zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kilka pytań...

Hieyan
29-06-2005, 15:33
Otóz mam kilka pytań, na większość chyba będą umieli odpowiedzieć moderatorzy.
Zaczynamy.

1. Kiedyś ciekawił mnie jeden przedmiot. Przeszukałem forum, lecz nic nie znalazłem. Założyłem temat o nim, bo coś chciałem się dowiedzieć. Temat został skasowany a w "powód" pisało szukaj. Okazało się, że tamtym razem zrobiłem "literówke" i dlatego mi nie znalazło. Znalazłem temat o tym przedmiocie, lecz dalej nie było tam odpowiedzi na to pytanie. No i napisałem tam post z tym pytaniem. Po chwili został skasowany (post) i dostałem 3 (albo 2) pkt karne, za to, że odświeżyłem temat. Więc jak się mogę na tym forum dowiedzieć coś? Teraz już to nieważne (z tym przedmiotem) , bo kumpel mi to wszystko wytłumaczył.

2. Czy moderator może skasować/zamknąć temat moderatora?

3. Czy moderator może dać moderatorowi pkt. karne?

4. Jak można założyć własną grupę na tym forum?

5. Czy jeśli dostałem pkt karne np. miesiąc temu i pisało, że za 40 dni znikną, dzisiaj zostało dziesięć, i dostałem znowu ostrzeżenie to tamte co dostałem miesiąc temu znikną za 10 dni czy za 40?

No to tyle, czekam na odpowiedzi.

Evul Tibian
29-06-2005, 15:51
ZNam odpowiedz tylko na jedno pytanie
4. Jak można założyć własną grupę na tym forum?
Piszesz do Droma jaka to ma byc grupa i o czym, jesli on uzna ze sie przyda to zalozy a Ciebie zrobi liderem.

Dabek
29-06-2005, 15:57
1. Może ktoś miał zły dzień?^^
2. Może
3. Nie może
4. Napisać PW do Droma, ale gwarantuje Ci że się nie zgodzi
5. Nie wiem (przypuszczam że znikną mimo nowego ostrzeżenia), ale jak za 10 dni sie dowiesz to nam powiedz i wszyscy się na tym wzbogacimy:P

Raynold
29-06-2005, 16:23
1. Kiedyś ciekawił mnie jeden przedmiot. Przeszukałem forum, lecz nic nie znalazłem. Założyłem temat o nim, bo coś chciałem się dowiedzieć. Temat został skasowany a w "powód" pisało szukaj. Okazało się, że tamtym razem zrobiłem "literówke" i dlatego mi nie znalazło. Znalazłem temat o tym przedmiocie, lecz dalej nie było tam odpowiedzi na to pytanie. No i napisałem tam post z tym pytaniem. Po chwili został skasowany (post) i dostałem 3 (albo 2) pkt karne, za to, że odświeżyłem temat. Więc jak się mogę na tym forum dowiedzieć coś? Teraz już to nieważne (z tym przedmiotem) , bo kumpel mi to wszystko wytłumaczył.

Wiesz, zawsze możesz napisać posta z pytaniem: "dlaczego?". Mi się zdarzało nie raz z rozpędu wstawić ostrzeżenie, ba! nawet bana, przy czym okazało się, że osoba była (prawie) niewinna. Tak więc jeśli uważasz, że upomnienie zostało postawione niesłusznie, to napisz do Moderatora, który je wlepił. Nie jesteśmy nieomylni... (dobra, przynajmniej oficjalnie tak piszemy, żeby się ludzie nie czepiali :P )

Może ktoś miał zły dzień?^^
hiehiehie...

Hieyan
29-06-2005, 16:28
Eh...
Chyba się tego już nie cofnie, bo to było kilka miesięcy temu.

No dobrze, to dziękuję wam za odpowiedzi, moderatrzy:D
5. Nie wiem (przypuszczam że znikną mimo nowego ostrzeżenia), ale jak za 10 dni sie dowiesz to nam powiedz i wszyscy się na tym wzbogacimy:P

Zniknęły i teraz czekam aż znikną następne =)