PDA

Pokaż pełn± wersje : Troll mountains

Lord Muminek
22-03-2004, 18:55
Chce sie wybrac do Troll Mountains niedaleko Thais. Powiedzcie mi:
1. jaki jest tam resp trolli
2. czy jest tam cos innego niz trolle
3. czy knight na 8 lvlu moze tam isc sam (na trolle napewno ale jakby byly inne stforki)

PLZ o szybk± odpowiedz.

SkiLo
22-03-2004, 20:03
Oryginalnie dodany przez Lord Muminek
Chce sie wybrac do Troll Mountains niedaleko Thais. Powiedzcie mi:
1. jaki jest tam resp trolli
2. czy jest tam cos innego niz trolle
3. czy knight na 8 lvlu moze tam isc sam (na trolle napewno ale jakby byly inne stforki)

PLZ o szybk± odpowiedz.

0. zaopatrz sie w szpadel i line
01.przewaznie jaskinie sa poblokowane skrzyniami itp przez jakis idiotow
ad 1. resp niezly,oprocz troli spotkasz tam orc-i, a jak po zejsiu w dol pojdziesz na prawa zamiast na lewo to spotkasz orc warriory scorpiony roty i slimy
2. j.w.
3. zalezy jakie skille, lepiej idz na lewo po zejsciu w dol - tam sa tylko trolle i orcki (chyba 2 respy)

Kubakapica
22-03-2004, 20:17
Ja jeszcze dodam, że jest jeden szkielet. ZejdĽ praw± dziur± idziesz idziesz w góre, prawo, dół, prawo. zabijasz warriora (albo zwiewasz :p) idziesz w dół (będ± 2 lub 3 orki) potem skręcasz w lewo, mijasz droge w dół (z niej wychodzi szczur) i wchodzisz do komnaty z rootami. Idziesz w lewy górny róg, wchodzisz w dziurę i tam 4 rooty i jeden szkielet. Co do skili to ja rycerzem na ósmym levelu zabijalem trole i orci. potem na 9 podbalalem warriora i uciekalem az nie pojawilo sie exp a teraz na 10 ze skilami (35/30) long swordem, dw. shieldem i Scale Armor zabijam wszystko bez problemu. I jedna rada: zawsze na takich levelach (8,9,10) miej jaki¶ run typu fire field (okole 50 gp, 3 strzaly) na wypadek gdyby sytuacja wymkneła się z pod kontroli... :)
I jak powiedział SkiLo łotpatka i lina zawsze. Miłych łowów i expowania :)

SkiLo
22-03-2004, 23:44
dodam jeszcze tylko abys uwazal na scorpiony. kumpel na 12 lvl zginal przez takiego.Zreszat duzo osob na niskich lvl ginie od ukaszenia.

Renihali
25-03-2004, 17:21
Tam sie chodzi an kazdym levelu !! 8)

egg
25-03-2004, 17:52
O tak... 100+ i można smigać tam spokojnie :))
Czy może lepiej ze sob± uhy toczyć?

W woli przypomnienia, to jest to na South - East od thais?

Eustachy
25-03-2004, 18:25
potfforki: trole, orki, orki warriory, skorpy, roty, szkielety, raty, szlamy
If don't have exana pox, weĽ uhy

Villen
25-03-2004, 20:22
Fajna rada "wez uhy" lol gratz jak na 8 bedziesz mial 4 mag lv...

Solak
25-03-2004, 21:05
Wow ! Jacy wy jeste¶ćie dobĽija zawsze balem sie chodzic sam na trole ,raz bylem tylko z kolega,50 palladynem,a i tak uhy szly jak cieple bułeczki

matecki
25-03-2004, 21:24
WOW ... zawsze marzyłem żeby huntować trolle :(( ale s± za mocne ... za dużo sdków i uhów mi idzie :((

Na trolach można fajnie popekować :D:D (małe bezbronne rycerzyki :D )