż minimum bag gfb, bp hmm i kilka mana fluidów. W tych proporcjach :)
Oczywiscie zależy od tego jak dlugo chcesz expić :)
Ja tam zawsze moim druidem expie z 2 liderami. A na expowanie weź trochę hmm, gfb, uh lub ih, mana fluidów i na wszelki wypadek jakbyś spotkał PK parę sd. Najlepiej expić koło 40 magic levelu, ale niżej też dasz sobie radę. Jeśli masz premium account to polecam katakumby. :)
A znacie jeszcze jakieś dobre i opłacalne miejsce do expienia dla facca? Oczywiście z moim levelem. Jakby coś to mam 34mlvl.
Raiderek
28-06-2005, 14:28
Roty xD (najopłacajniejsze :P )
A tak na serio to guardy z summonami wedugł mnie ciężko się leje
Ponieważ ty idziesz przodem a Monki za tobą i jak spotkasz guarda to on leje ciebie nie monki.... I ty w tym czasie sie wycofujesz do tyłu guard wciąż ciebie goni a monki nie nadążają za guardem lub nie mogą go zranić ( lub lekko ranią) i tak się wycofujesz aż trafisz na inny spawn i cie z 2 stron zatakują....Dlatego lepiej chodzić na roty ^^
TO TYLKO MOJE ODCZUCIA!!
Roty dla 27 level to dość wolny exp, a mi chodzi o szybki i efektywny.
Ghoustland? moze dragi? summonujesz dsa i lajtowo sie wali. sam wybierz ;]
Poziom -1:Dfarfy
Poziom -2:Dwarfy i rotwormy
Poziom -3:Dwarf Slodier
Poziom -4:Dwarf Guardy Dwarf Slodiery
Poziom -5:Dwarf Guardy[/QUOTE]
Poprawka :P
Poziom -1: Dfarfy
Poziom -2: Dwarfy i rotwormy
Poziom -3: Dwarf Slodier
Poziom -4: Dwarf Guardy Dwarf Slodiery
Poziom -5: Dwarf Guardy
White Pinguin
28-06-2005, 17:02
ja chodze na guardy od 32lvlu, bez monka i zadnego summona, po prostu solo, biore 1bp uh, 1-2 bp gfb i za reszte capa biore hmm, wg mnie tak jest najlepiej, bo spokojnie wyrabiasz uciekajac przed guardami, zadne monki ci nie przeszkadzaja a jak jest gromda 4+ gaurdy to walniesz gfb i potem dobijasz z hmm, to chyba tyle z mojej strony. Jak chcesz jednak chodzic z monkiem to wez 1 bp mfow oprocz tego, aaa i najlepiej jakby cie ktos oprowadzil wpierw, bo ja tez chcialem na poczatku z monkiem lazic, alejak mnie kumpel oprowadzil to tam nie jest tak starsznie, myslalem ze guardy beda mnie mialy na 2-3 hity, a czasami nawet wogole nie walna, czasami 10-20hp zabiora i zadko sie zdarza ze 40+. mam nadzieje ze pomoglem,
Rethfing on Aldora
28-06-2005, 17:08
A znacie jeszcze jakieś dobre i opłacalne miejsce do expienia dla facca? Oczywiście z moim levelem. Jakby coś to mam 34mlvl.
Jeśli masz duże nakłady runek to mino tower w Kazz. Musisz mieć OGROM GFB i HMM w proporcjach 4 do 1 (4 bpki GFB i 1 bp HMM). Jak sie wszystko zrespi. to robisz z jedną niewidką 10-12 k expa. Najlepiej gdy już masz hity z HMM 65-70.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.