zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Drogie Modki

Montiee
22-03-2004, 21:29
Czy nie możecie do jasnej ciasnej pilnować tego by jakieś nooby z kompleksami nie wciskaly keylogerów???
Np mozecie banowac.... PLZ... Ja nie daje sie nabrac... Mam doswiadczenie... Ale po co narazac innych.... Zrobcie cos z tym!!!! X(

<EDIT by Dr. Omader> A to było w następnym poście którego skasowałem z racji double postu:
Prosze o wyrazenie swojej opinii....
Chyba ze macie cykora przeciwstawic sie Wielkim Wlodkom to znaczy Modkom :D

A ja prosze używać opcji edytuj. A co do tematu to staramy się spełniać jak najlepiej nasze zadanie. Czasem jakiś pacan da Keyloggera ale jak tylko zostanie to wykryte to dostaje bana a temat ulega kasacji.

Apeluje o ostrożność gdyż widze że ludzie tutaj podchwycili motyw z WoT i własnie takie wałki prubują robić.
Jeśli nie masz anty virta to nie ściagaj niczego dopóki nikt nie napisze że to jest fajne albo że to jest złe.

sesaj
22-03-2004, 22:22
Moim zdaniem dobrze wypelniaja swoje zadanie...jak narazie:P
A co do tych keylogerow, to jak jakis mod zobaczy ze ktos umiescil tego programa to go usowaja of cos, ale tesh nie da sie tego usunac zaraz po dodaniu tego przez tego (cenzura)

A tak na przyszlosc to uzywaj przycisku EDIT (prawy gorny rog postu) :)

Dan the Automator
23-03-2004, 14:05
Blablabla, tego pana juz banowałem 2 razy (co keyloggera podsyła), jak sie pojawi admin, bedzie ban na IP. A pozatym mod to też człowiek, zapewne kiedy pojawił sie kolejny post tamtego idioty, to byłem w szkole. I łatwo jest Ci oceniać, bo nawet nie zdajesz sobie sprawy, ze to jest NAPRAWDE cięzka praca :]

Majen
23-03-2004, 17:02
Jak na ludzi to modkowie nieźle dbają o forum.

Na forum jest 1500 użytkowników[odliczając konta nieaktywne, zrobione by łamać zasady itd.] więc jak 10 modków może zapanować nad taką MASĄ, a zresztą nawet ty nie siedzisz na forum 24H na dobe 7 dnie wtygodniu więc nie wiem czemu się czepiasz modków, to też ludzie, więc jeżeli chciałeś powiedzieć co o ich pracy sądzisz to KLIKNIJ TU (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=4301&boardid=4&styleid=1&sid=22bc7b2cac5d23d955649ea2b60aefad)

Hegemmon
23-03-2004, 17:22
poza melanżowaniem, alkoholizmem, nadmiernemu spożywaniu wielu środków farmakologicznych w efekcie czego gadają coś o niebieskich słoniach i białych myszkach raczej trudno im coś zarzucić... no zapomiałem że coniektóxi nadurzywają też takich nowych używkach typu różne fora dyskusyjne, Tibia itp :P

egg
25-03-2004, 22:31
Hehs... modek tu, modek tam...
znikające posty, choć ze fshystkich sił staram siem pisac popafnom polshczyzom... no i przede wszystkim na temat.

Ilu z Was (użytkowników forum) miało zmienioną sygnaturkę? :P (ya know what i mean m8s, BIG RED FAT sign like the one down there :D)

Magus
26-03-2004, 00:45
Oryginalnie dodany przez Hegemmon
poza melanżowaniem, alkoholizmem, nadmiernemu spożywaniu wielu środków farmakologicznych
Hmmm, Hegemonq (moge tak mowic/pisac?) skad Ty wiesz jak ja weekend spedzam > ;).

Gremlin
26-03-2004, 03:31
Oryginalnie dodany przez Magus
Hmmm, Hegemonq (moge tak mowic/pisac?) skad Ty wiesz jak ja weekend spedzam > ;).

To nie o tobie, on po prostu wie ze ja mam teraz 2 tygodnie wolnego :)

Bofedojo
26-03-2004, 14:44
Wedlug mnie pracuja dobrze i tak wlasnie zaznaczylem. Nie zaznaczylem Nie mozna im niczego zarzucic poniewaz popelniaja male bledy. Ogolnie modki sa spx. Wedlug mnie powinno byc jeszcze 2 modkow Hegemmon i marred (o ile by tego chcieli). No i wreszcie cos zrobiliscie z zachowaniem Jediego... Mysle ze jestescie troche za malo poblazliwii. Mysle ze ciezko pracujecie i my powinnismy ta prace szanowac, a nie zwiekszac ja. Co do keyloggerow i trojanow to tego sie nie da ominac... co z tego ze dostanie bana i tak bedzie to robil... dostanie bana na IP ale najgorzej jak pisze w kawiarence... Jedyna kara dla nich to jest chyba to ze nikt ich nie lubi i ze sa je(cenzura) hamami.

Gimlos
26-03-2004, 16:01
@up
sporo userow na to zasluguje, ale ilosc miejsc jest ograniczona;) mysle ze nowi modkowie beda dopiero pod wakacje, chyba ze wczesniej przestaniemy sobie radzic;)

Raynold
26-03-2004, 22:13
@Bofedojo:
1. Przecież Jedi jest zbanowany na jakiś czas, bo już przegiął.
2. Z tymi trojanami i innymi paskudztwami to już jest w jakiś sposób rozwiązane, zobaczymy, jak to się sprawdzi. Sami zobaczycie. :)
3. Ja bym dorzucił Sepiroth'a (nie jestem pewien, czy dobrze napisałem) jeśli oczywiście sam będzie chętny na coś takiego... Ale nie teraz czas na takie dyskusje...
Topic: Tak, racja. Czasami jeszcze popełniamy błędy, często nie reagujemy wystarczająco szybko, z ludzkiej natury wynika to, że jeden mod "ocenia" posty bardziej liberalnie, inny mniej itd... Ale cieszy mnie fakt, że często userzy przesyłają pw do Moderatorów, jeśli sami zauważą jakieś błędy, które trzeba poprawić. Bardzo dobrze w tej roli sprawdza się również IRC.

Eustachy
27-03-2004, 07:58
Modki w pełni wypełniają swoją prace, czasami są zmuszeni do dania upomninia lub bana, taka właśnie jest ich rola :P