Pokaż pełną wersje : A kto widzial Basiliska jak wyglada Basilisk...
Basilisk - to co o nim wiem napewno bo sprawdzielm :
1.To npc poniewarz niemozna go zaatakowac :]
2. Prawdopodobnie niema do niego dojscia ( spedzilem tam 4 h z Pickiem i przekopalem kopalnie :p )
Jak by ktos chcial go zobaczyc to mam fimik na ktorym jest pokazana droga zarowno dla pacc z ab i facc z kazz. Jestescie ciekawi gdzie co i jak :
http://rapidshare.de/files/2654022/Basilisk.rec.html
P.S - Nie smiejcie sie z lvl i eq bo to moj testowy har :p
Powiem Ci cos jest do niego dojscie, ale jak tam dojsc to Ci nie powiem.
:)
No wiesz gadac karzdy moze, troche lepie lub troche gorzej ale nie o to chodzi jak sciemnianie wychodzi.... :p
Taaa... Nie jeden z nas chciałby dotrzeć do Bazyliszka...No, ale na razie możemy tylko po marzyć o Dragon Scale Legsach...Może jakiś dzielny Polak rozwiąże tą nierozwikłaną od lat zagadkę...Życzę powodzenia, bo ja się za to nie biorę! :)
omfg taki film byl juz conajmniej 2 razy na forun-.-
Mr. Dyst
29-06-2005, 15:26
omfg taki film byl juz conajmniej 2 razy na forun-.-
dokladnie. tez widzialem juz to gdzies ... ;)
Przestan chrzanic, bo jak wczesniej kolga powiedzial gadac kazdy moze, ale udowodnic to to juz inna i duzo trudniesza sprawa...
Mnie tez bardzo ciekawi ten quest, ale jak jest zakaz to jest i nie mozemy sobie w tym pomagac na tym forum :/
No i po co kolejny film na ten sam temat?:>
legendy mówią że trzeba odkopać dźwignie..I odsuwają się kamienie (te w kazordoon na soldach) i droga prowadzi do bazyliska.
Nikt niewie czy to legenda czy prawda...
Może sie kiedyś dowiemy ;)
Przestan chrzanic, bo jak wczesniej kolga powiedzial gadac kazdy moze, ale udowodnic to to juz inna i duzo trudniesza sprawa...
Mnie tez bardzo ciekawi ten quest, ale jak jest zakaz to jest i nie mozemy sobie w tym pomagac na tym forum :/
hueheuehauheau.
Wlasnie to jest czesc Questa wiec na tym forum nie moge Ci o tym powiedziec sam do tego dojdz.
Trojanilus
29-06-2005, 19:17
Ja z ciekawości ściągnąłem wszystki mapki do tibii i zacząłem przęglądać poziomy wyżej i niżej i mapy sie nienachodziły...
Moim zdaniem musi być jakiś teleport, ale jak się tam dostać lub co trzeba zrobić żeby się tam dostać tego chyba nie wie nikt :]
BTW. Czy Cachero albo Bubble mają dsl?
Ja z ciekawości ściągnąłem wszystki mapki do tibii i zacząłem przęglądać poziomy wyżej i niżej i mapy sie nienachodziły...
Moim zdaniem musi być jakiś teleport, ale jak się tam dostać lub co trzeba zrobić żeby się tam dostać tego chyba nie wie nikt :]
Tak, po 2 pary.
Cachero nieposiada Dragon Scale Legs..
Bubble też...
Cyber Demon
29-06-2005, 21:13
Jakzroie 100mlvl to moze sprubuje odkryc ten quest :P
@up brakuje ci tylko 92 mlvl GRATZ -.-
@Mediota
na ściągniętych mapkach masz tylko znane terany tj. takie jakie zwiedzali gracze itp. -.- a że nie wszystkie tereny podziemne tibii są znane to inny temat (wiele razy już powtarzane było... że knightmare mówił że 75% Hellgate nie jest znane jeszcze) :)
A ja ci powiem że jesteś noobem, a dlaczeego to ci niepowiem.
-=Elve The Hero=-
30-06-2005, 13:10
Ehh...
Nobostwo niektórych mnie przeraża a innych doprowadza do płaczu.
A twoje nobostwo Badyl mnie i przeraża :o i doprowadza do płaczu. ;(
Taki temat juz byl na tym forum z filmikiem jak zoabczyc za sciana bazyliszka...
Zamknac i dac link do tamtego tematu
Diamentowe Ostrze
03-07-2005, 14:09
hueheuehauheau.
Wlasnie to jest czesc Questa wiec na tym forum nie moge Ci o tym powiedziec sam do tego dojdz.
to se go wykonaj i onanizuj sie ogladajac nagrole ok?
Nieszkoda ci czasu na takie glupie filmiki???
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
moim skromnym zdaniem droga do bazyla zaczyna sie w kaz i nie ma co przekopywac wciaz kopalni(jak znajdzie dojscie to i tak nie powie) pits of inferno tez ciezko znalezc a ktos tam juz byl...
pelikanus
10-07-2005, 21:59
No pewnie a Cachero jest wladca Cipsoftu a Bubble jego zona. Zastanow sie zanim palniesz pytanie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.