Pokaż pełną wersje : Ekipa z hiberny
Siemka wie ktos moze gdzie grajom po przegranej wojnie z hiberny :
Risof de'riev
Przemlu
Kalnianczyk
Moons mage
Mutsumi-chan
Lifely sorcerer
jesli ktos wie prosze mi napsiac nicki i siwat z gury thx
Vanhelsen
02-07-2005, 12:29
Jeżeli chcesz coś z góry to najlepiej z górnej półki słownik ortograficzny, bo widać, że nie korzystasz....
Mam takie pytanie: na co ci te dane? Zapewne jesteś ich wielkim fanem (czyt: n00bem trującym 4 litery) i nie możesz się bez nich obejśc... bo gdyby to byli twoi przyjaciele, to na 1oo% by ci powiedzieli gdzie się przenieśli (a ty na 1oo% za nimi...)
Siemka wie ktos moze gdzie grajom po przegranej wojnie z hiberny :
Risof de'riev
Przemlu
Kalnianczyk
Moons mage
Mutsumi-chan
Lifely sorcerer
jesli ktos wie prosze mi napsiac nicki i siwat z gury thx
Kolorek ty Noobie!! Myslisz ze im dupska wylizesz jak sie dowiesz gdzie graja? :P
A zapomnilaem ze ty jestes Lechu Podpalacz!!! Kupiony za 1xxx zl zjechany i zdeletowany! ! ! !
Tiboszek
02-07-2005, 21:49
Jeżeli chcesz coś z góry to najlepiej z górnej półki słownik ortograficzny, bo widać, że nie korzystasz....
Mam takie pytanie: na co ci te dane? Zapewne jesteś ich wielkim fanem (czyt: n00bem trującym 4 litery) i nie możesz się bez nich obejśc... bo gdyby to byli twoi przyjaciele, to na 1oo% by ci powiedzieli gdzie się przenieśli (a ty na 1oo% za nimi...)
Hehe widze że koleś się uzależnił os Tibi.Nawet pisać nie umie :) (Oczywiście Kolorek) B) B)
Kolorek ty Noobie!! Myslisz ze im dupska wylizesz jak sie dowiesz gdzie graja? :P
A zapomnilaem ze ty jestes Lechu Podpalacz!!! Kupiony za 1xxx zl zjechany i zdeletowany! ! ! !
No wiesz zachowuj sie chopak sie tylko pyta , troche szacunku
@Up
Jak chceszwiedziec gdzie sie przeniesli trza bylo siezapytac o wiele wczesniej bo napewno to planowali skoro poszli w pare osob:)
C ya
A co do tej ekipy z hiberny dowiedzialbym sie tylko przeszedlem na iridie !! wiem jednak ze Przemlu przeszedl na nebule a reszte sie dowiem hyba przeszli na saphire BYE
przegrali kolejną wojne i chwilowo nigdzie nie grają czekają aż powstanie nowy serwer
Stefan12341
03-07-2005, 08:42
Zamknij ryj wiem ze jestem nobem bo zamienilem sie z dopalta za mojego 40 kanjta ze skilami 81/80 za leszka i zle zrobilem bo leszek po skonczeniu bana byl hakniety i poszedl sie ***a.. a ten stary owner co zaminil sie i mial dawerona moje knajta od razu nim padnol i jusz sprzedaje posatc na alegro nob ***an... Jesli nie wiesz co i jak bylo to nie udzielaj sie na ten temat !!!!!!!!!!
myslisz ze duzo z tego zrozumielismy?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.