PDA

Pokaż pełną wersje : A kto widzial Basiliska jak wyglada Basilisk...

Komo
28-06-2005, 13:58
Basilisk - to co o nim wiem napewno bo sprawdzielm :
1.To npc poniewarz niemozna go zaatakowac :]
2. Prawdopodobnie niema do niego dojscia ( spedzilem tam 4 h z Pickiem i przekopalem kopalnie :p )

Jak by ktos chcial go zobaczyc to mam fimik na ktorym jest pokazana droga zarowno dla pacc z ab i facc z kazz. Jestescie ciekawi gdzie co i jak :

http://rapidshare.de/files/2654022/Basilisk.rec.html

P.S - Nie smiejcie sie z lvl i eq bo to moj testowy har :p

Badyl
28-06-2005, 14:36
Powiem Ci cos jest do niego dojscie, ale jak tam dojsc to Ci nie powiem.

:)

Komo
28-06-2005, 15:06

No wiesz gadac karzdy moze, troche lepie lub troche gorzej ale nie o to chodzi jak sciemnianie wychodzi.... :p

kruszek
28-06-2005, 15:13
Taaa... Nie jeden z nas chciałby dotrzeć do Bazyliszka...No, ale na razie możemy tylko po marzyć o Dragon Scale Legsach...Może jakiś dzielny Polak rozwiąże tą nierozwikłaną od lat zagadkę...Życzę powodzenia, bo ja się za to nie biorę! :)

morwi
28-06-2005, 15:47
omfg taki film byl juz conajmniej 2 razy na forun-.-

Mr. Dyst
29-06-2005, 15:26
omfg taki film byl juz conajmniej 2 razy na forun-.-

dokladnie. tez widzialem juz to gdzies ... ;)

Pramus
29-06-2005, 15:32

Przestan chrzanic, bo jak wczesniej kolga powiedzial gadac kazdy moze, ale udowodnic to to juz inna i duzo trudniesza sprawa...

Mnie tez bardzo ciekawi ten quest, ale jak jest zakaz to jest i nie mozemy sobie w tym pomagac na tym forum :/

Caer
29-06-2005, 15:39
No i po co kolejny film na ten sam temat?:>

Mediota
29-06-2005, 16:59
legendy mówią że trzeba odkopać dźwignie..I odsuwają się kamienie (te w kazordoon na soldach) i droga prowadzi do bazyliska.

Nikt niewie czy to legenda czy prawda...

Może sie kiedyś dowiemy ;)

Badyl
29-06-2005, 19:05
Przestan chrzanic, bo jak wczesniej kolga powiedzial gadac kazdy moze, ale udowodnic to to juz inna i duzo trudniesza sprawa...

Mnie tez bardzo ciekawi ten quest, ale jak jest zakaz to jest i nie mozemy sobie w tym pomagac na tym forum :/
hueheuehauheau.

Wlasnie to jest czesc Questa wiec na tym forum nie moge Ci o tym powiedziec sam do tego dojdz.

Trojanilus
29-06-2005, 19:17
Ja z ciekawości ściągnąłem wszystki mapki do tibii i zacząłem przęglądać poziomy wyżej i niżej i mapy sie nienachodziły...
Moim zdaniem musi być jakiś teleport, ale jak się tam dostać lub co trzeba zrobić żeby się tam dostać tego chyba nie wie nikt :]

BTW. Czy Cachero albo Bubble mają dsl?

phoneix
29-06-2005, 19:33
Ja z ciekawości ściągnąłem wszystki mapki do tibii i zacząłem przęglądać poziomy wyżej i niżej i mapy sie nienachodziły...
Moim zdaniem musi być jakiś teleport, ale jak się tam dostać lub co trzeba zrobić żeby się tam dostać tego chyba nie wie nikt :]

Tak, po 2 pary.

Mediota
29-06-2005, 20:16

Cachero nieposiada Dragon Scale Legs..

Bubble też...

Cyber Demon
29-06-2005, 21:13
Jakzroie 100mlvl to moze sprubuje odkryc ten quest :P

Igrexou
29-06-2005, 23:54
@up brakuje ci tylko 92 mlvl GRATZ -.-

@Mediota
na ściągniętych mapkach masz tylko znane terany tj. takie jakie zwiedzali gracze itp. -.- a że nie wszystkie tereny podziemne tibii są znane to inny temat (wiele razy już powtarzane było... że knightmare mówił że 75% Hellgate nie jest znane jeszcze) :)

Yo'bak
30-06-2005, 00:52

A ja ci powiem że jesteś noobem, a dlaczeego to ci niepowiem.

-=Elve The Hero=-
30-06-2005, 13:10

Ehh...
Nobostwo niektórych mnie przeraża a innych doprowadza do płaczu.
A twoje nobostwo Badyl mnie i przeraża :o i doprowadza do płaczu. ;(

Cz@rny
30-06-2005, 15:39
Taki temat juz byl na tym forum z filmikiem jak zoabczyc za sciana bazyliszka...

Zamknac i dac link do tamtego tematu

Diamentowe Ostrze
03-07-2005, 14:09
hueheuehauheau.

Wlasnie to jest czesc Questa wiec na tym forum nie moge Ci o tym powiedziec sam do tego dojdz.

to se go wykonaj i onanizuj sie ogladajac nagrole ok?

Sumsaij
09-07-2005, 17:21
Nieszkoda ci czasu na takie glupie filmiki???
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

jaca?
10-07-2005, 13:12
moim skromnym zdaniem droga do bazyla zaczyna sie w kaz i nie ma co przekopywac wciaz kopalni(jak znajdzie dojscie to i tak nie powie) pits of inferno tez ciezko znalezc a ktos tam juz byl...

pelikanus
10-07-2005, 21:59

No pewnie a Cachero jest wladca Cipsoftu a Bubble jego zona. Zastanow sie zanim palniesz pytanie...