Pokaż pełn± wersje : GS solo by 20v pall
Tu podaje link:
http://rapidshare.de/files/2712892/GS.solo.by.me.rec.html
Po zabiciu Gsa wyskakuje jakis blad,Nie wiem dlaczego ale z gory sorry ale potem i tak sie nic nie dzialo :D
Milego ogladania!!
Commentujcie PLX
ladnie padl ten gs :] ladne skille :confused: ale bylo ostro ;)
gz dla ciebie :cup: :]
hmm super film bardzo ładny solo bez tego time ringa i utani hur jakbys go zabil to by bylo jeszcze fajniej ale wiesz i tak big Gratz mnie ostatnio GS przez głupote zabił na 23 lvl ale to szczegół :D
Croockers
30-06-2005, 23:20
BIG GZ dla Ciebie bro' :D:D
A jeszcze przedwczoraj miałe¶ 9lvl :P
ro¶nie nam nowy PA na Galanie ^^
Straznik Monopolowego
01-07-2005, 09:18
BIG GZ dla Ciebie bro' :D:D
A jeszcze przedwczoraj miałe¶ 9lvl :P
ro¶nie nam nowy PA na Galanie ^^
A widziales krasnludki??
TOPIC:bardzo ladny film gz
Croockers
01-07-2005, 13:29
A co do tego maj± krasnoludki ? :|
Good ;]
Gratulacje fajny film polecam ;]
Wiecej Filmów związanymi z gs'ami
Straznik Monopolowego
01-07-2005, 19:03
A co do tego maj± krasnoludki ? :|
poprostu niechce mi sie wezeyc zeby w 2 dni nabil 11 lvl
Maly Sokol
01-07-2005, 20:19
Calkiem nice ten mini huncik niezle skile jak na 20 lvl pozdro dla ciebie i wszystkich palkow na serwerach.
GORNIK WAŁBRZYCH RULES
Chcialem tylko powiedziec pare slow do czlowieka ktory nie wierzy ze w 2 dni zrobilem 11 leveli.Jak zauwazyles mam pacca i jestem pallem.W tombach na Ank robie dziennie 200k expa jak przytargam ze soba bolty, a ze nie jest to moja 1 postac to wiem co gdzie i jak.Jak chcesz to Ci moge w 3tygodnie zrobi 40lv master sorca.To by bylo na tyle. 8o
Astharot
09-07-2005, 01:06
Spox ja sam w 2 dni bez pacca zrobilem od 11 lvl ze skillami 64 \52 21 lvl i to nabilem w hg bralem ze soba 2 bp strzal a ze moj kolega trenil sobe w hg to bral moj loot i sie tp zosyawil go i dalaj trenil to tak jak mowie da sie zrobic spox!!
-=DanieL=-
09-07-2005, 01:31
poprostu niechce mi sie wezeyc zeby w 2 dni nabil 11 lvl
Jest możliwe nabić nawet 20leveli w jeden dzień. Zreszt± była już kiedy¶ o tym mowa w jakim¶ temacie.
co od skilli to m lvl niski:P [zeby nie bylo bez krytyki;)]
ale film extra-ja bym sie nie wybral, congratz!
Spox ja sam w 2 dni bez pacca zrobilem od 11 lvl ze skillami 64 \52 21 lvl i to nabilem w hg bralem ze soba 2 bp strzal a ze moj kolega trenil sobe w hg to bral moj loot i sie tp zosyawil go i dalaj trenil to tak jak mowie da sie zrobic spox!!
Ciekawe jak na hg brales 2bp strzal skoro tam sie wchodzi przez teleporta?
Straznik Monopolowego
09-07-2005, 13:08
Jest możliwe nabić nawet 20leveli w jeden dzień. Zreszt± była już kiedy¶ o tym mowa w jakim¶ temacie.
kk w takim razie czekam na film
Nirvana_boy
09-07-2005, 14:46
Ile zajmuje [w mb] ten filmik??
Ciekawe jak na hg brales 2bp strzal skoro tam sie wchodzi przez teleporta?
moze ktos mu pomogl albo wrzucil strzaly w teleport. Wiec zastanow sie co piszesz X(
Astharot
09-07-2005, 15:47
ale ty teraz ********les 20 lvli chyba nie wiesz co to jest wez sie puknij w czolo i powiedz kuku!! jak mozesz od 11 lvl zrobic 31 w 2 DNI pomysl co muwisz!!bo 10 lvl to ja rozumiem nawet 13 lvl to tak ale nie 20!!
Astharot
09-07-2005, 15:50
chyba se ciagnolem 2 bp strzal co ty widzisz tu za prblem zostawilem ten bp u kolegi ktury trenowal na rotach i jak potrzebowalem to sie wracalem i bralel strzalki i przy okazji zostawialem u niego loocik i co teraz powiesz ??
Astharot
09-07-2005, 15:52
aha i zeby wniesc bp do hg nalezy bo polozyc na teleport i ustac na teleport i wuwczas ten backpack teleportuje sie razem z toba ja tak zawsze robie ;p niekturzy klada backpack na tp i mysla ze sie nieda go przetelepotrowac hahah totalne lole ;p
Mandawiers
09-07-2005, 17:03
o czym w wogule mowicie...
ja nabilem w poltorej dnia 24lvl na new servie i niedziwie sie temu palkowi na 20lvlu bo i tak nie expil super szybko ...
ale ty teraz ********les 20 lvli chyba nie wiesz co to jest wez sie puknij w czolo i powiedz kuku!! jak mozesz od 11 lvl zrobic 31 w 2 DNI pomysl co muwisz!!bo 10 lvl to ja rozumiem nawet 13 lvl to tak ale nie 20!!
chyba se ciagnolem 2 bp strzal co ty widzisz tu za prblem zostawilem ten bp u kolegi ktury trenowal na rotach i jak potrzebowalem to sie wracalem i bralel strzalki i przy okazji zostawialem u niego loocik i co teraz powiesz ??
aha i zeby wniesc bp do hg nalezy bo polozyc na teleport i ustac na teleport i wuwczas ten backpack teleportuje sie razem z toba ja tak zawsze robie ;p niekturzy klada backpack na tp i mysla ze sie nieda go przetelepotrowac hahah totalne lole ;p
fajnie sobie nabiles posty do tego jest obcja edytuj X(
aha na 28 lv potrzeba 295 200expa od 8 - do 28 jest 20 lv a ja znam tombe gdze idze 40 k expa na godzine wystarczy??Wiec pan Daniel ma racje
W takim razie pszepraszam nie widzialem ze sie tak da :p
Jak ktos duzo gra i potrafi to od 9 do 20 niejest problem -.- ja z kolegom gramy na nebuli od 3 dni ja mam 22lv on ma 18lv i od zera stara postacia moglem wyciagnac do 60kexpa na godzine w orc fortress wiec jakie wy tu problemy widzicie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.