Pokaż pełną wersje : Thais,Venore czy Ab??
Adrian007
21-03-2004, 15:17
Mieszkan w Venore jednak słyszałem ze to miasto pk.Zostalem juz raz zabity :( jednak wiadomo ze bez deada sie nie obędzie na Mainie.Jednak nie wiem czy zmienic miast czy zostać.Inni radzili mi thais i Ab.Pomozcie :rolleyes:
Franklin
21-03-2004, 15:50
Venore miasto PK ?( . No co ty chyba nie.
Grałem tam do 24 leva jednym gostkiem i nie miałem ani jednego deada. Ale powiem ci napewno, że w Carlin jest mul tłum PK`ów.
Idz do Ab, tam jest moim zdaniem najprzyjemniejsza atmosfera i jakos ludzie pomagaja sobie nawzajem.
Ja osobiście preferuje Thais... Szerokie ulice, stolica, te sprawy... Poza tym ma bardzo ładny plan i z depo wszędzie blisko!! A Ab mi sie nie podoba... jakieś takie pokręcone!! Taka typowa wiocha co zaczynali od budowania a dopiero potem myśleli który budynek na co będzie...
Ab, jak Gawof mowil przyjemna atmosferka, ludzie sobie pomagaja (na 10 lv dostalem b-hammer, teraz rozdaje b axe i czasem dwarven shieldy, i widzialem jak gosciu potrzebowal 4 gp, a mu dali 100 :) ), a i dobre expowiska blisko(w miare)
Adrian007
21-03-2004, 16:24
chyba jednak przenose sie do Ab ale gdzie tam polować?? ?(
Venore jest najlepsze na serwerach pvp i non pvp to wogóle najlepsze miasto bo stamtąd blisko na wszystkie lepsze potworki chodz i słabe np roty i swam trole też sie znajdą.
Venore i ab to najlepsze miasta gdybys raz siedzial w carlin i trenowal z kumplem kolo dp to bys zobaczyl ile dedo na 1minute idzzie chociaz w thais tez sie roji od pk w ab duzo luidz sobie pomaga a czensto o 12rano jest tam bardzo duzo polakow!
Ja od kiedy jestem na mainie mieszkam w Venore. Ani raz mnie tam nikt nie zabił, a PK nie ejst tam dużo w przeciwieństwie do thais czy Carlin. W AB jest mało PK, ale za to wszędzie daleko, wiec ja ci radze wybrać Venore.
Thais to stolica pk to nie polecam. A pod ab jest kopalnia z trolami, miejsce z ghulami szkielatmi slimami i rotami, a na lewo jest zamek elvebone. Są tam elfy, trole orki oszczepniki i wojowniki, na najniższym poziomie minoguard a w samym zamku, którego broni zerk jest smok, orc szaman, mino szaman, elfi arkanisty i ds. A ab więc jest wszystko co do expwania potrzebne (a w thais brak). Ale wadą ab.. jest to, że jest obrzydliwe (wszystko takie urocze i zielone) oraz to, że to istne zadupie. Wszystkie budynki są rozstrzepane na szerokim terenie miasta.
Jedi dodam jeszcze jedno ze zapomniales dodac HG ktore znajduje sie ppod AB sa tam ghule i mnuuuustwo DSow...Jednym slowem raj dla Palkow i Magow bo dla knightow nie polecam bo DS pierunsko silnie pizga i jak na 240 expa i ma duzo hp bodajze 400+ wiec zanim sie go ubije zejdzie troche uhow... :P
Lord Tomekk
21-03-2004, 19:03
Jedni mówią ,że Thais jest spox.
Drudzy ,że Ab jest spox.
Oceńmy to:
Thais jest niezrozumiałe, jakieś poplątane uliczki.
Jedynym plusem w Thais jest Music Shop.
Ab'Dendriel ,może być ale ma taki dziwny układ sklepów itp.
W Venore niebyłem.
Carlin, owszem, jest tam troche pków ale nie tak jak mówili inni. Jest dużo rzeczy do expowania.
W podziemiach Carlin są bugi, spidery i poison spidery.
Troche niżej Rotwormy ,a najniżej Slimy.
Niedaleko jest cmentarz (wymagany klucz) a w nim jest bardzo dużo trolli. Z Carlin blisko jest Ghost Land (szkielety, niżej skorpiony i ghoule a najniżej demon szkielety banshee i slime) Niedaleko są jeszcze Amazonki, Valkirie i Wild Warriory. Do Ab trzeba przejść mały kawałek. Obok Wild Warriorów jest miasto goblinów i inne fajne rzeczy.
Aha! Jeszcze jest blisko tratwa na Foldę, Vegę i Senję.
Więc jest gdzie expować.
Jedynym minusem jest to ,że niema Music Shopa :(
nie bylem jeszcze we wszystkich miastach ale z rozkladu budynkow i wygladu najbardziej podoba mi sie Thais. A co do tysiacy pk o ktorych wszyscy mowia to chyba od serwera zalezy. Wszedzie zreszta znajda sie jacys hamscy pk, ale nowy system po ostatnim updajcie powinien to powstrzymac.
Mr Logest
21-03-2004, 20:00
ja mieszkam w Venorze i uważam ze jest ok!
daleko do kantoru, a poza tym wszystko w doibrej lokalizacji i jak trza wiac do swiatyni czy do depo to latwo dotrzec...
dodatkowy plus kilka wejsc do depo i wiele stanowisk!
-misiek-
22-03-2004, 02:39
Chłopie wal do Ab , tu jest spoko i ludzie są spoko nigdzie indziej niż AB!! :)
Co do expowisk to pod Thais po updacie zrobili zajebiste expy!! Orc Warriory,Spearmany , Skelle, Ghoule, Slimy, Roty, pojedyńcze respy Wild Warriora i Valkirii, oraz Orc Shamana!! Poza tym te respy są zajeszybkie!! Exp leci b. szybko!! A co do PK to na Julerze gdzie gram jest niewiele bo wszyscy wszystkich znają!!
Sir Krisek
22-03-2004, 18:17
Ja bym ci radził przejść do Thais !!! Jest tu bardzo mało PK a potwory od szczórów , trolli , orków po ds , dragony oraz GS-y ! Jesli jesteś palkiem to cyców tu też nie brakuje :)
@ lord tomekk:
W ab tesz jest sklep z instrumentami
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.