Pokaż pełną wersje : Moja wyprawa na SMOKI
Czesc chcialbym pujsc na smoki, poniewaz jeszcze nie byłem. Mam druida 11 lv 12mlv, Dla osub chetnych plecak uhów gratis. Wszyscy mile widziani oprucz pk. 8)
hehe na takim levulu to troche nierealne ale mam palka na 15levu moze cos zdzialamy a wogule jaki swiat?ja gram na danubi skile 50dys/40shi/7mlev
Mr Logest
21-03-2004, 19:45
ja tam nie wiem, może się mylę..ale... nie lepiej byś potrenił troche i expa szukał z mniejszymi wrazeniami na trolach poki co dla Ciebie smiertelnie groznych?
bo jak Ci smok walnie wave za 150 to za drugim razem nie zdazysz sie uhnac... wiec bp Ci nie pomoze..
zrob 20 lvl i wtedy ić jako uher i wal z hmm, byle nie przeszkadzac..
Jaka kraina ??
Kolega ma racje - z takim lvl to jeden shot i zmiata cie...
Jak isara to gadaj do mnie w grze...
Sir Krisek
21-03-2004, 19:54
Koledzy mają racje ! :D Podejdzie ci dragon walnie hita na całe twoje życie będziesz płakał itd. Na razie szukaj wrażeń na ratach , a dopiero na jakimś 25lvl+ pomyśl
Cave ratach :D . Nie...to był żart , ale uwierz mi nie warto na dragona iśc , zrób najpierw 20 lvl i 30 magiczny to można zacząć myśleć o wyprawie :)
Triciol Pogromca
23-03-2004, 20:03
Jeżeli grasz na rubera to wiesz jak jest ide z toba. W koncu ktos musi wzias bp:D:D:D. Ale na serio dostaniesz kombosa i co?? Nawet caly bp ci nie pomoze.
Zrob jakies 20lvl i conajmniej 15(na sd) zrob bp of hmm kup pare sd wez uh iw droge.Aha to ze bedziesz mial 20lvl nie znaczy ze bedziesz hero i dasz rade draga solo. Zatrudnij blokera i mozesz isc. Tylk ouwazaj zeby nie walnac blokerowi!! Bo jeszcze on stanie po stronie smoka i Cie razem dorwą.
Off Topic:
Powiem ci ze jak dla mnie masz dobry mlvl.
Na smokach to ja kiedyś bylem sorecem. Nie zgnialem dzieki fucksowi. a mialem sorca 18 lvl bo jak wyskoczyla ich cala grupka to byla zadyma. szczęscie że są UHHY na sprzedaż.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.