Pokaż pełną wersje : Stroje Pacc
MAm sprawe do kogoś kto robi ładne grafiki,kto zrobiłby mi stroje Pacc i powiedział jak sie je wkleja itp. oczywiście bez keyloggerów....plz o szybką odpowiedz
sknerus22
01-07-2005, 22:57
POSZUKAJ!! topic do zamnkiecia
Jeżeli chgcesz podnienić strje FACCa strojami PACCa to odradzam.Ślimaczek zrobił coś takiego i kiedy tego używałem wiele innych sprajtów zaczeło się walić. Kup pan PACCa.
Zgadzam sie z poprzednikiem - pacc rox, kiedys probowalem podmienic grafe, ale skoczylo sie na przeinstalce tibii i utracie mapek (zapomnialem zapisac) :P
Topic do zamkniecia, i na prawde jest taka magiczna opcja SZUKAJ. Sprobuj! To nie boli.
Kupuje sie PACC i sie ma stroje !!
slimaczek
17-07-2005, 09:21
Eh, jest juz taki topic facc->pacc, tam wszystko wytłumaczyłem jak to robić, ale cóż skopiuje z tamtego topica:
Cóż, muszę was oświecić: Wersja 1.1 dobrze rozpakowywuje i pakuje, ale rozpakowywuje pliki tak że na każdym jest kropka przez co źle to wygląda. A jeszcze mam 1.3 betę, która dobrze pakuje i wypakowuje, ale za to nie rozpakowywuje pustych plików, więc najpierw trzeba rozpakować obiema wersjami, a później skopiować pliki z 1.1 do 1.3 żeby mieć dobrze rozpakowane i puste pliki. No i później to spakować wersją 1.1. Dziwnie to wytłumaczyłem no ale cóz nie chce mi sie robic instrukcji idiot friendly ze screenami ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.