Pokaż pełną wersje : Tiquanda
http://images.tibia.pl/preview/art1_small.jpg (http://images.tibia.pl/preview/art1_big.jpg)
(kliknij obrazek, żeby zobaczyć go wpełnym rozmiarze)
Tiquanda to nazwa nowego terenu, na którym głównie będzie opierał się letni update. Z gór Kha'zeel, które oddzielają Tiquanda od pustyni Daramy, wypływa rzeka Mahaji, która wije się przez całą dżunglę, dopóki nie sięgnie zachodniego wybrzeża. Ciepły i wilgotny klimat stwarza idealne warunki dla wielu kolorowych roślin, różnorodnych grzybów w każdych rozmiarach, krzaków i drzewek owocowych. Stare, ogromne drzewa pokryte lianami można znaleźć głęboko w lesie w centrum Tiquanda zwanym Baksha.
Jedynym osiedlem zamieszkałym przez ludzi w Tiquanda jest Port Hope reprezentujące nadzieję na przetrwanie i rozpoczęcie nowego życia w tym surowym otoczeniu. Pierwszy człowiek, który wkroczył na Tiquanda zrobił to przez przypadek. Podróżując do Thais kilku żeglarzy z Venore zostało zaskoczonych na statku przez sztorm i zostali zepchnięci na nieznane wybrzeża Tiquanda. Egzotyczne rośliny czekające na wybrzeżu i gęsty las stanowiły odpowiednie materiały do naprawy statku. Wkrótce byli gotowi znów postawić żagle. Gdy dotarli do Thais egzotyczne owoce, grzyby i tropikalne drewno okazało się bardzo dobrym źródłem zarobku, więc kilku dzielnych mieszkańców Thais i Venore wróciło by zakolonizować nieznane tereny.
http://images.tibia.pl/preview/treetemple2_s.jpg (http://images.tibia.pl/preview/treetemple2.jpg)
W dzisiejszych czasach Port Hope stało się wspaniałym miejscem do rozpoczynania przerażających wędrówek w głąb Tiquanda. Do dzisiaj tylko kilku ludzi odważyło się wyruszyć w dzikie i nieznane tereny Baksha, a jeszcze mniej z nich wróciło, rozpowiadając niewyobrażalne opowieści o gigantycznych małpach żyjących w starożytnych ruinach i inteligentnych jaszczurkach włóczących się po dżungli. Jakikolwiek podróżnik, który jest na tyle odważny, lub postradał na tyle rozum aby odkrywać miejsca gdzie panuje natura, gdzie za każdym drzewem nie wiadomo co się może przytrafić, znajdzie tu godne siebie wyzwanie.
http://images.tibia.pl/preview/waterfall_s.jpg (http://images.tibia.pl/preview/waterfall.jpg)
Więcej unikalnych screenów z nadchodzącego update znajdziecie na www.tibianews.net (http://www.tibianews.net) oraz www.tibiabr.com (http://www.tibiabr.com)
Ciekawe. CIPsoft odsłonił rąbka tajemnicy :D. Czyli będa jaszczuroludzie i king-kongi :D.
Sadomaso
30-06-2005, 16:58
Dla mnie bomba :)
Don Corleone
30-06-2005, 16:59
Jestem zachwycony !!! Zaraz po upade płynę do Port Hope, włażę w teleport i kupuje domeczek :p
fajnie ale dopiero za 2 miechy xD
Sa zaje*iste. :D A szczególnie wodospad :P (ta woda bedzie spadac czy nie :D)
Arteczko
30-06-2005, 17:01
Ale fajnie :D. Kiedy bedzie mozna pacca przez tibia.pl kupic??
edit:
Aaaa juz wiem kiedy :P xD
Wszystko Extra tylko ten 2 ss mi sie cos nie podoba, cos tak jakby krzywo :p
Grafika git :D
Ciekawe czy tereny dla facców też bedą ulebszone :P
Spox, dobrze, ze jeszcze newsa zdarzylem przeczytac ;)
Bo jutro rano mnie nie bedzie.
No, no. CipSoft nam smaka robi kolejnymi zdjeciami, a w skutku namawia do kupna pacc :D
Fajnie Raul przetlumaczyl tekst ;)
btw, nowy sprite trawy jest :=p
tomcio3396
30-06-2005, 17:06
zazdroszczę tym co mają pacc ;(
ale dla facc też coś powinni dodać :p
Fajne tereny, gratuluje posiadaczom pacca.
nice ^^ teraz trza jeszcze poczekac z 2 miechy hehe
A tibiabr.com jak zawsze ostatnia umieszcza. ;)
Dwimenor
30-06-2005, 17:10
Cipsoft zabrał Brazylijczykom server, to przynajmniej dżungla będzie utrzymana w stylu puszczy amazońskiej. Ciekawi mnie, czy stworzą replikę Wielkiej Piramidy Słońca...a może Złote Missto??
Ma$ter $orcerer
30-06-2005, 17:10
hyhy.... wszystkim się podoboba... ja też nie wzgardze :P
naprawde spoko ssy :D tylko żeby CIP'owie się pospieszyli z tym updatem bo wyjeżdżam :D:D:D:D
A kiedy tak wogóle ma być ten zapowiadany od miesiąca update??
Obrazki wporzo, tylko termin mnie ciekawi :P
Ciekawa historia tego terenu :P Niemogę się doczekać test serva :P
Nowa mapa. Nowe rośliny. Nowe sklepy. Nowe questy. Nowe potwory .
Mapa: Dżungla
Rośliny: ładne
Sklepy: Różne
Questy: Tarzan quest ( bueheheh), Goryl quest
Potwory: King Kong, Iguana, Goryl , 2 małpy bliźniacze ( jedno jajowe)
Dodatki : Więcej tematów
- Jak tam jest plx powiedzcie.
- Dajcie jakies itimsy z tamtond
- plx scrin szot
Itemy : Liana, czapka szamana, siekiera
Jednym słowem : kuul
Stefan12341
30-06-2005, 17:17
Co to ma byc? Tibijska przygoda kolumba? xP
Topic:
Super juz sie doczekac nie moge... tylko jedno pytanie:
To beda tereny dla paccow?
Edit:
dobra juz wiem xD
Super. Co do wodospadu pewna beda 2 obrazkowt Gif tak jak wszystkie zeczy i ludziki w tibi maja tylko 2 odmiany ( ruch plomieni FSa np )
Mimo-vader
30-06-2005, 17:24
Dobrze że mam jeszcze 2 miechy pacca :D
Xan Arcanist
30-06-2005, 17:25
Po raz kolejny zaczynam zazdrościć PACCom :(
Mam nadzieję że dla FACC też coś fajnego dadzą. :)
A ogólnie to najlepszy jest ten wodospad ;)
Fajne SSy! :D Juz nie moge sie doczekac update'u. A tibiabr.com jak zawsze opoznienie z postem :/
Lukas_Devlin
30-06-2005, 17:27
JA CHCE PACC'A ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
piekne Ss'y mam nbadzieje ze ta trawa bedzie na calym kontynecie a nie tylko w dzungli, bo ta ktora teraz jes to mi bokiem wychodzi X( X( X(
Heh... strasznie podkrecaja tmi screenami i kolejnymi postami na temat UPDATE, ale nie ma co sie dziwic, podkreca, wiecej ludzi kupi pacca i bede mieli kase. Mi osobiscie bardziej zalezy zeby jak najszybciej dali nowe swiaty bo chce mi sie grac, choc w sumie z UPDATE tez jestem zadowolony :p ale ile mozna czekac ... :confused:
Czyli będą ogromne włochate małpy i chodzące na dwóch łapach gady. Miodzio ;)
0o Fajne.. Super przetlumaczone i wogule ss'ki fajne ; ) Juz nie moge sie doczekac.. Bede jednym z tych ktorzy postradali rozum i pojde zwiedzac ta Tiquande ; )
Mialem racje, ze wymysla idiotyczna nazwa.
Thimburd
30-06-2005, 17:39
JEDNO WIELKIE WOW !!! :D
Już niemogę się doczekać update :P Nie gram w tibie od kilku miech, ale dla letniego update może wrócę :P
Wild Staler
30-06-2005, 17:40
powinni chociaz zrobic wstepna date kiedy moze wyjsc a nie.......napisali napisali i konec.....................jak robia none stope tego update od ilu juz dni to powinno juz to sie zblizac do konca a tak ani update ani servow............. :(
OnlyM(PL)
30-06-2005, 17:43
o0 wodospady i inne bajery! no i miasto :> bravo!
ta tylko kiedy ten update....... jak po wakacjach to lipa........
bartollo
30-06-2005, 17:47
Tak jak napisalem w temacie "Letnia aktualizacja..." Cipy zrobiły nam tym pierwsyzm newsem duuzo smaku a i poki co duzo ludzi an to czeka, wiekszosc sie jzu wkurza i nie wie c orobic Pacce powykupowala. Osobiscie ja juz przestalem myslec, ze update moze wyjsc za pare dni. Ten news mnie w tym bardzo uswiadomil. Tak naprawde czeka lglownie na nowe swiaty . Update tez of corz jest potrzebny! Caly czas czekam z niecierpliowny i wchodze codzinnie po 100 razy na tibia.com i patrze kiedy bedzie widnial ten napis "Four New Servers" ...
Szkoda, że tylko dla PACC-ów. Jak sobie trochę kasy uzbieram, no to sobie przez Tibia.pl pewnie kupię. Ale narazie cienko z nią. Może na urodziny, albo jeszcze dalej.
Master druid
30-06-2005, 17:51
... update zapowiada sie niezle, coraz lepiej ... mimo ze bede mial pacca to niech cos dadza dla faccuw tez :> :P Cya pozdro ...
Wild Staler
30-06-2005, 17:52
ja tam wole najpierw servy......specjalnie pacc kupiony by grac na nowym servie a tu co??nie ma nowego serva ;( choc jest jeszcze nadzieja......a update fajnie sie zapowiada tylko mam nadzieje ze nie beda tam sie powtarzaly respy potworow ktore znamy bo lepiej poznan pare nowych niz stare;]
Shillien
30-06-2005, 17:53
Fajnie wielkie małpy :D
Tylko szkoda, że tuż po update nie będzie dane mi ich zobaczyć :(
niezłe zdjęcia już się nie mogę doczekać updejta w końcu będę na pierwszym updacie terenu i może kupię sobie Pacca
Wow!
CipSoft wie jak zachęcić gracza żeby kupił PACC. :P Niemogę się doczekać. Dobrze że za 20 dni dostanę "zastrzyk gotówki" na urodzinki :P będe mógł sobie pozwiedzać. :D:D:D
Demokles
30-06-2005, 17:59
Super! Ale licze, że dla Facc też coś zrobią.. w sumie to im sie nie dziwie w końcu oni z Premium Account żyją..
Nosfe Draconis
30-06-2005, 18:05
Na starych serverach to przerypana sprawa bo wszyscy sie zuca na nowe domki, ale nowe servery jeszcze maja szanse na domeczek tam :P Ja juz moge odkladac kase ( a mialo byc na mms :/ ) bo na harmonii drogo bedzie na bank. Pacca zamówie akurat z tydzien przed update ( o ile bedzie wiadomo kiedy to ma nastapic ) i bede sie cieszyl swoim hamaczkiem :D
Jak zwykle jaraja nas screenami a update niema :p
Niemoge sie doczekac tych wszystkich nowych "swin afrykanskich" :)
Bikstopa Reaktywacja
30-06-2005, 18:09
noo ciekawe
a czy wy te zdjecia dostajecie od cipow czy sami robicie ? (specjalny klient z nowym up i prostym do zapamietania accem ? :<) bo jak tak to dajcie sie pograc x)
bartollo
30-06-2005, 18:14
@up
oni dostaja 3 pakiety zdjec do wyboru i musza wybrac jeden z ich -.-
Jak ci sie nudz i nie masz co pisac ... pospamuj na innych forach nie tu ^^
Dwimenor
30-06-2005, 18:15
Dostajemy od Cipsofta ;) Jakbyśmy mogli sami robić to update nie byłby niespodzianką dla nikogo.
Btw, grtaz modka na tibia.xx.pl
@up lol
kurde fajny będzie ten update... ja nie mam paca i nie będe mial więc nie zwiedze dzungli... a i tak wystarczą mi filmiki XD
Co do paca... kupujcie jak ruszy test server... zanim się skończy powinniście już mieć
daroslaw
30-06-2005, 18:16
Najbardziej spodobał mi sie wodospad trza juz chyba kase na paca wysylac...
Sozemego
30-06-2005, 18:23
trza czekac :/
ale juz po prostu nie da sie hehe ;]
Moze beda npc murzyni xd, buehehe zapowiada sie fajnie ;], ale jakos nie oge sobie wyobrazic np. takiej maly lepszej od demona ktora wali wave jakies xD
Evul Tibian
30-06-2005, 18:27
Dobrze ze nabulem pacc, to sobie pozwiedzam ;)
Update zapowiada sie fajnie ale sie zobaczy czy CIPsoft nie popelni jakiegos glopstw jak w poprzednimupdate np. scarab stzreajacy poisonem jak gs.
Wreszcie bedzie mozna poogladac i ponakrecac jakies nowe filmy bo gs hunt juz chyba kazdemu sie znodzil
I jeszcze jedno, dawno nie widzialem tylu uzytkownikow czytajacych jeden temat :p
Pozostaje teraz tylko cierpliwie czekac an update i szykowac uh na zwiedzanie terenow
Shein Silvershadow
30-06-2005, 18:36
A mnie się nie podobają wodospady, trochę nie pasują do wyglądu wody...
@down
Skąd możesz wiedzieć, czy animacje są ładne?
Ładne animacje, wodospad ciekawie wyglada, te roslinki i wogule- super! ;)
ta jasne za tydzień może dwa pokażą jakie potwory są a update wyjdzie we wrześniu,zamydlanie oczu;/
Idę o zakład, że update wejdzie dzień po skończeniu się mojego PACC'a... Ale wygląda to świetnie ;]
Tychanowicz
30-06-2005, 18:51
Bardzo się cieszę.
Skad wiecie ze upade ma byc za 2 miechy jesli bedzie za miech to beznadziejnie bo wtedy zacznie sie rok szkolny moze cip'y zrobia niespodzianke i puszczal nowe tereny wczesniej skoro dali ss'y ja juz szykuje swojego knighta to wymiatanie posrud dzungli :).
Ale super :)))) Kurde no :/ ja dopiero pacca po wakacjach kupuje :/ ... ja chce tam dom :O
Vanhelsen
30-06-2005, 18:59
http://www.tibiabrmail.com/tibiabr/jungle_flowers.jpg
chyba najpieknijejszy scren jaki dotąd się ukazał :P, na drugim miejscu wodospad :P a teraz przez was tibia.pl znowu mam chęć na pacca!!! nie wybacze wam tego ;)
Tym razem na tibi.pl sa najlepsze ssy. ;)
no comment teraz się nie diziwe dla czego od 2 miechów gram tylko na otsie.... ;(
Kamzoreq
30-06-2005, 19:07
Idę o zakład, że update wejdzie dzień po skończeniu się mojego PACC'a... Ale wygląda to świetnie ;]
Zakładam się, że u mnie będzie to samo. :)
Murderer
30-06-2005, 19:08
omg ale za***iscie!! 8o juz nie moge sie doczekac B)
Daark miko
30-06-2005, 19:16
wszystko piękie ale cipsoft moglby tez czasem o FACC'ach pomyslec
Modki pospieszcie sie z mozliwoscia kupywania pacca przez tibia.pl (chociaz przed update). Ja już widze jak płyne z gildia by odkryc kawałek nowego londu. Już sie doczekac nie moge :]
Wygłąda imponujaco a te grzyby to hohoho tylko z pewnościa dla PACC
Ja już widze jak płyne z gildia by odkryc kawałek nowego lodu. Już sie doczekac nie moge :]
Jeśli się nie mylę to narazie w planach nie ma powiększania wysp lodowych.
To bedzie swietne, szkoda ze juz nie gram w TIBIE...
NIEZLY LOLV Z ADMINISTRATROA SIEDIZ NA 3 mc na elfach ON TO ***!!! ZA***ANY X( X( X( X( X(
co alez ty glupi-.-
btw. ja nie wiem czy zobacze bo pacca jak nie ma tak nie ma:(
-=Elve The Hero=-
30-06-2005, 19:42
Nawet nawet...
Ale ja to bym się ucieszył z nowego outfitu dle FACC.
Bo te kture są teraz to godne pożałowania. Szczegulnie
outfit knighta mnie gryzie wyglądem i mogli by przynajmniej
go poprawić. ;)
Ps: z tymi nowymi outfitami to troche przesadziłem.
ja cie łany super, jórz sie nie moge doczekadź, [; a tak na serio to zobaczymy co ten update wniesie do gry i czy na pewno jest on tak potrzebny jak wiekszość z was uważa
No ładnie, szykuje sie dobry update. Chyba powróce do gry..... :) Szkoda ze tradycyjnie bedzie to tylko dla pacc :(
No i co z tego że tylko pacce powiedzają nowe tereny? Sam jestem facc, i sie ciesze z updatu, bo będę miał nowe itemki i summony ;]
Thunder Birth
30-06-2005, 20:05
Super .. znowu ssy i texty co to bedzie. Ja chce juz to zobaczyc ! :P Specjalnie kupilem pacca zeby zobczyc ten update a tu wyglada nato ze update bedzie w sierpniu ;].
Venderer
30-06-2005, 20:20
Eeee no piknie xD :D!!! Aż mi ślinka cieknie!!! Mam nadziejeże w updacie dodadzą dużo nowych potworków ^^ (Ale oby były też dostępne dla FACC >,<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Nice screeny... Graficzka miodzio :)
Sniechus
30-06-2005, 20:25
Skąd wy wogule wiecie jakie bedą nowe stwory i nowe itemy
Podajcie jakiegos liinka
Dajcie mi wskazuwki jak przekonac tate zeby kupił mi Pacc pliska ;( ;( ;( ;(
No ładnie to wygląda, mocno się ździwiłem jak zobaczyłem news. Dla mnie bomba ;), ale i tak najwiażniejsze pytanie to kiedy on będzie :). Może zmienią grafike wild warriora i osiedlą ich w tej dźungli ?;)
dla mnie bomba :) ciekafe czy bedzie jakis teren jungli dla facc :]
Super mega hiper extra bomba hi-fi stereo turbo diesel! Musze to zobaczyć! Ale tylko z kumplami więc pacc za około rok :/...WLACZCIE SPOWROTEM PACC PRZEZ TIBIA.PL! BLAGAM xD
No no coraz ładniejszą grafe tam widze :).Jakieś wodospady i inne :D.Ciekawe co dadzą za potworki jakieś anakondy czy co :P.Tylko szkoda ,że wszystko dla PACC ,ale to oni utrzymują w końcu tę gre.Słyszałem ,że FACC będą mogli sobie klapnąć na krzesełku :).
P.S.
Mogli by dać jakiś strój dal FACC :P(Popieram -=Elve The Hero=-).
A Wiedomu Juz Kiedy Bedzie DokŁadnie Ten Ubdata?? ;)
LOL. Co ty jeszce nie wiesz? Wszyscy wiedza, a ty jeszcze nie?!
Czemu TIBIA.PL dostaje zawsze najgorsze screeny ? ;(
Nab~-
Słyszałem ,że FACC będą mogli sobie klapnąć na krzesełku :).
To sie przeslyszales kolego, bo w najblizszym czasie CipSoft nie zamierza czegos takiego wprowadzac. Jak cos do za kilka lat...
Fajny ten uptade bedzie... fajny, fajny...
~nab
a skad wiesz ze za 2 miechy :S??
Bubu Druid
30-06-2005, 21:03
:p Juz nie moge sie doczekac tej dzungli 8o a co do SS'kow w newsie to pikne :p
Karmelek
30-06-2005, 21:05
spoko ss'y ciekawe czy bedzie cos dla FACC.
chyba zaczne na PACCa zbierac
ale tym razem chociarz przynajmiej dostaliśmy najlepsze zdjęcia , to z wodospadem wymiata...
niech zapodadza tym update bo mi tylko 2 miechy pacca zostaly :) :p
Knight Simon Dark lord
30-06-2005, 22:03
czemu muj poprzedni posta usunięty jak tylko powiedziałem to co słyszałem a nie "że będzie na 100%"
on topic (by nie było że nic nie wnosze do tematu)
update zapowiada się fajnie ten wodospad jest najlepszy szkoda że nie dali żadnych screenów miasta ale i tak będzie odlot akurat za kilka dni dokupuje pacca ale założe się że jak tylko wejdzie update to większość na forum zasypie dział "zdjęcia" zdjęciami z upka
Nina Samwise
30-06-2005, 22:31
Nieźle, nieźle. Teraz porządnie zastanawiam się ad kupieniem Pacca. Od dziś zbieram! PRZYŁĄCZ SIE I TY! ;)
Nareszcie jakieś obrazki z nowych terenów.
Dobrze że niedługo kupuje sobie Pacc natychmiast kupie sobie tam chatke.
Myślę tylko o biednych Facc które będom musiały się nacieszyć przywiezionymi itemkami i opowiadaniami od Pacc.
Hail Tibia
Hail Update
Hail Port Hope!
radzian_tete
30-06-2005, 22:47
Witam, modlę sie żeby dodali do listy sumonów Goryla :p Fajnie by było chodzić na hunty z Gorylem, ZRÓBCIE COŚ DLA FACC'OW !!!
Świat: Galana (4ever) :p
Profesja: Sorcerer :mag:
Level: 22
Magic level: 33 i rośnie :evul:
SKAD WIESZ ZE ZA 2 MIECHY DOPIERO??
Kto wie kiedy czy bedzie testserver???????
Piomila Of Berylia
30-06-2005, 23:06
Od razu płynę na dżungleeeee -- FULL WYPAS GRAFA ...ciekawe jakiemonstery bedą ... ? B)
Master Sanczo
30-06-2005, 23:14
szkoda ze nikt nie wie ale wiem ze jak cos bedzie wiadomo to na tibi.pl dacie znac (chyba hehe B) ) :D
Szczurusek
30-06-2005, 23:22
hmm, wszyscy pisza to samo, napisze i ja :D grafika piekna , co pol roku ja poprawiaja i trzeba im przyznac ze jest coraz lepiej, ksztalty sie zaokraglaja i nie widac juz tak wielu pikseli :P no i odnosnie nowych stworkow :> wydaje mi sie ze dorzucaj sporo calkiem nowych tak jak poprzednio, moze jakies posagi w starozytnych swiatyniach Majow :P cos w tym stylu, te piramidy itp zawsze mnie intrygowaly. Co do outfitow tez mogliby dodac jakis nowe bo juz mi sie znudzily obecne. I nikt do tej pory nie poruszyl tematu nowych czarow, uwazam ze powinni jakies dodac dla druidka i knighta, co wy o tym sadzicie ?
bartollo
30-06-2005, 23:31
@up
jak najbardziej dla knighta, ja bym do dal jakas nowa brona dla palla oraz speare z atackiem o sile 15 ! Wracajc do czarow wedlug mnie drutowi nie potrzeba nowych !
Black Warior
30-06-2005, 23:34
Czemu niemam PACA ;( mam na dzieje że nikt nie zapomni o graczach z FAC ;)
Heh, szkoda ze nie mam Pacc'a...
Hmmm... wyobrazam sobie jak to bedzie: przyplywa sie do dżungli, w porcie pewnie od razu sami murzyni, idzie się w głąb dżungli, a tam: indianie :P mogę sie zalozyc ze trzeba bedzie walczyc z jakimis tubylcami (cos jak aztecowie na przyklad)
Co do potwórków to ja bym zrobil:
Monkey - takie zwykłe pawiany z czerwonymi dupkami ;P
Monkey Shaman - Coś a'la Orc Shaman
Monkey Warrior - uzbrojone po zęby małpy rzucające kokosami
oraz ich szef - King Kong - istna maszyna do zabijania - wielkości demona, potężna małpa używająca Banana Wave, oraz ciskająca potężnymi Ananasami, nie zapomnijmy także o jej potężnej mocy - Powalającym Oddechu!
...kiedy beda nowe servy ...bo kupilem pacc i sie marnuje :p ... a tak pozatym to jakies fajne nowe bronie dla pallków by sie przydały xD :]
Leweracja
01-07-2005, 07:07
o.O
Normalnie Leweracja :D
Ja chce to teraz zaraz now plx !!11
a widzicie ta laseczke na zdjeciach..? Tak lazi ubrana Bubble w takie kolory tylko inne szaty ma ciekawe.. :baby: B) :] :) ;)
Super...Tylko szkoda, że wszystko dla PACC.
Hmm jak ta kobieta dostała się do tej małej wysepki?Chyba w nast. upadte będziemy pływać.
Hmm jak ta kobieta dostała się do tej małej wysepki?Chyba w nast. upadte będziemy pływać.
Nie to chyba są Boots of Waterwalking, nie albo będzie czar na latanie, nie to będzie czar na teleportację... -.-'
janeczek
01-07-2005, 08:39
Co do potwórków to ja bym zrobil:
Monkey - takie zwykłe pawiany z czerwonymi dupkami ;P
Monkey Shaman - Coś a'la Orc Shaman
Monkey Warrior - uzbrojone po zęby małpy rzucające kokosami
oraz ich szef - King Kong - istna maszyna do zabijania - wielkości demona, potężna małpa używająca Banana Wave, oraz ciskająca potężnymi Ananasami, nie zapomnijmy także o jej potężnej mocy - Powalającym Oddechu![/QUOTE]
Tylko jest mały problem..... zapomnielaes dodac ze trzeba zrobic soc w stylu Monkey Scout/Archer
koles czy ty wiesz co mówisz? gm moze sie pojawic wszedzie kiedy chce i gdzie chce,[ po wodzie gm tyz możche chodzic(w ots sie da ;p )]
vonbayba
01-07-2005, 09:05
No wiec wszystko bardzo ladnie wyglada ale ja pacca nie kupie i nic nie zobacze :P chyba z jakis SS :/
Xzonixek
01-07-2005, 09:25
Aaaaahh.... extra ;) ;)
slimaczek
01-07-2005, 09:25
No cóż, update zapowiada się wyśmienicie, ja kupuje w tym tygodniu pacca to przy okazji pójde z kumplami do dżungli pozwiedzać to nakręce pare filmików ;P
A moze do potworkow dodadza jakies dzikie plemie....ciekawie by bylo ale i bez tego jest super:D
Black Warior
01-07-2005, 09:52
Pewnie umieszczą tam skunksa i borsuka może dadzą tam hanibali :)
coraz lepiej i coraz bliżej (udpade). to juz musi byc za pare dni. cipy dali po robocie :)
No małpiszony były do przewidzenia, ale inteligentnych jaszczurów to się nie spodziewałem :>. A tak wogole to w lipcu chciałem kupić pacca przez tibia.pl a tu taki zonk :(
Mialem racje, ze wymysla idiotyczna nazwa.
zgadzam sie moze jakis skrot dla podrozujacych bedzie;)mysle ze do 2 tyg. uptade juz bedzie i mam nadzieje na nowa axe dla knightow ze nie wspomne o nowych czarach tez by nie zaszkodzilo,a pamietacje spekulacje do poprzedniego uptade? skilbary i takie tam goraco bylo :) :kat: :) :confused:
To jest bardzo gut. Przeprowadze się tam zaraz po update... chociaż KAZORDOON ROX!
Diamentowe Ostrze
01-07-2005, 10:43
Jestem zachwycony !!! Zaraz po upade płynę do Port Hope, włażę w teleport i kupuje domeczek :p
powinienes powiedziec ze jestes spuszczony lol
powinienes powiedziec ze jestes spuszczony lol
HAhaha najgorsze hasełko dnia
i mam nadzieje na nowa axe dla knightow ze nie wspomne o nowych czarach tez by nie zaszkodzilo
Pieprzyc axe, i tak macie juz jedna z najlepszych broni dostepnych. Ja ze swojej strony licze na jakis dodatek dla paladynow.
Ja liczylem na jakies hydry, fenixy, a tu zapowiada sie, ze dodadza malpy i jaszczurki...;)
Evil Maul
01-07-2005, 15:02
Widzialem wiedzialem !!!! wiec rysunki pana Japeno tego co rysowal do wczesniejszego update ( major update 2004 ) i teraz sa prawda !!! Wiec zastanawiam sie jak dorobia jaszczurce ful wypas zbroje i miecz bo ta wczesniejsz jaszczurka ( wydaje mi sie ze jest gorsza i bedzie miala z 150 hp ) . Wiec nowe outfity to indianin :P albo dzieke plemie to indianin . Dla druidow bedzie chyba cos aby mogli cwiczyc fist . Ale pomyslcie jak na tej calej Tiquandzie bedzie tylko 1 miasto to kurde co expa bedzie !!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D . Uwazajcie na nowa legende !!! Legende Smoka !!!
YoSHi_DRaGGy
01-07-2005, 15:20
zauważyliście że tibia.pl dostała najlepsze screeny? :P
Juz sie nie moge doczekac tego 32 lipca :baby: maybe beda jakies fajne chatki
a potem pojde zabic evull king-konga i jego dziewczyne jaszczurke
mmmm fajny uptade teraz tylko szykować porządnego blokera i na Wściekłe Jaszczurki :P;) fajnie by byo jakby stworzyli potwora mniej wiecej jak draga ale który nie wali z gfb i f-wave :P może będą Słonie :D:D albo jakies ptaki :P
ciekwae bardzo czy bedzie dla facc. iedy bedzie test serwer?
Pieprzyc axe, i tak macie juz jedna z najlepszych broni dostepnych. Ja ze swojej strony licze na jakis dodatek dla paladynow.
no coz w porownaniu do swordow jestesmy biedni natomiast palladyni to juz wogole zebraki jesli chodzi o bron,tylko ja jestem dobrze wychowana i nie powiem pieprzyc to, wam tez sie nalezy:) i i czary jakas moze runka dla nas knightow;) :wiking: :x:
ja tam sie aż tak nie lamie ze te nowe tereny to tylko dla pacc . nam też sie cos sypnie : Itemy , potwory do summonowania . hociaz fajnie by było połazić sobie po dżungli :)
Cloud streef
01-07-2005, 19:30
@up:Dobrze to ujołeś "fajnie BY BYŁO połazić se po jungli" :P
jednym słowem need pacc :/ (to byly 2 slowa ;) )
Jesli to ty grales w ogame to macie walnietych moderatorow
BUahahahahah ale z was są nOOby
New serv powstanie pod koniec Lipca więc nie czekajcie teraz na niego :p
A niektórzy ludzie kupili już Pacc 8o BUAHAHAAHAHHAHA :evul:
LOL
A odnośnie update to Good się zapowiada :cup:
BUahahahahah ale z was są nOOby
Nie no, ty oczywiście m4st4h jesteś 1337. Pwn3d.
Sprawdź co znaczy "noob" ...
@Update
Git. Mam nadzieję tylko, że serv powstanie coś 10 sierpnia..Bo 5-tego wracam. Taka moja cicha nadzieja. Na teśćie i tak mnie nie będzie.
bardzo fajny update jak mi sie zdaje ale niestety bedzie to update najprawdopodobniej iwuacznie dla pacc albo tylko w malej czesci dla facc(tak jak zawsze) ale to nie koniec jak slyszalem to bedzie to glownie update dal osob lvl przyjanmniej 30+ wiec zbyt wiele osob sie nie bedzie cieszyla ta dzungla ma byc bardzo niebezpieczna wioec perzynajmnie na poczatek nie radzie tam sie wybierac osobom bez kilku bp uh ;]
Jesli to ty grales w ogame to macie walnietych moderatorow
Ale co Ogame ma wspolnego z moderatorami, a oni ze mna? Czyzbym zrobil z Ciebie farme? ;-)
radzian_tete
01-07-2005, 21:27
Ehhh, mówicie mi tu o Knightach, Palladynach a ja tu tylko prosze tylko żeby udostepnili Haste (Utani Hur) dla Facc'ow :p , Strong Haste może być dla Pacc'ow :] i oczywiście dodajcie jeszcze jakieś czary dla Sorcow
I TAKE YOU TO THE CANDY SHOP
Myślałem, że będziemy skakać po lianach, że bęziemy latać w outficie Tarzana, a tu niestety... tylko nieliczni dadzą bananka małpie, niestety... bo gdyby było ich więcej to cipowie mogli by zatrudnić lepszych programistów (że i zoo by było ;p) i nie czekali byśmy tyle czasu na głupie krzaki, co oni robią przez te 6 miesięcy? Im sie musi nudzić, że wpadli na pomysł robienia dżungli, powinni poprawić interfejs, nie mapę...
radzian_tete
01-07-2005, 21:49
Aha, i outfita możecie jakiegoś zapodać dla Facc, przydało by sie :p Bo już mi się troche znudziły te proste stroje Facc X(
See you in Tibia :)
Sorpalek
01-07-2005, 22:37
Dla mnie super. Zacheca mnie to do kupienia Pacca :P Ale dopiero upadte za 2 miehy.Mozna poczekac na dobrodziejstwa w tibi :)
Master Sanczo
01-07-2005, 23:02
to kijowo jesli new serw w sierpniu ponoc bo to juz prawie koniec wakacji ale trudno przez miecha tez mozna duzo zrobic zanim zacznie sie szkola B)
Tanivupo
02-07-2005, 08:46
Aha, i outfita możecie jakiegoś zapodać dla Facc, przydało by sie :p Bo już mi się troche znudziły te proste stroje Facc X(
See you in Tibia :)
;o to kup sobie pacca,pacc placi to ma ,free acc nie placi wiec ma mniej ;o przeciez cipy zyja zpaccow:P moze nie dokonca zyja;]
Gate lord
02-07-2005, 08:58
Ehh ja mma pacc od dawna, ale troche głupio, jak ma byc Giant Monkey, Lub Cleaver Lizzard :P
Ja na miejsu CIP'ów, bym zrobil tygrysy, slonie, feniksy, i cala armie jaszczurów.
Podobno slyszalem z pewnego zrudla ze tam ma byc wielka jaskinia Beholderów,
Ma byc na wzór jak ze scarabami czyli: -1 - Gazery -2 BH i Gazery a na -4 Eldery i zwykle, ale to są tylko pogłoski.
I chiałbym new spells i outfity, dla pacc bo te juz nudne xP
Chciec to kazdy moze a i tak nie wiadomo co z tego wyjdzie bo kazdy upade to niespodzianka ktora prawie zawsze zaskakuje :d a nowe stroje dla pacc to by sie przydaly bo te mi sie juz znudzily no i czary oczywiscie szczegolnie dla rycka ;]
Black Warior
02-07-2005, 11:33
haha a moja koleżnaka ma nik Tequanda prawie tak samo jak dżungla :D
mukales al thato
02-07-2005, 11:51
nareszczie CIP'y cos zrobily z tibia... :cup: pewnie bedzie robin hood :lucznik:
No No Udpate :P:P zapowiada sie miodzio :D:D:D odrazu kupuje tam domek :D
ta wg mnie powinni dodac mozliwosc robienia runki przez knighta ;)
Pall zarabia hmm ( atak )
Druid uhh ( obrona )
Mag sd ( atak )
Po dedukcij wychodzi że lecznicze :) nawet knight co mógłby robić ih .. :D
ta wg mnie powinni dodac mozliwosc robienia runki przez knighta ;)
Dodac do tego exure vite i bedzie full wypas, right? Pomysl co by sie dzialo gdyby knight mogl robic runy.
:) podoba mi sie ta dzungala :)
Thunder Birth
02-07-2005, 15:31
Dżugla juz pewnie dawno jest gotowa tylko Cipy teraz czekaja daja ssy zeby jak naawiecej ludu pacca kupilo :P (jk)
Master Sanczo
02-07-2005, 17:34
etam kinghtowi styknie to co ma dla mie przydlo by sie wiecej skinow postaci np tec co ma pacc dodac do podstawowych a dla pacow dac lepsze i bedzie spoko B)
radzian_tete
02-07-2005, 19:01
etam kinghtowi styknie to co ma dla mie przydlo by sie wiecej skinow postaci np tec co ma pacc dodac do podstawowych a dla pacow dac lepsze i bedzie spoko B)
JESTEM ZA !!! TEN CZŁOWIEK MA RACJE POPIERAM !!! :)
GALANA RULLLZZ
Hehe, zapowiada sie ciekawe ;) Glupkowata nazwa troche ale ujdzie. Ja sie tam ciesze ze to tylko dla pacc, po co ktos kto gra w to za friko mialby miec takie ciekawe rzeczy? I jak dobrze wiem to nic dla facc ciekawego nie bedzie, jak zwykle ( chodzi oczywisicie o $ )
@up up
mysle ze to zly pomysl :S..
vonbayba
03-07-2005, 00:51
a ja niemam pacca i pewnie nie kupie wiec tylko moge sobie filmy z nowych terenow poogladac :P :/// i pamietajcie ze czasami update przynosi rozczarowania :/
Karol Mlot
03-07-2005, 10:23
A ja sie chyba załame bo pacc mi sie właśnie skończył... I narazie nie popłyne pozwiedzać... Ciekawe jak tam bedzie wygladalo depo, bo przeciez tradycyjnego w tym miejscu zrobic nei moga :P
Dodac do tego exure vite i bedzie full wypas, right? Pomysl co by sie dzialo gdyby knight mogl robic runy.
Moim zdaniem knight powinien miec zdolnośc robienia axe, club i sword ringów. XD
Topic
Juz sie niemoge doczekac Jungli XD
Moim zdaniem knight powinien miec zdolnośc robienia axe, club i sword ringów. XD
Topic
Juz sie niemoge doczekac Jungli XD
Popieram co do ringów, bo byłoby to wsparcie dla niego i dodatkowa możliwość zarobku, podczas treningu. Ale pomysł z robieniem run to już nietrafny, bo psułby motyw RPG.
@Topic
Jungla będzie fajna, ale moim druidem nie idę zwiedzać na test serwerze, nabiję parę leveli i idę tam rycem normalnie. B)
Master Sanczo
03-07-2005, 15:13
tez sie zgadzam ringi dla kinghta za darmo to by bylo cos B)
Yashchuhr z Azury
03-07-2005, 16:31
Chyba musze sobie przedłużyć pacc. Ta dżungla to może być niezła zajawka.... Strzerzcie sie małpy i yashchurkhi nadchoze xD
Macios uhmaker
04-07-2005, 12:14
extra, extra, zaaajefajne uaktualnienie, ciekawe czy beda nowe potworki(king-kong, jaszczurka?). Widac ze Cipsoft sie stara namawiajac przytym do kupna PACC. odrazu bym plynal, ale co? NIEMAM PACCA X(
MaCi0r3x
04-07-2005, 13:06
extra ta jungla jest ale mogli dla FACCow też coś zrobić można by bylo do CipSoftu zagadać :] heheh aale kto ma z nimi kontakt prócz Tibii.pl ?? ;)
lol co to nas obchodzi ze pacca nie macie myślicie ze cipsoft sie nad wami zlituje? Poprostu trzeba kupić go no chyba ze nie macie kasy :D
Wiem że się czepiam, ale jedno mnie ciekawi. A mianowicie nazwa Tiquanda. Brzmi jakoś obco pomimo że jest Port Hope. W końcu to jest wyspa zamieszkana tylko przez kolonizatorów z kontynentu a nie tubylców którzy mogli by taką nazwe wymyślić.
Saviour of Sula
05-07-2005, 16:29
Mogliby zrobic quest w rodzaju "wybij co do nogi osiedle jaszczuroludziów" a w nagrode bylaby możliwość summonowania ich :) (bajer jest taki że mógłbym zobaczyć takiego potworka na terenie dla facc :P )
Darki Jovski
05-07-2005, 17:00
Kolejny walniety teran dla zarozumialych PACC !!!! Ale filmik z eksploracji dzungli z przyjemnoscia zobacze xD
Szczurusek
05-07-2005, 22:55
No no no ale sietemat rozwinal, pisalem tutaj kilka dni temu jak jeszcze bylo duze napiecie, napiecie jakos chyba minelo a update niewiedac =/ czekamy dalej =)
Hmm, ja nie tyle czekam na Update co na New Servers. Cipsoft dał ciała nie stawiając new w czerwcu..a tyle osob specjalnie pacc kupowało X(
Wszystko fajnie, ale cała ta zabawa ominie mnie :( Pacc skończył się :(
P.S Może kupię pacc po wakacjach :)
Ja uważam, że tym razem cipy nie zapomniały o Facc! Ostanio też wszyscy narzekali, ale mamy inwazje potworów! Pozatym Facc musi mieć zachęte do kupienia płatnego konta. Może małpy z Tiquandy uciekły na statku i grasują po bagnach obok Venore?
kubusiek
06-07-2005, 09:57
a ja se tam siedze w pokoje... i mysle... jaka zjaebista grafa.. (jzu nie gram w tibe) a moze do niej wruce?... i mysle ze fajnie by bylo gdyby dodali rose sword quest.. do korego by sie szlo przez Jungle Giant Spider (siala ala DL) ktory przywoluje max 4 Jungle Spiders ktore zatruwaja do max 5. hmm... jak fajnie by bylo miec rose sworda ... gdzies mialem rose sworda zrobionego przez kogos na kartce papieru al nie wiem gdzie on jest -.- a moze pofanazjujemy o nowych potworkach?
PS: -grafa za***,
- wodospat za***
- za***ac CipSoft jezeli zapomnieli o nas.. faccach.. (by mogli chociaz taka trawke jak tam jest nam zrobic :P )
a ja se tam siedze w pokoje... i mysle... jaka zjaebista grafa.. (jzu nie gram w tibe) a moze do niej wruce?... i mysle ze fajnie by bylo gdyby dodali rose sword quest.. do korego by sie szlo przez Jungle Giant Spider (siala ala DL) ktory przywoluje max 4 Jungle Spiders ktore zatruwaja do max 5. hmm... jak fajnie by bylo miec rose sworda ... gdzies mialem rose sworda zrobionego przez kogos na kartce papieru al nie wiem gdzie on jest -.- a moze pofanazjujemy o nowych potworkach?
PS: -grafa za***,
- wodospat za***
- za***ac CipSoft jezeli zapomnieli o nas.. faccach.. (by mogli chociaz taka trawke jak tam jest nam zrobic :P )
Przeciez rose sworda nie ma w Tibii. A co do trawy, to przeniasa ja IMO na cala gre, tak samo jak to zrobili z piaskiem pustyni.
Mial Nika
08-07-2005, 23:59
JEJ mi sie podoba zaloze sie ze ja 1 bede mial wszystko co tam jest.
Prosze o czary dal rycka no i w dzungli musze poznac mojego brata(king-kong)
fajnie jak bym mial tam najwienkszy domek ^^.
Pozdro Pacc rox.
Bubusiek
09-07-2005, 16:46
Za***ista ta Tiquanda mnie ciekawi jakie będą nowe ptworki :)
A tak btw nie wie ktos kiedy bedzie ten update :)?
@up OMFG!!!! skad takie debile sie biora jak pisze ze w wakacjie to w wakacjie skad ktos ma znac dokladna date!!!
dark noobek
09-07-2005, 18:39
Mam pytanie kiedy bedzie update bo mam jakies 28 dni pacc i chcial bym to zobaczyc
tak wiec z gory thx
Przypuszczam że w połowie wakacji dadzą update. Szkoda ze tak późno ;/
Nowy obszary wyglądaja super tylko szkoda że nie mam pacc... ;(
Nick:Pattryk
Lev:19<i mam nadzieje że będzi wyższy ;)>
Profesja:Mag
Mlev:32
Dymek(MASTER)
19-07-2005, 10:33
Wypas bedzie!!!Akurat w wakacje bede mial pacca!! :cup: Ale cipsoft moglby sie pospieszyc z tym uptadem!!!
NICK:Master of the Xantera :evul:
Swiat:XANTERA :king: :flaga_pl:
LEVEL:16 (narazie skiluje) :wiking:
SKILS:73/57 (ROX) :lucznik:
M LEVEL:11 :mag:
TYLKO WISLA TS!!
Flyer Puma
19-07-2005, 11:01
W dzisiejszych czasach Port Hope stało się wspaniałym miejscem do rozpoczynania przerażających wędrówek w głąb Tiquanda.
Nie moge doczekać sie update jestem taki ciekawy tiquany że asz dech zapiera. 8o :wiking: :2handed: nowe walki wyzwania potwory . Jednym słowem Super.
raffalek555
28-07-2005, 10:40
pomozcie jak dostac sie na tiquande jak ktos wie prosze pisac na nr gg 1129746
Isair of Xel'Rash
31-07-2005, 10:34
Mi sie bardzi podoba roslinnosc .... taka gesta :] ... no w koncu jungla :P
jestem bardzo ciekawy jak silne beda te stworki ;)
BaRkuS_LuCeRa
31-07-2005, 10:43
Moim zdaniem fajnie...... spoko wlasnie dlatego kupuje pacc... :cup:
Moze beda npc murzyni xd, buehehe zapowiada sie fajnie ;], ale jakos nie oge sobie wyobrazic np. takiej maly lepszej od demona ktora wali wave jakies xD
Pierwszy dzien i juz Cie polubilem :P
Tibia z kazdym "apdejtem" staje sie beznadziejna :)
Już sięnie moge doczekać tego update'a >.<
Gra palkiem stanie się o tyle prostsza...
Wojtini21
03-08-2005, 22:03
Już sięnie moge doczekać tego update'a >.<
Gra palkiem stanie się o tyle prostsza...
Czemu prostsza ?
red skull
05-08-2005, 19:35
faaaaaaaaajne 8o
Naverick
07-08-2005, 19:03
wezme z 4 osoby i sie tam wybiore jak tylko bendzie to mozliwe
Sunsetal
08-01-2007, 22:07
Pytanie: Czy bez Pacca można się tam jakoś dostać ?
Balu_Uche
08-01-2007, 22:20
Pytanie: Czy bez Pacca można się tam jakoś dostać ?
Nie Jest to Pacc area na która mogą sie dostać tylko użytkownicy z pacc'iem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.