Pokaż pełną wersje : Nowy Miecz! Czyzby loot z faraona?
Mały Kotek
29-06-2005, 20:40
Natrafiłem na bardzo ciekawy screen i znalazlem nowy miecz.
Czyzby to loot z jakiegos Faraona?
Odrazu mówie ze na Tibia.pl takiego mieczyka nie ma.
http://i2.photobucket.com/albums/y42/Kielbaska123/nowakosap.jpg
Prosze o pomoc w rozwiazaniu tej zagadki!
z góry big thx
a skad to zdjecie? moze to tylko inna grafika jakiegos mieczyka?
to jest raczej podmieniony spr SOVa - widziałem kiedys podobną grafikę ;)
Xan Arcanist
29-06-2005, 20:46
Podmieniona grafika (chyba) bright sworda
Dobre to było.
Wejdzcie na www.tibia.com i pospawdzajcie nicki tych osób nie wiem jak u Was, ale u mnie wszyscy sa z aurery tylko jeden - Kry to - wyskakuje mi antica,a zreszta przyjzyjcie sie jak on stoi w porównaniu do Multi Druid.
Gratz wykonania :P.
CinekMarcin
29-06-2005, 20:51
zobaczcie te mpa, chodzby podziurawione ?
chlopak zle wkleil ;] fake plz
slabe fake...a ten miecz to podemienone spr.
OnlyM(PL)
29-06-2005, 20:53
Fake czy nie fake.... -.- dla mnie to albo podmienona grafa albo fake i juz!
Fake fake fake. Jest taki temat fake eq.
Źle wklejone, brzydkie i wogóle... I zła kategoria...
Hiehie, my to zawsze wytropimy czy to fake czy nie:D
Dark Immolator
29-06-2005, 20:58
I ty myślałeś że ktoś sie nabierze... Ty chyba byłeś głodny jak fake robiłeś (looknijcie na e-plate choćby ktoś to ugryzł) i mms za bardzo na lewo jest.
może jedynia Fake EQ ... ale co do postaci to raczje są dobrze umieszczone, patrzcie na to że MULTI NOOB czy jak mu tam idzie ! a nie stoi...
Pogromca Dragonów
29-06-2005, 21:16
Zwrućcie uwage a ring zamiast lekkiej poświaty wookuł niego 8o jest on w kwadracie a wontpie żeby kto kokolwiek miał inaczej.Więc jak twierdzą pozostali koledzy :p F A K E :p !!!! przez małe f I to słabe wykonane :baby:
Zwrućcie uwage a ring zamiast lekkiej poświaty wookuł niego 8o jest on w kwadracie a wontpie żeby kto kokolwiek miał inaczej.Więc jak twierdzą pozostali koledzy :p F A K E :p !!!! przez małe f I to słabe wykonane :baby:
Ten ring nie daje "poswiaty".
Sir Emilio
29-06-2005, 21:35
hmm cos mi tu ilosc many a hp nie pasuje...
Odrazu widać ze to fake ...
1. Nikt nie nosi przy sobie Teddy Bear (ok ze do ss to ok ale by powiedzial cos chociaz)
2. Jak on stoi w porownaniu do multi druid?
3. Zle swiaty
4. Przyjrzyjcie sie dokladnie mpa (jakby skruszony)
Z ta fota do dzialu fake prosze
Tiboszek
29-06-2005, 21:44
Może się myle, ale wygląda to jak Fake spujżcie na Mpa jakieś Dziwne.No ale może się myle.
Ładny Fake =) ale nie ten dział =) ... a tam czepiacie sie go chciał wypróbować swoich sił czy ktoś sie nabierze a ciekawe czy wielu z was by lepiej zrobiło =) .. heheh pozdro =)
Tak tak... dla was wszystkie rary to fake :D
Dlaczego na jednym ss'ie są postacie z Aurey i Antici? To jest raczej fake... ;]
Diamentowe Ostrze
29-06-2005, 23:56
kontynuujcie powtarzanie tego samego, ciekawe ile rano postow bedzie w tym temacie hmmm....
Mały Kotek
30-06-2005, 07:41
e-plate jest podziurkowany bo jest takie cos jak kompresja *.JPG
A dałny mms ani nic nie jest zabardzo w lewo czy w prawo bo uzyłem Fake makera by Besn. Wiec nie masz nic w lewo czy prawo.
Milti Druid idzie.
Zle zrobilem bo zapomnialem namów ukryc :)
Kocham was ludzie :*
Mój jedyny błąd to namy postaci i tylko 1 name wklejalem, a tu sie okazało ze all jest krzywo :P
I co po takie rzeczy robisz?
I tak tym nikogo nie nabrałeś...
-=Melon=-
30-06-2005, 08:35
Uwazam ze to fake. Kry to to 130 EK (polak z Antica). Multi Druid jest z Aurei. To test Server tez byc nie moze bo account Multi Druida zostalo zalozone 3 dni temu :p
Nie zauwazylem ze faker sie przyznal :D Ale fake nawet ladny. Co do fake makera by Besn to on chyba nie jest taki idealny ;)
Pogromca Dragonów
30-06-2005, 09:00
Ten ring nie daje "poswiaty". Niechodzi mi oto że on daje poświate ale że wookuł żeczy normalnie jak sie przyjrzysz to mają lekką poświate a ring sie dla mnie najbardziej wyrużnia bo jest w :cup: kwadracie :cup: :D 8o
Pogromca Dragonów
30-06-2005, 09:04
A przy okazji za fotce gdzie ludzie piszą ktos napisał sell dragon shield a tam nic niewidac po drugie osoba wlogowala się i odrazu strzeliła fote coś nie tak :] więc raczej na 100% fA K E
sknerus22
30-06-2005, 09:09
Autor przyznal sie ze to fake, wiec nie powtarzajcie tego w kolko, topic do zamkniecia.
Silvianas
30-06-2005, 09:41
Sadzac po eq to jest wysoki lvl, sadzac po ilosci many to jest knight, ma sworda czyli walczy mieczami, wiec dlaczego z anhilatora wziol miska???
troszke debilne posuniece :P czyli fejk
Witam to jest istne faqe widac dziury na MPA i na G-legach , Jeżeli byś to zrobił w faq maker to by w to uwiezyli ale tak to istna LIPA
Leweracja
30-06-2005, 09:45
:S
130 EK na antice razem z ludzmi na Aurea ciekawe
takie cos widzialem juz na podmienionym .spr u ziomka u niego to byl bs ale w przypadku 130 elite to moze byc sov
Chessterr
30-06-2005, 10:07
A może to OTS
My jesteśmy FAKEBUSTERS!
Ile jeszcze ludzi napisze ze to fake?
Ps. ROFL
Postac zle stoi? HAHAHAHAHAHA To bylo dobre! Czy wy nie mozecie uzyc waszych mozgow i pomyslec ze postac sie przemiszcza? Pamietacie fake Memuzo czy jak mu tam bylo? Wszyscy go o to samo wytykali a to mialo przedstawiac ze ss byl zrobiony w trakcie gdy postac sie przemiszcza.
Ten m,ulti druid sie przemiszczal, gdy widzialem te wszystkie "zobaczcie jak stoi multi druid" to z krzesla spadlem.
Milo zobaczyc swoj miecz w jakim fake... ;) tylko jakos brzydko wyglada ;)
http://wop.tibia.gamigo.de/gfx/proposals/swords/15158926afc20ad2fa4b1c16a9f7b993.png moj Ancient Sword ;)
Black Warior
30-06-2005, 14:15
Może to jest Sword Hilt,pisze że coś takiego wypada z Morguthis (faraon) ale niejestem pewien czy to on.
Brzydkie:
MPA, jakiś dziwny(podziurawiony)
Źle wklejony ludek
A ten mieczyk to inne spr!
Evul Indigo
01-07-2005, 08:39
zobaczcie te mpa, chodzby podziurawione ?
chlopak zle wkleil ;] fake plz
No to MPA to po przejsciach chyba ;p
Moze to jest nowa wersja Tibii :D Od uderzen niszczy się sprzęt ! :D
To wyglada na jakis boone sword z poczatkow tibi
Aki Hakalaa
27-07-2005, 18:56
debilne 0/10 po co wogule robiłeś to zdjęcie
radzio stypek
27-07-2005, 21:10
Beznadzieja Mpa do kitu, mastermind shield źle wklejone.
Ale nie ma sie co śmiać... tu trzeba płakać ;( ze śmiechu
znowu jakiś idiota odświeżył stary topic... .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.