zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwne listy

Seth Tyllis
02-07-2005, 12:28
nie wiem czy taki temat był a jeśli był to prosze o skasowanie wiec dostałem niedawno jakieś listy z loterii i mój kumpel też dostał i było napisane że trzeba wysłać hasło i acc na email tam podany mój kumpel wysłał i wygrał ale ja sie boje stracic moją postać czy do was też takie listy przychodziły? aha świat na którym były przysyłane telisty to harmonia więc nie wiem czy postąpić jak mój kumpel i dać im passy czy ignorować te listy prosze o odpowiedź

Gryzul
02-07-2005, 12:31
Uważaj ten list mógl przeslac twój kumpel jeżeli mu przeslesz passy to może cie haknąc. Mógl ci puscic wala z tym ze wygral abys ty mu dal passy a on by mial twój sprzet.

Edit:
Też gram na Harmoni mam tam 3 postacie ale na żadną nie przyszedl mi list z
"Takim czymś" a wiec wolałbym na twoim miejscu nie wysyłac.

Dwarf
02-07-2005, 12:32
o boze... jak mozna byc tak naiwnym? Wiadomo ze chca od Ciebie wyludzic passy i wyczyscic Ci konto. WIec im nie podawaj. -.- Poza tym byly juz setki takich tematow ;)

Guzik
02-07-2005, 12:35
Czasami się zastanawiam czy niektóre posty na tym forum to nie są przypadkiem prowokacjami...

Dobra, taki temat już był. Jak wszyscy dobrze wiemy nikt nie będzie Cię prosił o passy (nawet GM), więc jest to na 100% próba wyłudzenia od Ciebie hasła i acc do Twojego konta.

Knight Simon Dark lord
02-07-2005, 16:53
nie dawno na harmonii jeden Gm przypominał że żaden członek CIPsoftu ani Gm NIGDY nie będzie chciał od ciebie passów ja też dostałem taki list od polaka wiem bo maila miał z wp z tego że to dane osobwe nie podam go tutaj ale myślał że się nabiore z kązdym listem który dostaniesz zrób to co ja wywal do kosza :)

Kensai
02-07-2005, 16:59
Jedyne listy jakie dostawalem od cip'ow dotyczyly tego ze wygralem aukcje o domek i jestem od dzis jego szczesliwym posiadaczem. Teraz nawet przy kupowaniu PACC nie potrzeba podawac passow wiec jezeli na prawde bys cos wygral to nie sadze ze cip'om potrzebny by byly twoje passy aby ci podeslac nagrode ;)

Madius
02-07-2005, 17:00
To wam lepsze powiem na Anticee przychodzą listy o tym, że ktoś jak się zaloguje na stronie zostanie Game Masterem lub podobne.

Wichru
02-07-2005, 19:26
Omg! Czego to juz nooby nie wymyślą

Monster
02-07-2005, 20:19
Omg! Czego to juz nooby nie wymyślą
Albo raczej naco się też newbie nie nabiorą :)

Ador Simus
02-07-2005, 20:26
To napewno ktoś kto chce twoją postać (pewnie i nietylko twoją) ja chyba 5 razy dostałem listy że wygrałem pacca na 9 miechów lub cos w tym stylu

Marcin of shadow
02-07-2005, 20:41
@up

ja co chwile dostajee listy badz wiadomosci na priv

@topic

nikt nie potrzebuje twoich passow zeby dac ci pacca twoj kumpel cie wrabia i tyle :D :D :D :D

Thomasi
02-07-2005, 21:01
nie wiem czy taki temat był a jeśli był to prosze o skasowanie wiec dostałem niedawno jakieś listy z loterii i mój kumpel też dostał i było napisane że trzeba wysłać hasło i acc na email tam podany mój kumpel wysłał i wygrał ale ja sie boje stracic moją postać czy do was też takie listy przychodziły? aha świat na którym były przysyłane telisty to harmonia więc nie wiem czy postąpić jak mój kumpel i dać im passy czy ignorować te listy prosze o odpowiedź

sory ludzie ale to widac ze to ten typ rozsyla te listy wystarczy troche pomyslec...data zalozenia konta...pisze ze niby jego kumpel wygral aleon sie boi dla podpuchy zeby gracze ktorzy graja na harmonii i dostana taki list tez wyslali swoje passy bo po przeczytaniu tego posta moga uwierzyc ze sie wygrywa.... NIGDY NIGDZIE NIE PODAWACPASOW tylko www.tibia.com przy lgoowaniu:]ja osobiscie jestem za banem dla osoby ktora napisala tego posta

Marcin wymiatacz
02-07-2005, 21:07
ach hakezy...

Van Gul'dan Moose
02-07-2005, 21:11
Na Morganie poplarne jest wysyłanie listów zinformacją że złamałem zasadę c4 i mam się lognąc tu czy tam...

Radix
02-07-2005, 21:13
sory ludzie ale to widac ze to ten typ rozsyla te listy wystarczy troche pomyslec...data zalozenia konta...pisze ze niby jego kumpel wygral aleon sie boi dla podpuchy zeby gracze ktorzy graja na harmonii i dostana taki list tez wyslali swoje passy bo po przeczytaniu tego posta moga uwierzyc ze sie wygrywa.... NIGDY NIGDZIE NIE PODAWACPASOW tylko www.tibia.com przy lgoowaniu:]ja osobiscie jestem za banem dla osoby ktora napisala tego posta

Po 1 nigdy nikogo nie oskarzaj jesli nie masz jakis dobrych dowodow.
Po 2 taki temat byl walkowany miliony razy wiec forumowicze powinni wiedziec ze nie nalezy nikomu passow podawac
Po 3 co ma data zalozenia konta do sprawy ? Mial problem zarejestrowal sie i napisal co mu lezy na duszy

Patimrok
02-07-2005, 21:37
pewnie jest tak, że Twój kolega wysłał passy. Hacker wszedł na konto zmienił hasło itd i podpuszcza Ciebie żebyś też wysłał passy

Premm
02-07-2005, 21:48
Ja z kolei dostalem list ze wygralem jakas nagrode i abym mogl ja odebrac mam wyslac drugi list z danymi osobowymi tzn. imie w tibii, gdzie ejstem zameldowany lvl oraz password i acca:p myslalem ze zadumle ale i tak niedalo rady to byl jeden z tych "powered by aeloz bloodcaster" czy jakos tak:D a wiadomo o sam sprawdzalem on siedzi na rooku 1 lvl:D