Pokaż pełną wersje : Demon Skeleton(gdzie i jak)
Petersaber
22-03-2004, 10:13
ktos moze mi pomoc?
chcialbym wiedziec z jakim levelem i wyposazeniem isc
na Demon Skeletona. no i oczywiscie gdzie on jest(najlepiej single spawn)
prosze, pomozcie!
Jesli grasz ryczerzem mozesz sprobowac z dwurecznej broni przy skilach 75/75. Strata uhow 2-3.
Mozesz rowniez walic z hmm.
A jesli grasz paladynem sprawa jest prosta uciekasz i strzelasz.
ds spotkasz fibula,poh,hellgate,
Gram palem i radziłbym ci wziąści ze sobą kusze na skilach 70+/60+ i około 25 lv to se dasz rade uciekasz i naparzasz.Jeśli grasz knightem sprawa jest troche trudniejsza poniewaz ds mają duży atak i mogą boleśnie zranić tak wiec najlepiej wziąsc jakiś dobry miecz(jednoręczny)i oczywiscie tarcze typu(v-shield,c-shield itp.powyżej def:32) i skilach powyzej 70+/70+z dobrym lv.No a magowie(sorcerer,druid) biorą pare sd czy explosion i naparzacie.Najlepiej mozesz spotkac ds w ghost land oraz hellgate.
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn
Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag
<na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k>
Dragon Revleed/lv12/secura/skills 45/36paladyn
ja na 10 lvly pallem dawalem rade dsowi bez straty hp ;] (fibula) :P
Alchemiko
22-03-2004, 19:40
Palladyn, Druid i Mag moga rzucic Invicible i z HMM'kow bic,
prosty i w miare ekonomiczny sposob,
przy duzej ilosci DS'ow i braku miejsca
np. na ucieczke i walke na dystans.
No i jest to sposob bardzo bezpieczny, bo DS nas nie zaatakuje (jezeli my go nie zaatakujemy bronia konwencjonalna)
Jezeli chodzi o Single-spawn, to w w zgorzu Hunterka, na polnoc od AB / Na Wschod od Carlin.
Palek na niskim lewelu musi uwazac w cisnych miejscach np: ds kolo ab tam jest ciasno 2 strzaly i mozna latwo zobaczyc: you are dead X(
Ja dawalem rade ds na 15 lvl ale najpierw mi musial 42 palek pokazac droge zebym nie natrafil na gs na pohu :) i tam expilem troche czasu pozniej juz sam wybieralem sie wybieralem jak mi dorge pokazal .....
Zanim ktokolwiek udzieli odpowiedzi, powinien zapytać go jaka postacia on gra.
Każdy się udziela a on nawet nie powiedzial czy jest palem, kajtkiem, magiem...
Bezsensowne wydaje mi sie udzielanie rady kiedy nie znasz całej sytuacji.
Jak można mu powiedzieć jaki lvl skoro palek może duzo wczesniej od kajtka... wogole... nie widzialem kajtka chodzacego huntowac na DSy.
Cienki loot, a w cholere mocno bija.
Juz jak masz zamiar bic cos co daje calkiem sporo expa to lepiej pomysl nad Dwarfami Guardami...
20lvl, 50 skilla i jedziesz pomaly w kopalni z soldierami i guardami... Potem nizej na same guardy.
Dzisiaj byłem z kumplem (21lvl palek) na DS'ie włazimy ja miałem blokować a DS rzucił się na palka wyszedł ledwo co z 10 życiami ja straciłem z 100. Wyszedłem palek niechcący blokuje mi droge i wpadam zno do DS'a na full ataku wychodze w ostatniej chwili z 40 życiami.
ds wystempujom na poh'u, w hg i w podziemiach edron
Oryginalnie dodany przez Robol
ds wystempujom na poh'u, w hg i w podziemiach edron
Robol aleś ty mądry a wiesz że DS'a można spotkać też na Hills jaki i na Daramie :D :P
Jak jestes socem lub driudem (w ostatecznosci palkiem)
i masz 15 mlvl wystarczy kupic niewidzialnosc i zabijac
ds i zabijac go z hmm lub explosion :]
Adrian007
28-03-2004, 18:59
A czy knightem 20 lvl skills 50/49 najwyżej jeszcze z kims dalbym rade?I jaką axe mógłybym wziąść?
A czy knightem 20 lvl skills 50/49 najwyżej jeszcze z kims dalbym rade?I jaką axe mógłybym wziąść? NIe mialbys najmniejszej szansy
ds t nie potwor dal knighta tak samo jak gs wali bardzo mocno i owszem mozesz go zabic ale pojdzie bp uh :P a pojedynczy resp ds jest kolo Ab tak gdzie sa cyce wchodzisz i biegasz kolo trumny on cie nie dogoni a ty go z latwoscia zaibjesz :P
Adrian007
28-03-2004, 19:18
dzieki ale czy isc tam sam czy z kims a bp uh raczej wziąśc nie??
Adrian007
30-03-2004, 21:26
a na jakmim lvl druid może iść na dsy i gdzie??
Karol ll
30-03-2004, 21:35
@Adrian007
Nie bierz całego bp uh. Weź kilka sztuk.
Co do lokacji DS przeczytaj sobie post Fanfiego.
Możesz iść i na 8 levelu, jeżeli znasz bezpieczne miejsce. Jednak jest to niezwykle nieopłacalne, koszty raczej się nie zwrócą, a przecież niskie levele Druidzi nie żygają, za przeproszeniem, kasą.
Jak już mówiłem możesz iść nawet 10 lvl i 15 mlvl i kupujesz niewidzialność!!
Z takim lvl mozesz isc na goblin hills, tam spotkasz cyce,
możesz sie natknąć na huntera, a na takim wzgórzu z dużym domkiem jest wejście do 1 ds. Z takim lvl możesz tam iść.
Termbest_pol
07-04-2004, 07:16
HMM i juz musisz tylko 1 raz zejsc w pewnym mijscu na gorze tam miedzy kaz a ab i on w ciebie raz walnie jak przezyjesz to bedzie juz latwo :D
Wujek eustachy
07-04-2004, 15:51
No więc, ja znam dobre miejsce do bicia, a mianowicie cmentarzyk na południe od poh. jest tam respawn dwóch dsów oraz dużej ilości ghuli i szkieletów. Jest tam całkiem łatwo uciekać, tylko trzeba uważać aby nie nabić się na gsa.
konradek
08-04-2004, 17:11
jezeli chcesz isc na dsa juz muwie gdzie sa:
jak idziesz do ab w tych skalach trzeba przejsc dluga droge przez cyklopy
hellgate ale nie polecam bo wyjsc mozesz ale nie zywy
plaints of harvoc (poh)ds,gule itp aha jak spotkasz gula nie idz w prawo bo tam potrafia byc 2 smoki uwarzj gdzie leziesz!!i uwarzaj na gs hole!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.