Pokaż pełną wersje : Nieścisłość z "Summon Creature"
Thomisson
02-07-2005, 15:17
Nie wydaje wam się, że w czarze "Summon Creature" nie powinno się przywoływać człowieka? Przecież można przywołać WW,Amazon, Monka, Valkyrie, a to są wszystko ludzie!! Przecieź we wszystkich gra przywołuje się nieumarłych, zwierzeta i inne stwory. Ludzi powiino się tylko zauraczać (convice), ale i tak na mniejszy czas niż na potwory. I znowu Cip Soft zawalił sprawę jak z paladynem.
Vanhelsen
02-07-2005, 15:33
A czy nie uważasz, że w Tibii w ogule nie powinno być czarów?! Przecież to nie jest realne. Za nic w życiu gdy potrzymasz niebieski kamyczek nie wyleczysz ran, choć jakimś czarnym kamulcem można kogoś zabić ale to już inna sprawa.
Tibia taka już jest i nic* jej nie zmieni choć komu to przeszkadza, że sumonuje się monki, valkirie, ww?
*-nie licząc update ;)
Prawo Kruka
02-07-2005, 16:58
Prawdę mówisz, to jest całkowicie bezsensowne z punktu widzenia RPG (a Tibia takowym podobno jest). Pragnę zauważyć także, że orki, elfy, dwarfy cycki itp. nie powinny być też przyzywane, ale np. ds jak najbardziej.
Ja wam powiem jedno... Czepiacie sie troche, bo kto powiedzial, ze ktos cos ustali to musi tak byc i koniec? Jak sobie w takim Diablo przyzywasz nieumarlych i roznego rodzaju stwory i zwierzeta to tak musi byc wszedzie? Nastepny przyklad troche glupi, ale jest - jak jest sobie 2000 osob i 1500 skoczy z wiezowca to pozostala 500 tez musi skoczyc, bo wiekszosc tak zrobila? Zastanowcie sie troche. CIPsoft tak postanowil i tak jest. Matko....
Tede Maedhros
02-07-2005, 17:38
A jak wam się nie podoba to nie musicie grać w Tibije :baby: .
evilKRIK
02-07-2005, 22:58
Jak ci taka filozofia nie pasi to se wyobraź że np. więzienie dusz, złe dusze są tam przetrzymywane i czekają aż ktoś je wezmie do pomocy, zeby odpracowały swoje grzechy i wstąpiły w progi walhalli...... starczy ci?
Cip soft postanowil ze tak jest i nic tego nie zmieni a jak ci sie to nie podoba i nie zal ci marnowac papiero i pieniedzy to wyslij do nich list (na ktory i tak nie odpowiedza) i im to wytknij, a najlepiej to przestan grac w tibie...jednego n00ba mniej
Kret master
03-07-2005, 08:45
czepiasz sie przyzywania monkow itp. wiec jezeli jestes sorcem/druidem przezywaj se ghule i dsy :P a nie zakladasz tu temat i mowisz ze "wild warrior to czlowiek i ma on swoje prawa nie przyzywajmy go ,no jak tak mozna?!"
a co masz do palla i tak ma juz swoje soluje najlepsze potwory (najszybciej ze wszystkich prof) niech juz zostawia palla w spokoju on i tak jest za dobry
No i czego wsiedliscie na chlopaka, brak mu klimatu RPG i nie ma sie co dziwic. Trzeba sie z tym pogodzic, element RPG jest juz dawno pochowany gleboko w bezkresnych jaskiniach 'Mount Sternum' i poki co to nie zapowiada sie na jakies zminy.
szopenfeldziarz
04-07-2005, 10:39
Summon Creature czyli 'Przywołanie Stworzenia'. Ludzie to też stworzenia, a niektórzy to prawdziwe kreatury... ;)
Heliwurab
04-07-2005, 11:01
Oto opis WW :Dzicy wojownicy to deserterzy z królewskiej armii. Razem z innymi banitami założyli Outlaw Camp. Władza króla tam nie sięga, więc czują sie bezkarnie. By podtrzymac swe miasto bezprawia atakuja każdego intruza. jako ex-wojacy sa dobrze wyposażeni i zaprawieni w boju, co czyni ich poteznymi przeciwnikami.
A więc nie chronią ich prawa, są bezkarni, "atakuja każdego intruza."- tak się zachowuje zwierze... czyli można powiedzieć że są to zwierzęta... jeszcze jakies pytania?
Acha.Jeśli nadal Ci to przeszkadza, to skończ grać w takie RPG które ci nasunęły ten pomysł i będzie spokój.. Możesz też, oczywiście, skończyć z Tibią... i to jest chyba lepszy pomysł :D (ANTY-TIBIA!ANTY-TIBIA! :evul: )
Osobicie nie wiem po co w ogole zakladasz taki topic...
Myslisz ze ktos wspomoze cie w walce o "prawa ludzi w tibii". Pomysl sobie o biednych NPC. Stoja za lada caly dzien, nie maja jak sie przespac a jeszcze sa dla ciebie mili... napisz do CIPow ze jest ci ich szkoda i zeby ich wyslal na urlop....
A tak na serio mowiac to po prostu N/C :l
http://i7.photobucket.com/albums/y263/vopith/Fun/rpg.jpg
I tak niech pozostanie.
Mnie nie przeszkadza że można summonować ludzi bo w większości są tak ciency że się wogóle nie opłaca( no chyba że na mlvl:p)
fuzjametali
04-02-2008, 10:09
czlowieku to gra, gra ma sprawiadz przyjemnosc moze i sa ludzie ale to gra i jak ci sie nie podoba to nie graj ja gram i sie mi podoba i 10 milionom ludzi sie tez podoba wiec sie odczep i skasuj ten temat -.-
a mi sie nie podoba że na roku tyle kur sie zabija no bo co to jest żeby bezbronne zwierzęta tak maltretować napisze list do obrońcy praw zwierząt kto mi pomorze??
btw a swoja droga taka miła odmiana po 43734 temacie "czy mam dobry mlvl??"
@up
Ja nie z pomorza, wielkopolskie niestety :/
Edit:
Dopiero spojrzałem na datę, gz Rajf, 3 lata wstecz :)
Metal'Hard'Rocker
09-02-2008, 10:20
Kolejny temat "co cip-soft zrobił źle" pierw bronie, teraz czar. Dajcie se z tym spokój. Każdy wie że Cip-Soft SUX i że Cip-Soft wszystko czego się nie czepi to zjebie.
Mumin121
09-02-2008, 12:37
Kolejny temat "co cip-soft zrobił źle" pierw bronie, teraz czar. Dajcie se z tym spokój. Każdy wie że Cip-Soft SUX i że Cip-Soft wszystko czego się nie czepi to zjebie.
Tylko, że to temat założony 3 lata temu ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.