Pokaż pełną wersje : CIEKAWOSTKA
ziomalek15
21-03-2004, 08:35
sIEMKA ALL
Mam nastepujące kllucze i bardzo was prosze o opowiedzenie mi ile sa warte i do czego :))
07:34 You see a copper key (Key:3801).
07:34 You see a copper key (Key:3800).
07:34 You see a copper key (Key:3802).
07:35 You see a copper key (Key:3899).
Aha no i co to jest i ile warte?
07:35 You see 3 green mushrooms.
Tylko nie muwcie, że to jest w dziale klucze bo za duzo informacji nie znalazłem :(
Bezimienny
21-03-2004, 08:56
Mam nastepujące kllucze i bardzo was prosze o opowiedzenie mi ile sa warte i do czego
Warte sa tyle ile kosztuja u NPC -20% lub nic bo kazdy moze je miec na przyklad z pudelka. A do czego sa?? Hmmm.. trudne pytanie ale na chyba do drzwi:P.
You see a copper key (Key:3802) - wiezienie kazoo (jak nie wiesz gdzie to polecam dzial mapki)
You see a copper key (Key:3899) - paradox tower (co tu duzo mowic, chyba kazdy slyszal o tym quescie)
Drzwi do 2 pozostalych kluczy szukaj rowniez w Kazoo. Jak sam znajdziesz to bedziesz bardziej usatysfakcjonowany niz jesli Ci je ktos pokaze.
ziomalek15
21-03-2004, 08:58
Oryginalnie dodany przez Bezimienny
Mam nastepujące kllucze i bardzo was prosze o opowiedzenie mi ile sa warte i do czego
Warte sa tyle ile kosztuja u NPC -20% lub nic bo kazdy moze je miec na przyklad z pudelka. A do czego sa?? Hmmm.. trudne pytanie ale na chyba do drzwi:P.
You see a copper key (Key:3802) - wiezienie kazoo (jak nie wiesz gdzie to polecam dzial mapki)
You see a copper key (Key:3899) - paradox tower (co tu duzo mowic, chyba kazdy slyszal o tym quescie)
Drzwi do 2 pozostalych kluczy szukaj rowniez w Kazoo. Jak sam znajdziesz to bedziesz bardziej usatysfakcjonowany niz jesli Ci je ktos pokaze.
A moge wiedzieć co to za qest? :P
I po co otwierac te więzienie?
W wiezieniu w kazaa masz duzo potworow od dwarf guard-a po berserkera, mino maga itd....Fajne miejsce dla sorca z monkami:]
Zakazane jest mowienie na ty forum o questach.:D
Więc tak:
-klucz 3802 zdobywa się w queście, i to tym samym co 3800 i 3801
-klucz 3802 otwiera więzienie w kazo, jest tam DUŻO dwarfów, orków i minosów wszelkiej maści, można tam dobrze expić ale najlepiej iść w 2 osoby i żeby jedna z nich mogła używać SD (na mino maga)
-klucz 3802 otwiera podziemny posterunek w kopalniach, na poziomie -3; jest tam dużo soliderów i guardów, przez tamnto miejsce można przechodzić z jednej kopalni do drugiej (w tym miejscu łączą się 4 kopalnie)
-co do paradox tower to nie wiem...
A moge wiedzieć co to za qest?
Niestety na tym forum quest spoiling jest zabroniony (i to jego jedyna wada ;( )
Dr. Omader
21-03-2004, 12:13
Ludzie zaczynają powtarzać jeden po drugim, odpowiedź padła więc zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.