Pokaż pełn± wersje : Dog's run
Jak sama nazwa wskazuje jest to wyscig psow. Miejsce do wyscigu znajduje sie na dachu depo w Venore, poznacie je po dwoch psach: Lightfoot i Dustrunner. Obsluga "sprzetow" nie jest trudna, ale mnie rozgryzienie tej gry bez zadnej pomocy zajelo troche czasu.
Aby grac trzeba sie zaznajomic z dwoma urzadzeniami:
-Przelacznik-sluzy do zamykania psow w boksach.
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/dogs/przelacznik.jpg
-Sygnalizacja- pochodnie sygnalizujace, ze ktorys z psow przekroczyl linie mety.
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/dogs/sygnalizacja.jpg
Psy nalezy zamknac w boksach, najlepiej aby 2 osoby wepchaly tam psy a trzecia zamknela boksy za pomoca dzwigni.
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/dogs/zamkniete.jpg
Teraz mozemy przystapic do zakladow, spisujemy je na scrollu lub czyms podobnym. Do trzymania zakladow najlepiej wybrac kogos zaufanego, ktory bedzie sedziowal cale zawody. Sedzia staje w specjalnym mijescu jak na screenie, a ludzie rzucaja mu kase.
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/dogs/zaklady.jpg
Uwalniamy psy, a one biegna raz do tylu, raz do przodu (maja troche slaba inteligencje). Wydaje mi sie ze reaguja na swoje imiona, wiec warto im kibicowac ;)
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/dogs/wyscig.jpg
W koncu jeden z psow staje na mecie, a na gorze zapala sie pochodnia.
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/dogs/wygrany.jpg
Zycze duzych wygranych!!! Tylko nie wpadnijcie w nalog hazardu!!!
Heliwurab
02-07-2005, 11:42
Poradnik OK, ale troche nie przydatny, chyba że komu¶ się nudzi ;) Tak więc: Lightfoot GOGOGO!!! :D (życzę dużych wygranych! )
Bardzo podba mi sie tematyka poradnika. Sam nigdy nie wiedzialem o co w tym chodzi :p Wszystko jest ladnie zaprezentowane i czytelne.
10/10
Poradnik OK, ale troche nie przydatny, chyba że komu¶ się nudzi ;) Tak więc: Lightfoot GOGOGO!!! :D (życzę dużych wygranych! )
No jak robisz runki, to zamiast afkowac bez sensu to mozna sie zabawic i do tego zarobic na kolejny bp blankow ;)
Dwimenor
02-07-2005, 11:56
Taa, te pieski rzeczywi¶cie s± nieco głupie. Ciekawe czy meat albo ham zachęciłyby je do szybszego biegu....
Btw, Już przeniosłem do poradników. ;)
LOL, fajny pomysł :p tylko mam pytanie: czy to do depo w venore??
Tede Maedhros
02-07-2005, 12:05
Chyba nie. Chociaż trochę podobna architektura
Dwimenor
02-07-2005, 12:09
Jakby¶cie nie zauważyli, to jest piętro nad Venorzańskim dp.
mukales al thato
02-07-2005, 12:19
ciekaw czy te piski to harty ? na zarcie sie pewnie rzuca...ciekawe kto szybszy :cup: mozna grac o jakies intemki:P :2handed:
Taa, te pieski rzeczywi¶cie s± nieco głupie. Ciekawe czy meat albo ham zachęciłyby je do szybszego biegu....
Moze sie wydawac, ze tak, podobnie jak z krzyczeniem ich imion ;) Niby wtedy ida do ciebie (lub do meata) ale nie zawsze :P
Dalem edita i sprawa juz wyjasniona. TAK VENORE :)
Dzięki... niezły poradnik
Zawsze się męczyłem, by rozgryĽć jak to się organizuje te zawody...
fajne tylko szkoda ze ja jestem w carlin a nie w venore :( ale chyba przejde do venore
Ciekawy poradnik, zastanawiam sie na jakiej zasadzie to dziala ze pieski begna do meata i jak je wolasz ;)
Bulbinek
03-07-2005, 21:04
No, całkiem niezłe, tez nie wiedziałem, na co s± tam te pieski i pochodnie. Jakby co, to mogę z kim¶ pograć na Guardii ;)(nick: Mag Guardii. Nie sugerować się sygnatur±, bo jest ona już nieaktualna ;)).
-=Elve The Hero=-
03-07-2005, 22:35
Dobry poradnik. Mi się podoba. Zawsze się zastanawiałem do czego służ± ta dĽwignie i te pieski :P
Bardzo dobry i fajny poradnik przyda si wielu hazardzistom czyli mi dzieki , duzo sie natrudziles ale warto bylo
behehe zabawne ale szczerze mowiac nigdy sie nie zastanawialem do czeg sluza te 2 psy na gorze depo. Brawo za pomysł :)
PS: Stawiajcie na LIghtfoota bo jest m±drzejszy ;)
Debiluhy
05-07-2005, 20:18
heh fajne jush lece do venore i obstawiam zaklady XD
Lukereibo
05-07-2005, 21:57
Uważam że CIPy powinny "zalegalizować" grę, to znaczy wrzucasz kasę do szafki i automat rozdziela...
-_- nie mistrz
06-07-2005, 19:59
Ja wiem jak sie gra w te gry pod venore. Tylko mam problem nie jestem w venore i nie bedzie obrazkow ;/
Jest pokoj z teleportami-wrestling. W tej grze trzeba pchac przeciwnika do teleportu. Kto wejdzie w teleport ten przegrywa.
Inny pokoj - jest dziura pomiedzy jednym podlozem a drugim-to jest miejsce do duelowania. Tam moga ze soba walczyc palki, sorce, druidzi.
I jest chyba jeszcze jeden pokoj tylko nie pamietam do czego on sluzy. To tyle. ;)
Black Warior
12-07-2005, 22:41
teraz to juz wiem do czego to wszystko służy
Hehe kto ci o tym powiedział albo jak to odkryłe¶??
Hehe kto ci o tym powiedział albo jak to odkryłe¶??
Sie gra, sie zna ;)
Pani Janina
17-07-2005, 15:00
poradnik spoko, ale nie dla mnie :] teraz nie pojde do venor ebo bede przegrywal kase B)
Kamlot De'Kapy
18-07-2005, 11:52
Btw, Już przeniosłem do poradników. ;)
Nie sadze, bo jakby za tym biegaly to by chyba potrafilyby meata zjesc :p
Fejkowiec
18-07-2005, 12:17
Buahah nareszcie ktos to opisal :) nigdy nie wiedzialem do czego sluza te pochodnie, psy i dziwgnie :D
Xan Arcanist
21-07-2005, 09:37
Chyba nigty nie widziałem dziwniejszego poradnika. Co nie znaczy że jest bez sensu, wręcz przeciwnie jest bardzo fajny i dokładny :)
Airam Naver
04-08-2005, 00:52
poradnik do dupy i po ***a komus potrzebny i wogule jak ci sie nudzi to nie zasmiecaj forum bo karzdy debil by sie kapnol po co jest dzwignia i ze sie pali osle
Darth Ryba
04-08-2005, 00:59
@UP
Wiesz kiektorzy (np.afkerzy) jak sie nudz± moga sie w takie cos pobawic. Dużo ludu mogło jeszcze o tym nie wiedziec. Ja naprzyklad o tym nie wiedziałem. I troche spokojniej!
poradnik do dupy i po ***a komus potrzebny i wogule jak ci sie nudzi to nie zasmiecaj forum bo karzdy debil by sie kapnol po co jest dzwignia i ze sie pali osle
Sztuka dla sztuki :P
Arek Lordzik
18-08-2006, 13:07
Jak narazie to straciłem 450gp, ale i tak jest fajnie jak się runki robi :].
Moja ocena: 9/10. W konću straciłem pare gp :p .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.