Pokaż pełną wersje : Jaki macie lvl na nowym serwie?
jaki macie lvl na nowym serwie?Ja mam 8 sorki ze nie podam nicku ale jesli ktos chce podac nizej to nie zabraniam...:)
U$3r
A Edit taki ze mam 8 lvl palek :D
Ja mam lvl 0 bo nie gram ale jestem pelen uznania dla tych kolesi ktorzy maja juz 35lvl. Ja po 3 miechach gry mam 30. Ja napewno nie jestem zdolny grac 20 godzin dziennie bez przerwy expujac... Ciekaw jestem czy jakis Polak gra tyle. Jak tak to niech w tym temacie szybko to zapisze.
Wielu znam Polaków, którzy nie znają innego świata poza Tibią. To jest wielka głupota i ograniczenie tych ludzi. Bah bah bah 50 lvl w 2 tygodnie. I co z tego...?
Ja mam narazie 2 lvl, bo gralem tylko przez pierwszy dzien od postawienia Titani i skonczyl mi sie pacc :/
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
<ciach>..... Bah bah bah 50 lvl w 2 tygodnie....
Nemi , czy to nie mowa czasem o Gottarze? :D :P
Franklin
24-03-2004, 21:17
W 2 tygodnie??...
Ja w 2 miesiące tyle mam, ale tamci to muszą naparzać. Nie rozumiem troche tego, przecioerz tu chodzi o dobrą zabawę, nie?? :)
nie rozumiem jak mozna tyle grac ale z drugiej streony wyobrazacie sobie - sam w venore, tyyyyyyyyyyyyyyyyle expa, nikt nie konkuruje z toba. kilka dni takiej sielanki i czlowiekuuuuuuuuu inaczej sie czujesz i lv tez jest spoko.
Ja mam zamiar dopiero założyć chara na valori lub hibernie...tylko nei wiem jakiego voxa wziaść czy mag,pala,knighta...
Nowe swiaty sa okupowane przez pg.Pewnie na niektorych postaciach siedzi kilka roznych osob przez 24g/h tylko po to zeby uzyskac przewage nad innymi a na koniec bedzie z tego wielka wojna.Starsze swiaty sa lepsze(imo) bo maja juz uksztaltowana strukture i "arystokracje".Wbrew pozorom duza licza high leveli stabilizuje swiat i sprawia ze jest bezpieczniej(o ile jest miedzy nimi rownowaga)
snakebite
26-03-2004, 17:33
Ja mam 7 lvl ale nie gralem dużo, dzisiaj zacząłem 8) To ze ktoś gra tak dużo to tylko jego ambicje, ja mam ambicje i pier*** policje..oo sorka zły tekst :D ja mam ambicje i staram sie szybko lvlki zdobywac:)
A ja mam na nowym servie level 0, bo nie gram na nim tylko dalej na Valorii :)
Mister Knight
27-03-2004, 16:04
Oryginalnie dodany przez behi
Ja mam lvl 0 bo nie gram ale jestem pelen uznania dla tych kolesi ktorzy maja juz 35lvl. Ja po 3 miechach gry mam 30. Ja napewno nie jestem zdolny grac 20 godzin dziennie bez przerwy expujac... Ciekaw jestem czy jakis Polak gra tyle. Jak tak to niech w tym temacie szybko to zapisze.
Hehe granie 20 godzin dziennie to chyba jest dopiero wyczyn :] Ja gram z przerwami 3 miesiące i mam prawie 30 lvl ale nie na nowym servie.
Hyh powiem wam coś w tajemnicy ponoć(ale nie jestem tego w 100% pewien) 2 ownerem Hastoriona(najlepszy gracz na Titani) jest polakiem a pierwszy szwedem. :D
Ale ciiiiii :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.