Pokaż pełną wersje : Dokarmianie Pająków
Zygfryd_Von_Jungingen
01-07-2005, 21:27
Dawno dawno temu...... jakieś 30 minut przed napisaniem tego posta.... Na Serwerze Morgana Pewien miłośnik przyrody Miodeczek de'Tego postanowił dokarmić biedne pajączki A działo się to tak: www.frstreet.republika.pl/miodzio.rec
http://rapidshare.de/files/2735914/miodzio.rec.html <--link Administratora forum
PharadoX
01-07-2005, 22:14
Zmień server inaczej niezobaczymy jak gościu karmi głodne pajączki :(
@Down
Wiesz co? Jestem lekrzem z wykształceniem minusowym i sądze że masz keyloggery zamiast mózgu , wszedzie widzisz keyloggery bo zapchały ci głowe X(
@Edit
Thank You p.l :p
miodeczek
01-07-2005, 22:28
ty jestes Keylogger lol
8ukmacher
01-07-2005, 22:36
:p :p Keylogger?
takich oszolomow jak ty powinni banowac jak chcesz sobi ponabijac posty cieciu to lepiej wypad stad !!
a tak na raz nastepny staraj sie umieszczac na rapidshare bo takie debile sa juz przewrazliwione :)
http://rapidshare.de/files/2735914/miodzio.rec.html
No no Pajączki napewno się najadły lubie takie filmiki pod warunkiem że niejestem ofiarą takiego pajączka :)
Filmik fajny GZ
Keylogger?
Niedługo na świecie będą chodzić tylko zombie i mowić "Keeeeeylogeeeeer"
A ocaleją nieliczni użytkownicy forum tibia.pl ;)
Marcin of shadow
01-07-2005, 23:09
Nie bron boze tego nie sciagajcie tego to keylogger zhakowal mi moja 207 levelowa postac Bubble sie nazywala o nieeeeeeeee
@Feli90
Wiesz co najlepiej nic nie sciagaj bo teraz kazdy to keyloggery daje. Boze co za ludzie sa na tym swiecie
Pan Paczek of Dandowka
01-07-2005, 23:43
Za***isty filmik :D:D:D
Oooooooooo jeden się pojawił co lurować potrafi :]
To było cos!!Hehe mały plusik xD
PS:09:26 Miodeczek de'tego: zaraz bede biegl z ptasznikiem<--to było dobre :evul:.Następnym razem pokazuj jak kramisz ptaszniki :evul:
Zygfryd_Von_Jungingen
02-07-2005, 08:47
EEEE...... taki mały komentarz do filmu ;p ja tamtego jednego tylko pod most zaciągnąłem a nie lurowałem jak głowny bochater ;p poszedl sobie to go przyprowadziłem....... boże...... ale ja na idiote wyszedłem ;p :baby:
fajny film jak nie jestes pokarmem takiego pajaczka :D
Rialanhind
02-07-2005, 10:47
Spoko film tylko szkoda ze 3 gsy ja zabilem, 2 kolo venore i trzeci przy dwarf bridge :)
BTW- nie wiedzialem ze to twoje :P
bael hael
02-07-2005, 10:47
jak ja nienawidze lurerow juz padlem ze 2 razy przez lurnietego gsa...
juz lootezry sa lepsi od lurerow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.