Pokaż pełną wersje : Problem z angielskim forum
Gniew Mroku
30-06-2005, 19:44
Zarejestrowałem się na nim prawie 2 miesiące temu ( 04.05.2005 ) i ani razu nie udało mi się zalogować. Próbowałem zmiany hasła i ponownego użycia linku aktywacyjnego, ale nadal nic.
Po wpisaniu hasła i kliknięciu przycisku "log in" włącza się strona potwierdzająca zalogowanie. Po odczekaniu paru sekund bądź kliknięciu w link nadal nie jestem zalogowany, chociaż jestem pokazywany na liście zalogowanych użytkowników. Będę wdzięczny za pomoc.
Shein Silvershadow
30-06-2005, 19:56
Ja też mam problem, ale innego rodzaju - przy próbie rejestracji wyskakuje mi, że nazwa jest zajęta, ale nie jest...
Teraz mam już to co ty:P
@up
Sprawdź dwa razy, może jakaś literówka...
@up
Sprawdź dwa razy, może jakaś literówka...
Ale tobie chodzi o jakie angielskie forum? Tibia.com? (odrazu odrzucam mysl o Tibii.pl, bo 2 miesiace temu nie bylo jego angielskiej wersji..)
Shein Silvershadow
30-06-2005, 20:04
Angielska wersja była dawno temu:P Tylko link był schowany na dole strony, trzeba było zaznaczyć myszką:)
A to co:
http://img113.imageshack.us/img113/6140/beztytuu0mt.gif
Vanhelsen
30-06-2005, 20:16
Ale tobie chodzi o jakie angielskie forum? Tibia.com? (odrazu odrzucam mysl o Tibii.pl, bo 2 miesiace temu nie bylo jego angielskiej wersji..)Eee, Angielskie forum istnieje tak naprawdę od lutego, wystarczyło uważnie czytać forum i być na ircu ;)
Shein Silvershadow
30-06-2005, 20:27
Forum jest, delikatnie mówiąc, rozwalone - nie jestem zalogowany, a jest ciągle napisane, że jestem, a gdy się loguję, wyskakuje, że jestem zalogowany, a wcale nie jestem...
Praktycznie wszystkie wymienione przez was problemy, te związane z logowaniem się, wyglądają mi na problemy z cookies. Proponował bym spróbować wyczyścić ciasteczka, ewentualnie poszukać, czy coś nie blokuje ich zakładania lub nie ingeruje w nie (firewall? antyvir? jakis anty spyware?)
Shein Silvershadow
30-06-2005, 20:57
A to czemu zwykłe forum mi działa?:/ Ale idę wyczyścic cookies:P Jak to zrobie to zedytuję...
Bez skutku:/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.