PDA

Pokaż pełną wersje : Pkowańsko na Arcaniiii XDDDD

Braincreator
28-06-2005, 18:42
Nasz pierwszy filmik z pkowaniem, pada pare chłopa, pare ucieka, ale ogolnie jest swietna atmosferka i za***iste texty odchodza :D warto obejrzec :) B)

http://rapidshare.de/files/2661021/pkowankobrain.rec.html :)

Hieyan
28-06-2005, 18:49
Nieno spoko... Bardzo mi się film podobał:P
Tylko tak do 40% filmu, to tylko tych ze skulami laliście... Dopiero w połowie jakiegoś skulla nabiłeś na 8 lvl:d
Ale ten twój kumpel to chory chyba... 50 lvl lać 8o
I ma beznadziejne pvp:D

No i szkoda że padłeś i twój kumpel.
Ale to co zrobiłeś na końcu to beznadieja... naprawde. Wstydź się :p

Braincreator
28-06-2005, 19:13
no jak widać Gee Rick ma czasem swoje fazy =_= a ja pod koniec nie wiedzialem co zrobic i nie moglem sie ogarnąć po prostu :P nastepnym razem beedzie lepiej :D

Anastazy
28-06-2005, 20:42
Zajefajny filmik!!! Teksty też wyrąbiste :D . Najfajniej, że gramy na tym samym servie i mogę paść twoją ofiarą :P

Gromnjir
28-06-2005, 20:54
straaaaaaaaaasznie nudne te 93 minuty...

morwi
28-06-2005, 20:57
no nie wiem czym sie tu zachwycac. a pozatym mieliscie uhy i nawet nie uzywaliscie-.-

raczki-city
29-06-2005, 00:35
lolllllllll i jeszcze raz lol

jeszcze niewidziałem takich noobów jak wy :| gorzej niż ....... :baby:

po pierwszy ->>> odrazu bym poznał po filmiku że to polacy :| (stoją z pk i pisze HUNTED ) n/c

po drugie ->>> poszli pkować w carlin na trole (gdzie wougle nieznają terenu, ciągają się po tych trolach jak ....... no własnie)

po trzecie ->>> twój kolega powinien pujść do szkoły z nauką trzelania z SD

po czwarte ->>> wypadł bp z twojego kolegi a ty zaczełeśc wyżucać staff w którym były uhy :|

normlanie chłopie n/c

ale jeśli to był wasz pierwszy filmik to sora za obraze !!! :| :baby:

BadDuck
29-06-2005, 10:03
Kiepski film ... Raczki jak mial sie uhac na 2mlvlu ? ;p Zawsze warto na poczatku filmiku zobaczyc skille. Punkt czwarty jest nielogicznie napisany, oraz jest w nim kilka bledow ;p