Pokaż pełną wersje : pytanie noob-a
czy normą jest to że wpada do miasta kilku PK i zabijają wszystko co sie rusza? bo jak kiedyś dawno temu grałem to na PK sie polowało a teraz wpadają do miast i mordują wszystkich tak troche dziwnie sie wraca do miasta które w połowie jest zalane ogniem i wszedzie leżą ciała
server saphira miasto carling ;] i najczęściej giną wszyscy co nie zdążą uciec koloesie chyba dla zabawy zabijają
odstep entera oznacza nowy watek lub odpowiedz w prostym poscie (obsluga forum sie klania a nie czytanie ze zrozumieniem pozatym nie rob to offtopa) LOL
Hmmm... nie ten dział? Raczej powinno być do Inne, a nie do tego. Ale ja ci już mówię...
-A może byłeś na jakimś Test Serverze?
-Takie rzeczy zdarzają się, jak jakaś gildia panująca się wkurzy. A poza tym na jakim świecie grasz?
A poza tym na jakim świecie grasz?
Napisal, ze Saphira, czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Wydaje mi się że server dopisał w edicie :S
No cóż. Może normą to nie jest ale tak bywa xD
janeczek
30-06-2005, 22:36
no po prostu miales pecha
pecha to raczej nie miałęm bo jakoś zawsze wracałem po akcji ale okazało sie ze była tam szajka pk i teraz w mieście siedzi kilku 40 lvl i pilnuje słabszych bo widać kogoś znajomego też zgarneli podczas obławy i napadu na miasto a taka grupa 20 pk z lvl 20-30 to jednak moze troszke zamieszania robić aż graćsie odechciewa
Stefan12341
01-07-2005, 08:48
NO to lecimy:
1.Hmmm... nie ten dział? Raczej powinno być do Inne, a nie do tego. Ale ja ci już mówię...
-A może byłeś na jakimś Test Serverze?
-Takie rzeczy zdarzają się, jak jakaś gildia panująca się wkurzy. A poza tym na jakim świecie grasz?
czytaj powoli, ze zrozumieniem, a bedzie dobrze...
2. Dlaczego to pytanie noob-a? Wejdz w "wasze poradniki" na stronie glownej tibia.pl i tam jest cos o noobach. TY najwyzej jestes newbie...
3. no masz pecha. Tak czesto sie dzieje jak jest naprzyklad wojna miedzy gildiami,ludzie maja ze soba porachunki i sprowadzaja kumpli, i wiele innych.
btw:
temat nie za bardzo... :/
hmm...
Słyszał ktoś o mieście "Carling"?
Tychanowicz
01-07-2005, 13:30
@up: ludzie różne rzeczy wymyślają.
Co sie go czepiacie? Nowy jest w Tibii i tyle.
Ja ci powiem tak: często wystarczy, że 2-3 ludzi zacznie robić sieke; dołączy się do tego kilku chojraków; rzucą się jacyś ludzie żeby pożerować na ciałach, oberwą za to; w końcu przychodzą znajomi itp. no i efekty tego w zasadzie już widziałeś. Tak jak w tłumie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.