Pokaż pełną wersje : Summon
Witam wszystkich użytkowników tegóżto forum. Bawiąc sie swoim sorkiem przywołałem DS'a (dla niekapujących Demon Skeleton). I naszedł mnie dylemat. Jak wiadomo DS nie widzi osób które żucą czar "Invisivle". Więc jeśli zatakuje innego gracza który będzie miał włączoną "niewidke" DS też Go zatakuje?? I czy DMG summona zależy od mojego Magic levela?
Edit:
Wiem że instniał już taki temat, ale nic z niego sie nie dowiedziałem na temat który mnie interesuje (patrz up)
moge ci odpowiedziec tylko tyle ze twoj mlvl nie ma znaczenia co do sily summona a z niewidka nie wime jak jest wiec nie mowie.
Nie zaatakuje on niewidzialnego gracza. W tym wypadku musiałbyś użyć czaru Cancel Invisibility, dopiero potem zaatakować.
re: DOWN
A po cholere napisałeś tego posta skoro Ja i Evilus odpowiedzieliśmy na pytania? Kopiowanie czyichś odpowiedzi to nie problem.
Stefan12341
02-07-2005, 09:19
1. Sila summona nie jest zalezna od twojego m lvl, tak to 15 Z 50 mlvl summonowaly se raty-wymiatacze xP
2. DS nie zatakuje niewidzialnego przeciwnika. Mozesz najwyzej uzyc na nim czaru Cancel Insivity (czy jak to sie tam pisze nie pamietam wiec nie po twarzy xD)
i to tyle xP
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.