zaloguj się

Pokaż pełną wersje : A co Was najbardziej wkurza na "Roku" xD?

Premm
29-06-2005, 22:04
No mnie osobiscie to wieeeeeelkie noobostwo, a zarazem thieferstwo oraz bezsilnosc wobec drugiego czlowieka za np: wyklinanie -.- .
Ale to sa takie ogolne, a z bardziej dokladnych np: gdy ktos ci zabija potforka mimo ze on ma nawet 2 czy 1 hp to left... Sraszna glupota noi oczywiscie pozniej albo klucic czyj ebdzie loot albo poprostu thiefowanie...

A was to co najbardziej wnerwia?

Rilo
29-06-2005, 22:12
mnie denerwuje jeden text Hunted In Main by ......(nicK)

Black Warior
29-06-2005, 22:47
Ja gram jednom postacią na serwerze non-pvp i mnie wkurza a dokładnie rozwalają teksty: kill you,hunded, kill you my druid 78 level

Nawi
29-06-2005, 23:04
Na roku to mnie wszystko wqrza - hunted..., zabijanie moich potworkow przez innych, brak dobrych broni, brak czarow, brak mf, wogule potworki jak np spearman, ceny, wszystko wogule tam jest do du*y

Green dragon
29-06-2005, 23:39
Mnie jedynie wkurza na rooku jedna,malutka rzecz...NUDA!.Chodzisz w miejsca doskolane tobie znane,zabijasz te samy potwory i zdaje ci się,że od poprzedniej wizyty w tym miejscu pojawiło się dotatkowe pare set n00b'ów.

Kościorwij
30-06-2005, 02:43
to fakt, rook jest strasznie monotonny ;(
jest z nim dokładnie tak samo jak z podstawówką -> straszne nudy, ale aby zajść dalej trzeba przez to przebrnąć [ ale mi wyszlo 8o ]

@edit: przez granie w tibie strasznie mi sie pogorszyła ortografia X(

Magus
30-06-2005, 08:33
A co Was najbardziej wkurza na "Roku" xD?No wiesz, najbardziej na "roku" to mnie denerwuje sesja i taki jeden Adam. Ale co to ma do Tibii 0_o ? Pewnie sie zastanawiasz o co mi chodzi.. Ano o to ze nie ma czegos takiego jak rok. Pisze sie 'rook' albo 'Rrookgaard'.
noobostwo, a zarazem thieferstwoCo to ma byc, nowomowa? Mowi Ci cos "ustawa o ochronie jezyka polsiego"? 'Noobstwo' jestem w stanie przelknac ale 'thieferstwo' 0_o ? Zlodziejstwo, czlowieku - z l o d z i e j s t w o.
thiefowanie.......... j/w
A was to co najbardziej wnerwia?Szczerze? Ludzie Twojego pokroju traktujacy gre emocjonalnie. Ludzie nie potrafiacy sie poprawnie wyslawiac, tu podam przyklad:
Bije minosa, podchodzi koles o nicku powiedzmy : "super hiper masta jedi PL" i zaczynamy "rozmowe":
---------------------------------------------------
super hiper masta jedi PL: polak
Ja (niewazny nick): pytasz czy oznajmiasz?
super hiper masta jedi PL: lol n00b ocochodzi
To sie w zasadzie tyczy calej gry a nie samego rooka. Bo tej wyspy i jej "klimatu" nie mam specjalnych uprzedzen, ja ja wprost uwielbiam. Nigdzie indziej nie mozna tak skutecznie dreczyc ludzi pokroju wyzej wymienionego polaczka. A tekstow "ju daj in mejn" skierowanych w moja strone to nawet nie zlicze. Zreszta, gram rookstayerem wiec wiecie... jednakze nie przeszkadza to innym w obiecywaniu mi niezliczonych zgonow na kontynencie.
Sumujac Rookgaard to dla mnie bardzo mile miejsce.
To tyle.

Xan Arcanist
30-06-2005, 08:57
Mni wkurza np. taka akcja: Jestem na rooku, chodze po jaskiniach i widze gościa bijącego orca. On mówi "mine" ja mówie "i know". Ide dalej spotykam trolla zaczynam go bić. Wtedy podchodzi ten gość i go zaczyna też bić. Ja mu "mine" on mi "fuck off" ja mu "nOOb" on mi "your mother".

btw. Ten nOOb miał 10 poziom.

Premm
30-06-2005, 10:24
No wiesz, najbardziej na "roku" to mnie denerwuje sesja i taki jeden Adam. Ale co to ma do Tibii 0_o ? Pewnie sie zastanawiasz o co mi chodzi.. Ano o to ze nie ma czegos takiego jak rok. Pisze sie 'rook' albo 'Rrookgaard'.

Czemu odrazu takie teksty puszczac?, Czyz to zbrodnia ze tak napisalem??hmm...? Akurat mi sie tak spodobalo, a gdybym neiwiedzial jak napisac to raczej niebral bym w cudzyslow (") tego wyrazu wystepujacego w tytule.(kropa)

Co to ma byc, nowomowa? Mowi Ci cos "ustawa o ochronie jezyka polsiego"? 'Noobstwo' jestem w stanie przelknac ale 'thieferstwo' 0_o ? Zlodziejstwo, czlowieku - z l o d z i e j s t w o.

A przyznaje ze powinienem sie poduczyc polskiego, ale i tak z niego niebylem dobry ale za to ty tez sie pomyliles moj drogi piszac 'Noobstwo':D

Szczerze? Ludzie Twojego pokroju traktujacy gre emocjonalnie. Ludzie nie potrafiacy sie poprawnie wyslawiac, tu podam przyklad:
Bije minosa, podchodzi koles o nicku powiedzmy : "super hiper masta jedi PL" i zaczynamy "rozmowe":
super hiper masta jedi PL: polak
Ja (niewazny nick): pytasz czy oznajmiasz?
super hiper masta jedi PL: lol n00b ocochodzi

To akurat mnie nieinteresuje, poniewaz nienaleze do tych luddzi, jak ty to powiedziales? "Twojego pokroju", ja to wiem ,ale ty mozesz twierdzic inaczej:P

To sie w zasadzie tyczy calej gry a nie samego rooka. Bo tej wyspy i jej "klimatu" nie mam specjalnych uprzedzen, ja ja wprost uwielbiam. Nigdzie indziej nie mozna tak skutecznie dreczyc ludzi pokroju wyzej wymienionego polaczka. A tekstow "ju daj in mejn" skierowanych w moja strone to nawet nie zlicze. Zreszta, gram rookstayerem wiec wiecie... jednakze nie przeszkadza to innym w obiecywaniu mi niezliczonych zgonow na kontynencie.
Sumujac Rookgaard to dla mnie bardzo mile miejsce.
To tyle.

Dla ciebie tak nieznaczy ze dla innych.
Ok to koniec: :)

PharadoX
01-07-2005, 22:43
Następny idiotyczny temat... niewiem tylko czemu nie został skasowany ,
równie dobrze można by załorzyć kilka innych tematów pod tytułem :
"Co was najbardziej wkurza w Venore" ( Carlin , Edron itd... )
A co mnie najbardziej wkurza na rooku? To że powinno być coś jeszcze przed rookgaardem , dla takich ludzi jak ty , żeby im nic nieprzeszkadzało , żeby niemieli pretekstu by pisać nowe idiotyczne tematy , poprostu tacy , dostają E-plejta i inne bajery i jest taki dłuuuuuugi tunel a w tym tunelu demony które bierze się na hita , oczywiście stajesz się niezniszczalny by nic Ci niedokuczało.

Wybaczcie , ale się wnerwiłem , żyły mi pękły i tera lerze w szpitalu -.-

Mały Kotek
01-07-2005, 23:14
A mnie wkuza jak Polaczki zaczynaja zdanie od "ej".

Arzo
02-07-2005, 10:41
A mnie najbardziej wkurają przeludnione expowiska :(

Bezele Pallek
02-07-2005, 16:19
Mnie Nic Nie Wkurza Tylko Szkoda Ze Nie Ma Depo Na Rooku :p :(

Premm
02-07-2005, 16:52
Następny idiotyczny temat... niewiem tylko czemu nie został skasowany ,
równie dobrze można by załorzyć kilka innych tematów pod tytułem :
"Co was najbardziej wkurza w Venore" ( Carlin , Edron itd... )
A co mnie najbardziej wkurza na rooku? To że powinno być coś jeszcze przed rookgaardem , dla takich ludzi jak ty , żeby im nic nieprzeszkadzało , żeby niemieli pretekstu by pisać nowe idiotyczne tematy , poprostu tacy , dostają E-plejta i inne bajery i jest taki dłuuuuuugi tunel a w tym tunelu demony które bierze się na hita , oczywiście stajesz się niezniszczalny by nic Ci niedokuczało.

Wybaczcie , ale się wnerwiłem , żyły mi pękły i tera lerze w szpitalu -.-
Wiesz moze ciebie niewkurza aleczemu odrazu na mnie co??
Wes pomysl troche po co odrazu sie wypowiadac na dwadziescia pare linijek po to by powiedziec nam co mnie wkurza??
Akurat takitemat chcialem zalozyc i juz , co zazdroscisz ze chycilem pomysla?(srry za pisownie) chcesz komus zaiponowac toniepisz takich bzdur tyle X(

Suzka
03-07-2005, 20:53
to mnie najabrdziej wnerwia na rookgardzie :
1.Bijesz jakiegos potwora, dajmy na to.Minosa i angle podchodzi jakis N00b z podnieta i ci zabiera.
2. "MASZ DEDA NA MAINIE". To co, mam usiasc i ryczec bo jakis gwniarz mi jakies *******y plecie? buhahah.
3. te wszystkie zebraki z tym tekstem "fri itanz plz, fri"...bozz, mam ochote ich zabic (raz zabilam i pozalowalam -.-)...
ale to sie tyczy nietylko rooka, calej tibii raczej.
a to kocham w rooku ;
1. Mozesz sobie gadac do tych n00boow co chcesz i tak sie nie zemszcza...kocham to xD
2. Ach te ceny ... moge miec najlepszy sprzet w pol godziny...niebo ...(a tam na ulicy jakis n00b rzebrze o stuudet legs ;q)
3. Po co mam isc na maina jak i tak dostane deda!? tu mi nic nie zrobia..;
4.achh kocham was potworki ;* takie glupie, takie bezbronne, takie dobre do expienia...

Voyteq
04-07-2005, 19:42
ehh jest tego tak dzuo ze napisze to w punktach:
1) noobki....
2) typki ktorzy chodza za mna i krzycza: "br????" itp.
3) nuuda
4) zlodzieje
5) mordercy moich potworkow :P
6) "main!"
7) probujacy mnie oszukac typki, np. "sell skull of demon" (to zwykla czacha) "sell life fluid" (krew....)
8) lole niszczace krzesla, beczki itp.
9) kolejki w sklepach...
10) tlok na ryneczku

no to chyba na razie wszystko.... ;)

Krzych91
15-07-2006, 20:03
Mnie najbardzie wkurza jak jakis noobas z 2lvl idzie na Chain Qest i kradnie loota.....czasami żałuje że na rooku jest non-pvp eh......X(

Ciufcia
15-07-2006, 20:23
..........

Hakuoh
15-07-2006, 20:28
Kradną loota, biją potworki i jeszcze proszą o free items.

Dark Alphadron
15-07-2006, 21:29
Mnie wkurza:
Odświeżenie tematu z 2005 roku
Spamerstwo (nie tylko na rooku, szczególnie na forum, szczególnie na TYM forum)
Złodzieje
Debile (vide "theendcoming" z Isary)
Żebracy ("fri itanx plzzzzz", "daj cos")
Zaczynanie zdania od "ej"
12:20 Noob: Ej [x100]
"pomurz mi w qlescie plx plx bo hunted mam [wpisz liczbę] lvl na mejnie a muj kolega to [wpisz imię najwyższego/wysokiego levelowo gracza lub członka jednej z najlepszych gildii]!!!!!!11"
"Mine, i was first", "fuck u hunted"
"wylaz na mejna cioto"
"lol 15 lvl rook noob hahaha"
i wiele takich.
@down
Drugi raz. :P

- Prodigy -
15-07-2006, 23:34
Nie widzę sensu w zakładaniu podobnych tematów. Jest już na tym forum dział "chcesz się z noobów powyśmiewać ? Pisz tu!", czy coś w tym stylu. Powiedz mi Premm, czy widzisz sens w zakładaniu tematu "Co Was wkurza w Carlin, obok gildii paladynów przy zachodnim moście ? xD" ? Bo ja niestety nie =/ A Carlin, podobnie jak Rookgaard, też ma swoje miejsce na tibisjkiej mapie. Jeśli już miałbyś ew. założyć taki temat, to raczej w dziale "Inne", lub "O wszsytkim i o niczym", a to, że temat dotyczy właśnie Rookgaardu, nie jest powodem do umieszczania go w dziale o tymże. I nie pisz mi, że mój post jest spamem i offtopem, bo cały ten temat jest offtopem i spamem dla działu "Tajemnice Rookgaardu".

Iniespieszsietakztympisaniembonaprawdeniemadokadsi etakspieszyc
Piszpowoliidokladnieoddzielajposzczegolnewyrazyspa cjamiiuzywajwiecej
przecinkowipolskichznakowanapewnoduzolatwiejiprzyj emniej bedzie sie...ops!
bedziesie*czytalotwojewypowiedzi ;)

@Dark~

zgadzamsieztobaw100procentach-pierwszyrazchyba ;)

Każdy_ponad_Każdy
16-07-2006, 14:06
Nie wiem czemu zakładasz tematy sprzed dwuch lat ?!Taki temat już był tysiąc razy.Jak już mówił jeden pan ,,Tak samo może być pytanie : Co was najbardziej wkurza w venore(carlin,edron itp.)''
Przecież to idiotyczne.Oczywiście ja cię nie krytykuje ani nie krzycze, ja cię tylko upominam.Wiesz mi albo przynajmniej popatrz się na post pana moderatora.Bo przecież pn ma zawsze racje.Ja mogę się mylić ale on NIE.
Mnie wkurza to że ludzie na rooku i tak samo na mainie nie zaczynają zdania z dużej litery,nie stawiają kropek itp.Poprostu mnie wkurza w całej Tibi to że nikt nie używa ortografi.
Koniec temat do zamknięcia.

MaveriC
16-07-2006, 14:41
Jako ze jestem Rookstayerem to na rooku lubie wszystko....zone mam :P
pozatym tu na rooku jest dobra zabwa...z gildia mamy GH w pewnym miejscy... spotkania itp ...tu mozna sie bawic...a nie...mulic na mainie te lvl..

A to czego nie lubie...to takich noobow jak ty zakladajacy beznadziejne tematy dotego zakonczone ''xD'' jak bys kur** za przeproszeniem nie wiedzial co ze soba zrobic i zakladasz jebniete tematy

Celoz
16-07-2006, 16:24
"Hunted in main"
"lol xx lvl! go to main"
"buy xxx buy xxx buy xxx buy xxx buy xxx
buy xxx buy xxx buy xxx buy xxx buy xxx
buy xxx buy xxx buy xxx buy xxx buy xxx
buy xxx buy xxx buy xxx buy xxx buy xxx"
"go to http://www.this_liknk_will_hack_your_account.com and get free 80 level, SCA, MPA and premium account"
...i wiele wiele więcej

Scobel
17-09-2007, 17:03
Na rooku denerwuje mnie "DEPO" i bank ... ile razy to trza wrecz walczyc o to by sie tam dopchac bo stanie jeden z drugim i ciagle HI HI HI i tak mozna spedzic tak po kilka zbednych minut ...

Kshaq
17-09-2007, 19:53
Na Rooku mogą być denerwujący jedynie ludzie. Nie chodzi mi tu tylko o newbie i noobów, ale również o innych graczy. Mimo tego, że są w miarę inteligentni potrafią robić różne głupie rzeczy. Niestety sytuacje te są wzięte niczym z naszego realnego życia.

Jedynie naprawdę zarozumiali, głupi i złośliwi ludzie potrafią mnie zdenerwować na Rooku. Innych staram się ignorować. Wyżej wymienionych również, jednak nie zawsze można milczeć...

Tebiator
17-09-2007, 22:11
No mnie osobiscie to wieeeeeelkie noobostwo, a zarazem thieferstwo oraz bezsilnosc wobec drugiego czlowieka za np: wyklinanie -.- .
Ale to sa takie ogolne, a z bardziej dokladnych np: gdy ktos ci zabija potforka mimo ze on ma nawet 2 czy 1 hp to left... Sraszna glupota noi oczywiscie pozniej albo klucic czyj ebdzie loot albo poprostu thiefowanie...

A was to co najbardziej wnerwia?

nie wymagaj od nowych graczy zeby od razu wiedzieli wszystko o grze, tez nie umialem nic zaczynajac gre... wiec rozumie takie osoby ktore ty zwiesz noobami.

co mnie denerwuje ? inni rookstayerzy ktorzy cwaniakuja badz botterzy ( ustwiaja bot cava ) i sobie robia co im sie chce w rla a w tibii expia...

Orinoko
17-09-2007, 22:28
Najbardziej na rooku mnie wnerwiają ludzie którzy myślą że w grze wolno im wszystko...Tacy stale wyzywają , np ide przez miasto a ziom daj 10gp ja pisze nie to odrazu zostaje obrażony...

Androidek-Pawel
21-09-2007, 23:25
Najbardziej na rooku mnie wnerwiają ludzie którzy myślą że w grze wolno im wszystko...Tacy stale wyzywają , np ide przez miasto a ziom daj 10gp ja pisze nie to odrazu zostaje obrażony...

terz mnie to wkurza oni mysla ze jak ty masz h lvl na rooku to bedziesz wszystko dawal noobkom
mialem kiedys 10 na rooku ale... go jusz nie mam:)
a wkurza mnie to ze nie ma dp trzeba se zalozyc dp char albo nie zbierac lootaX( obecnie mam 10lvl na rooku no narazie nie narzekam:p;)

MetiuII
23-09-2007, 20:46
A mnie wkurza to, że większość was przeklinająca nowych graczy musi się użerać z nimi, a później zanudzać nas swoimi "problemami" na forum. Skoro nazywacie ich "noobami" to sami nimi jesteście, bo poprostu nie znacie wszystkich opcji gry ;) Po jaką cholere się użerać z bandą idiotów, widzących tylko tą gre, a nie znających słów takie jak "dziękuje, przepraszam, prosze". Jest taka magiczna opcja Ignore. Taaaak, ta magiczna opcja powoduje, że magicznie nie dochodzą do was magiczne wiadomości od magicznych noobów. Ja robie tak zawsze :)

Mcinex
25-12-2007, 15:58
Mnie wkurzają nooby, co nawet nie zmienią outfita i proszą o free itemy, bo mowią ze mają lagi i nie mogą zbierac na nie kasy ;)8o

Patton
25-12-2007, 16:39
No i po co odswiezacie temat?!
Dziekujemy archeologom!
Raporcik!

Wiceros
25-12-2007, 18:14
Wkurzaja mnie tacy ludzie.. przyklad? @up ;) (bez urazy)

Patton
25-12-2007, 18:19
A wiesz ze mnie to tez wkurza,specjalnie to zrobilem^^Bo ja sobie kiedys omylkowo odswiezylem temat a ci zaraz z morda,to ja tak zrobilem zeby wiedzieli jak to fajnie jest!

Salarigoth
25-12-2007, 18:19
No i po co odswiezacie temat?!
Dziekujemy archeologom!
Raporcik!

Jestes jednym z najwiekszych spamerow na tym forum twoje posty nie dosc ze sa wogole nie potrzebne w niczym nie pomogaja wszedzie jest ich pelno i jeszcze ty bedziesz dyktowac ktore tematy sa potrzebne , no napewno .

P.s 250 postow w 2 miechy ... 0 spamu...

@down
powiem tak juz tu pisze 1 post na 2-3 dni bo nie mam zamiaru spamowac niepotrzebnych glupot poporstu jak cos pisze to albo cos mi sie nie podoba albo chce pomoc zalozycielowi tematu a ty jak widac piszesz 3 posty w 5 minut . Noob i tyle .

Patton
25-12-2007, 18:28
:D A co ty myslisz ze twoje posty sa potrzebne i cos wnosza-to jestes w wielkim bledzie:D

Ps : To jest sam spam zawarty w tyvh postach

aveAnime
26-12-2007, 00:04
a mnie wkurza , jak wyjdę poexpic , a tu jakis noob lata za mną , i mówi abym szedł na maina :/
albo żebym mu kasy dał :[