Pokaż pełną wersje : krol mintwallin
Pan Zeneq
21-03-2004, 15:22
mam takie pytanie niektorzy mowia ze cos sie stanie jak u krola mintwallin powiem 2 razy hi moze ktos powiedziec co sie stanie?? :/
Jak powiesz pierwszy raz 'hi' to krol zsummonuje kilka minoguardow, minoarczerow i minomagow. (po 4 kazdego rodzaju, ale nie jestem pewien, jak ktos pamieta to niech mnie poprawi). Po pokonaniu towarzystwa, jak powiesz drugi raz 'hi' bedziesz mogl normalnie z nim porozmawiac.
a jak powiesz bye to dostaniesz klatwe z ognia, zjedzie jakies 400 hp (nie jestem pewny, ale duzo jedzie) wiec bedziesz musial sie uhac, najlepiej nie gadaj z nim wogole drugi raz
Ja słyszałem że jak do króla powie sie "fuck" albo coś w tym stylu to zostaje ci 1 hp :P
Acid Drink
21-03-2004, 16:56
a gdzie znajduje sie ten caly krol?
Oryginalnie dodany przez Nuzen
a jak powiesz bye to dostaniesz klatwe z ognia, zjedzie jakies 400 hp (nie jestem pewny, ale duzo jedzie) wiec bedziesz musial sie uhac, najlepiej nie gadaj z nim wogole drugi raz
Bzdura.
Oryginalnie dodany przez Acid Drink
Czy krol Mintwalin znajduje sie:
a) Mintwalin
b) Carlin
c) Hero cave na edron
d) Na rooku
Dzwon teraz: 0-700-zadaje_glupie_pytania.
Acid Drink
21-03-2004, 23:05
Polin
Dajesz wlasnie przyklad na ktury tak duzo osob sie oburza
czyli krytykujesz, a sam niedajesz odpowiedzi
ps
O tym krolu dowiedzialem sie dopiero dzisiaj wiec niewiem czy on krazy po swiecie czy stoi w jednym miejscu
Acid Drink jak dalej nie wiesz to ci powiem. Król mintwalwin znajduje sie w mintwaliwin! Czy już wygrałem samochód? A co do tego czy się porusza to tak we wszystkie parzyste poniedziałki i nieparzyste czwartki odwiedza świętego mikołaja
Polin
Dajesz wlasnie przyklad na ktury tak duzo osob sie oburza
czyli krytykujesz, a sam niedajesz odpowiedzi
Nie, to nie byla krytyka, to byl sarkazm.
W Mintwallin(nie pytaj o dojscie , bo i tak tego sie ne ida wytlumaczyc na forum, zreszta mi sie nawet nei chce) , duzo ludzi tam teraz lazi, bo pogadanie z krolem jest czescia jakiegos questa.Aha ponizej 30 levelu nawet przez brame nie wejdziesz;p.Gadanie z krolem zle sie konczy jesli ktos nei jest przygotowany i nei ma niewidzialnosci na przyklad(lub wysokiego levelu) ;>
zadna bzdura polin, widizalem film, gosc powiedzial bye dostal klatwe, palilo go przez jakies 10-15 minut
nuzen ma racje tylko nie wiem dokladnie ile hp odpiera ale dosyc sporo a ty polin za przeproszeniem gowno wiesz.
Oryginalnie dodany przez Nuzen
zadna bzdura polin, widizalem film, gosc powiedzial bye dostal klatwe, palilo go przez jakies 10-15 minut
Rotfl. To chyba ja, cala moja gildia i kilkunastu snajomych mamy specjalne wzgledy u Markwina, ze nie rzucil na nas klatwy. Tylko Standardowe kilka minosow po pierwszym 'hi' i zdolnosc do normalnej rozmowy po drugim. Jestes pewny, ze nie chodzilo o EF ktore zsummonowany minomag postawil pod kolesiem? :)
Prosta sprawa - u Markwina jestem srednio raz dziennie, wiec mowie z wlasnego doswiadczenia. A czym Ty sie mozesz pochwalic? Tym, ze widziales filmik?
Oryginalnie dodany przez ahaw
nuzen ma racje tylko nie wiem dokladnie ile hp odpiera ale dosyc sporo a ty polin za przeproszeniem gowno wiesz.
To moze sie najpierw dowiedz, a potem pisz?
Sadzac po tym, jakie glupoty tu wlasnie wypisujesz, to brak informacji stwierdzam u Ciebie, nie u mnie (przynajmniej na ten temat). Jak rowniez brak kultury.
niby moderator a uwaznie postow nie czyta nuzen powiedzial ze po powiedzeniu BYE dostal klatwe (tamten gosc, co jest prawda) a ty mowisz co sie dzieje po powiedzeniu HI.
niby moderator a uwaznie postow nie czyta nuzen powiedzial ze po powiedzeniu BYE dostal klatwe (tamten gosc, co jest prawda) a ty mowisz co sie dzieje po powiedzeniu HI.
Dla mnie jest oczywiste, ze jesli zaczynam rozmowe od 'hi' to koncze ja magicznym slowkiem 'bye'. I wtedy krol tez nie rzuca zadnej klatwy.
najwidoczniej nie konczysz rozmowy z krolem tym "magicznym slowkiem 'bye'" skoro nie masz klatwy
ahaw, Nuzen, ciagle sie upieracie przy swoim?
http://lexx.eu.org/~polinik/tibia/markwin1.jpeg
moze to przez invisa??
przejde sie dzis i sprawdze
moze to przez invisa??
przejde sie dzis i sprawdze
<sarkazm>Taaaak, na pewno przez invisa, w niczym innym nie przeszkadzal, ani w rozmowie, ani w przywolaniu strazy za pierwszym razem, ale na pewno przeszkodzil w rzuceniu klatwy... </sarkazm>
jak ostatnio tam bylem to przy powiedzeniu bye zucal klatwe
jak ostatnio tam bylem to przy powiedzeniu bye zucal klatwe
Tak, tak, oczywiscie.... A dowody na to masz? Ja Ci jasno udowodnilem, ze wcale nie jest tak, ze 'gowno wiem'. Ty natomiast nie masz nic poza 'gowno wiesz, bo jak ja ostatnio bylem to rzucal klatwe, ale nie mam zadnego dowodu na poparcie tego'.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.