PDA

Pokaż pełną wersje : Guardy

Sill
02-07-2005, 10:14
Cze jestem wojem na 25 lvl i skilach 70/70 w axe i czy dam rade bic gardy
z c-setem c-shield i f-axe d-lance

Elder Druid of Celesta
02-07-2005, 10:21
Dla tekigo knighta to taki gouadzik to pesteczka z takim eq!Mogom ci troche odejmowac wienc lepiej wez uhy!Lepiej wal z F-axe poniewaz bedom ci mniej odejmowac i ci mniej uhow zejdzie :)

PS.Jestesm 2!

shymchuck
02-07-2005, 10:27
Dla tekigo knighta to taki gouadzik to pesteczka z takim eq!Mogom ci troche odejmowac wienc lepiej wez uhy!Lepiej wal z F-axe poniewaz bedom ci mniej odejmowac i ci mniej uhow zejdzie :)

PS.Jestesm 2!
Za małe skille na 1-ręczną broń. Weź d lance no i uhy oczywiście ale ja polecałbym jeszcze poczekać z guardami. Albo idź nabij troche lvl na cyckach albo potreń skille na 80 i wtedy na guardy leć bo na skilach 70 to jednak bedom Cie troche lały.

Yanardana
02-07-2005, 10:56
Ja se z guardami radzilem na 19lvl se skillami 62/62 z fire swirdem noble armorem warrior helmetem i dragon shieldem

B_O_B_E_K
02-07-2005, 10:56
jak juz tak bardzo na guardy chcesz to nabij skile chociaz do 75/75

Prawo Kruka
02-07-2005, 12:59

PS.Jestesm 2!

Proszę. Nie podawaj więcej przykładów na upośledzenie polskiej klasy robotniczej ;( ... Tak się huntuje na 'gouadzikah'...

Na pojedyncze guardy wybieraj sie ze skillami 70, z k-setem i zawsze miej przy sobie uh... Na expienie na nich skille 80 i do 4,3 kopalni na ostatni poziom i heja (40+lvl)...

Margarius
02-07-2005, 13:02
Cze jestem wojem na 25 lvl i skilach 70/70 w axe i czy dam rade bic gardy
z c-setem c-shield i f-axe d-lance

Nie ! Musisz mieć ok. 2 bp uh jak chcerz troche pozabijać B)

Masel
02-07-2005, 13:22
Ludzie!
logiczne że na guardach sie zużywa uhy i nawet najlepsi muszą sie uhnąć od czasu do czasu więc nie pieprzyć że musi wziąć 2 bp uhów bo to oczywiste i nie dwa bp tylko koło 5 jeżeli chce sobie troszke pohuncić....

wracając do tematu to raczej nie będzie to zbyt opłacalne, lepiej idz na cyce albo doskiluj chociaż do 75/75 i kup troszke lepsze eq(niekonieczne ale przydałoby sie;])

Boximus
02-07-2005, 13:33
Ja mam17lvl skillsy 41/31 (postac mam od kolegi a tamten broad swordem walil... trenie defa) i guardy dla mnie sa dobre. Sporo mi zabieraja, ale jak sie postaram to potrafie dwa na raz zabic... :P >>>CELESTA ROX!<<< (patrzcie na mój opis)

Masel
02-07-2005, 13:43
@up
po pierwsze chyba mówisz o mino guardach które zdają mi sie ciut słabsze a po drugie to jakie masz eq? demon seta czy lepsze? człowieku przy niezłym eq przy skilach 60/60 czasem na jednego uh schodzi a ty rozwalsza dwa na raz przy takich skilach? weź tu nie ******* głupot bo aż mnie nerwa bierze!:[

Marcin of shadow
02-07-2005, 13:46
@Boximus
Dobry kawal ale sie usmialem hahahaha z takim levlem i skillami to mozesz bic co najwyzej rat guard ale lol Humor mi poprawiles dzieki.

Ps: moze bys i zabil gdybys mial eq taki jak bubble i z 10 bp uh ale lol

Be happy :)
02-07-2005, 13:46
Ja mam17lvl skillsy 41/31 (postac mam od kolegi a tamten broad swordem walil... trenie defa) i guardy dla mnie sa dobre. Sporo mi zabieraja, ale jak sie postaram to potrafie dwa na raz zabic... :P >>>CELESTA ROX!<<< (patrzcie na mój opis)

Omg

Chciałbym to zobaczyć 8o

MS_nake
02-07-2005, 13:52
Ludzie !! o jakich wy skillach mowicie !! 80 skille nabijac specjalnie na guardy .. z takimi skillami mozna spokojnie gsy bić . no moze nie bić ale na nie chodzić tj. bloczyć

Masel
02-07-2005, 14:02
Ludzie !! o jakich wy skillach mowicie !! 80 skille nabijac specjalnie na guardy .. z takimi skillami mozna spokojnie gsy bić .

buahahaha
gsy knightem... LOL
weź człowieku.... jak nie wiesz to nie ******* głupot bo przez takich jak ty to forum uchodzi za noobowskie.... ja też nie jestem jakiś pro, elo i wogóle ale troszke pojęcia mam o tej grze bo troche już w nią gram i wież mi że dopiero jak się nabije skile po 80 można huncić na guardach bez większych strat w uhach..... owszem można iść na skilach po 60, kto ci broni i będziesz zabijał guardy jednak stracisz bp uhów na 20 guardów albo mniej a wyniesiesz przy szczęściu 700gp w loocie.... na skilach 70/70 owszem będziesz ładnie ciorał guardy jednak będziesz miał mizerny zysk a przecież chodzi o to żeby było fajnie, ale i przy okazji żeby coś zarobić żeby było można kupić lepszą zbroje itp

PharadoX
02-07-2005, 14:02
Edit : @Up Up
To powiedz mi w jaki sposób ... może z GS'em ( Giant Sword ) uhając się co 2 hity + zadając mu 50-150 dmg. Czyli 6-10 uh na GS'a ( Giant Spidera ) ... to już lepiej zainwestować w hmmy ( taniej wyjdzie i bezpieczniej )

shymchuck
02-07-2005, 15:37
Ludzie !! o jakich wy skillach mowicie !! 80 skille nabijac specjalnie na guardy .. z takimi skillami mozna spokojnie gsy bić .

Niezły koleś, iść knightem na gsy hehe. Powiem Ci bo chyba nie wiesz : Knightem sie gsy BLOKUJE a nie soluje :)
Co do tematu to się już wypowiadałem a ten koleś co niby na 17 lvlu bierze 2 guardy naraz to jakieś dziecko pewnie bo pisze głupoty. Albo lubi robić z siebie pośmiewisko :P

Bradwen Hellscream
02-07-2005, 16:20
ja wam powiem tak : P dwarf guard to nadzwyczaj wredne stworzenie : <

ja na ~70 lvlu , 82 skillu , eq gs , dsm , c-legi , rh trace bp uh na jakies 30-40k expa ( expujac z bronia dwureczna ) i zawsze staram sie bic z jednym naraz wiec za teksty typu "ze skillami 60/60 mozna spokojnie bic guardy" powinno sie wieszac ...

Sill
02-07-2005, 21:53
Thx za odpowidzie jednak dobiej lvl 35 i skile 75 i wtedy sprobuje bic
guarsy

bael hael
03-07-2005, 19:40
Koleś rzeczywiście dogioł z takimi skilami i taki lew na guardy, a tak pozatym to jednak guardy zostawie sobie do momentu aż nabije skile po 75.

Madius
03-07-2005, 20:03

Przy tych skillach to się lepiej o guardach nie wypowiadaj.

Andrzej Mocny
03-07-2005, 22:38
W moim przypadku (knight 45lvl 83/83 <niedługo 84/84> eq : hmmm dobre) to z guardami różnie bywa. Hunce zawsze z dwuręczna więc uhy ida ... raz na 1bp uh zrobie 30k expa, raz 20k, czasem wyciagne 35k. Guardy raz leją mocno <świruja> a raz nie. Z lootem też bywa różnie ... raz zwraca mi sie 300gp za 1bp uhów raz 40 minut donosze lootbagi do kazz a potem 1,5h je sprzedaje :D. Jak już tutaj niektórzy wspomnieli na guardy wybrać sie z skillami + 75/75 i dobrym eq, lvl zależy od Ciebie ale raczej minimum 25 . Jak stwierdzisz, że dobrze Ci sie poluje to poluj dalej, jak źle no to po treń trochu - wkońcu to nie takie złe :P

Jeżeli o czymś zapomniałem to sry, ale miałem dłuuugggiii dzień :)
Dobranoc

Kubon
04-07-2005, 15:26
Ja mam17lvl skillsy 41/31 i guardy dla mnie sa dobre. Sporo mi zabieraja, ale jak sie postaram to potrafie dwa na raz zabic.

Aleś dał, jeżeli chodzi ci o dwarf guardy to jesteś lol, ale jeżeli chodzi o mino guard to ........... nic ( :P ).

@topic: powinienes dać radę, ale podskilluj trochę bo będziesz musiał wziąć kilka bp uhów na hunt.

Kujawaxx
04-07-2005, 15:47
sory ale co to znaczy >>JESTES LOL<< bo skrót LOL oznacza laughing out loud czyli w tlumaczeniu na polski śmiać się głośno (lub śmieję się głośno). Bądźcie ludzie poważni...

Marczio
04-07-2005, 15:49
Co do Boximusa to fajna prowokacja z twojej strony ale ja mowie n/c.

Guardy to nie jest najlepszy exp dla najta i sa lepsze miejsca dla niego niz guardy ktore bija mocno. Zrobisz skile 80 :) i bedzie lajt poki co radze ci zostawic ten interes

Burakou
04-07-2005, 15:53
sory ale co to znaczy >>JESTES LOL<< bo skrót LOL oznacza laughing out loud czyli w tlumaczeniu na polski śmiać się głośno (lub śmieję się głośno). Bądźcie ludzie poważni...
Słyszałem też, że LOL znaczy lots of laug, czyli dużo śmiechu. Sorki za offtopa;)

StecuPL
05-07-2005, 17:45
Majac skille 65/65 na okolo 30-35lvl pojedyncze guardy mozna spoko solowac na balance mode z BSem i Demon shieldem, c-setem, crusader h, p ammy..wtedy na 1 guarda schodzi od 20-150HP+... z tym ze odrazu zaznaczam POJEDYNCZE guardy.. z GSem schodzi (70-200HP).. mass hunt odpada no chyba ze ktos chce wydac sporo $$ na UH zeby zdobyc szybki exp ;)

Rumcajs :P
06-07-2005, 19:56
Więc to zależy od jaskini na jakiej masz zamiar expić jeśli to bedzie jeaskinia gdzie sa jeszcze guardy pomieszane z soldami to dasz radę ale jeśli bedziesz expił na samych guardach to radze ci podskilowac do 80/80 a i dopiero potem iść bo teraz to oczywiście będziesz je zabijał ale dużo uhów będzie ci schodzić ale jak ci nie żąl kasy.

Tasiu
06-07-2005, 20:02

Taaaa, jasne...

@topic: Poskiluj do 75/75 wez DL, kilka bp uhow i mozesz wyrzynac guardy

Acha, wbij jeszcze kilka lvl'i bedziesz mial wiecej hp

medivh
06-07-2005, 20:30
Ja se z guardami radzilem na 19lvl se skillami 62/62 z fire swirdem noble armorem warrior helmetem i dragon shieldem

Pasowalo by dodac ile (bp's?) uhow traciles :D Jak mi dasz 5 bp UH to zabije gsa knightem na 25 lvlu.. Nie kapuje po co piszesz takie bzdury. NIe podniecaj sie ze zabiles 1 guarda. Sprobuj poexpic na nich z takim levelem i takimi skillami

Sozemego
06-07-2005, 20:36
najlepiej to nabij skille 92~/90~ -.-

wtedy z jedno reczną bronią schodzi 1 bp uh na 6k oz loota.... albo lepiej nabij 100/100 to w ogole bedziesz na guardach wymiatal...

idz sobie kurna sprawdz, czy se poradzisz i czy ci sie zwroci, bedzie najlatwiej >.<

Tibiańczyk
06-07-2005, 20:46
Polecam dobić 80/80 i huntowac do zygania guardami. Z kasa nienajgorzej a exp leci szybko.

Trenei
06-07-2005, 20:46
ahahahahhahahahh ah hah hah ah hhahh ahah a nie moge ten gosciu jest po prostu śmieszny