Pokaż pełną wersje : Deamon Skeleton- HELP
Ds znajdziesz w podziemiach fibuli po drodze nie spotkasz niczego mocniejszego. Wraz z ds wystepuja tam beholdery. Ale uwazaj poniewaz w jednym z korytarzy jest dl.
Tematów na temat występowania DS-ów jest sporo.
Ale powiem ci tak: Hellgate, okolice świątyni PoH (nie radze ci tam isc), cmentarz na południu PoH. No i na fibuli sa DS-y. I w ghostland.
Sephiroth
21-03-2004, 17:59
Fanfi
Ds znajdziesz w podziemiach fibuli po drodze nie spotkasz niczego mocniejszego. Wraz z ds wystepuja tam beholdery. Ale uwazaj poniewaz w jednym z korytarzy jest dl.
Jak mnie pamięć nie myli to DLe na fibuli są dość daleko za drzwiami dla lvlu 50 czy wyżej...
Ja mam jedno spokojne miejsce z DS :D musisz isc na gore Goblinow i tam masz taki domek :)) nieumiem Ci teg owytlumaczyc ale wejdz na 2 pietro gory i obejdz dookola. Masz tam respa 2 cycow. wychodzisz na gore i obcinasz krzaki za drzewem masz ukryte zejscie. Wejdz tem i tak wlasnie jest jeden DS :D, Mozesz tez isc na gohstland tylko musisz zabrac Duuuuuuuuzo HMM i Mana fluid bo tam jest duzo DS i moze Ci niewidzialnoscie niestarczyc. Jak bedziesz tam z godzinke to szybko nabijesz lvl i napewno znajdziesz Guardian Shield :D 8)
Oryginalnie dodany przez Fanfi
Sa dwa miejsca pod Fibula z DSami. Jedne, to wlasnie to o ktorym wspomniales, a drugie jest z rotami, spawnuja sie tam tylko 3 dsy, ale niestety w jednym miejscu i czasem mozna trafic wlasnie na te trzy na raz, jednego mozna spokojnie zgubic, ale potem trzeba latac z dwoma sie bic. Ta komnata jest wejsciem w lewo.
jescze jest w cyc town(kolo thais) w podziemiach mijesce do przekopanie sie kilofem i tam sa 2 ds...
Termbest_pol
22-03-2004, 09:28
demon skielet a nawet 2 jest na gorze cycow tzn pod tam jest dziura wejdz do niej ( szczerze nie wiem o co chodzilo ) ale ostatnio jak poszedlem na prawo od glownych respow cycow na dole to byla dziura i tam byl resp 2 ds ( a ostatnio poszedlem i jej nie bylo nie wiem jak to zrobili ale mowie serio )
Ithelios
26-03-2004, 17:51
Oryginalnie dodany przez Metow
Jak bedziesz tam z godzinke to szybko nabijesz lvl i napewno znajdziesz Guardian Shield :D 8)
Ta ciekawe ile dsów zabiłes w swoim życiu-4?5?Guardian shield wypada z tych stforkoof raz na ruski rok(śmiałbym stwierdzić że szansa jest niższa niż wyciągnięcie BoHów z necro).Ja tego plugastwa ubiłem tony(expie w HG-przedtem na cmentarzu PoHowym) i najlepszy loot jaki wyciągnołem to mind stone(raz).Tak więc nie łudzcie się na otrzymanie Guardiana z dska:>
znane mi miejsca to hg, poh podziemia edron
Możecie też pujść z kolegami w okolice Hills tam jest spawn jednego Ds'a koło wieży Księżniczki :))
Eustachy
27-03-2004, 07:20
1 spawan koło obozu goblinów, wpadasz do dziury za krzaczkiem, właczasz niewidzialnosc albo jestes na tylko silny i go siekasz w miejscu,( nie ma tam miejsca do biegania)
przed górka sa 2/3 cyce :D
Bofedojo
28-03-2004, 19:27
Oryginalnie dodany przez Termbest_pol
demon skielet a nawet 2 jest na gorze cycow tzn pod tam jest dziura wejdz do niej ( szczerze nie wiem o co chodzilo ) ale ostatnio jak poszedlem na prawo od glownych respow cycow na dole to byla dziura i tam byl resp 2 ds ( a ostatnio poszedlem i jej nie bylo nie wiem jak to zrobili ale mowie serio )
Moze to jest tak samo jak z dojsciem do pewnego questa ze musisz w miejsce gdzie byla ta dziura walnac kilofem i wtedy sie pokaze.
hehehehe nie radze do niego isc bo ja mając 12 lvl zabilem go sam hmm'ami (3-4runy zużyłem)i zostało 47 hp a tobie nie radze (250 exp to kusi ale jak chcesz dużo to lepszy slime jest bo daje 160 i łatwy jak hmm'ami w niego bijesz)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.